Lördag!

Tog lång sovmorgon. Fast Hector har legat på mitt bröst sen 8, och jamat kostant. Man får inte vända sig eller nått för han ska ligga där. jamar ännu högr om jag råkar ligga på mage.Högt och  gnälligt. Att de aldrig vänjer sig att maten blir serverad senare än 7 på helgerna.... hehe.  

En liten bild på mitt "hängbuksvin" Kan det va skönt o ligga sådär?


Ikväll blir det fest! Ska bli så kul! Hoppas alla som sagt det, kommer bara.. brukar va si och så med det ibland. Men hoppas! Ska åka och handla lite och städa av golven annars ska jag bara ta det lugnt. Känner ju att jag inte är 100% i kroppen. Har tagit tablett och överkonsumerar fishermans friend just nu!

Bättre idag

Känner mig bättre just nu, har visserligen tagit ipren imorse men ändå, känns mycket bättre. SÅ peppar peppar, hoppas det inte va nått och att det gick över. Vill ju vara frisk imorgon!
Är hem på lunch nu, jobbade helt själv idag, lite tråkigt och så hade jag ingen och gå ut o luncha med så då blev det en skön stund hemma istället. Hade en matlåda ChiliconCarne i kylen så det vart smidigt o bra!

Börjar om en kvart igen så nu ska ner ner o slänga mig i soffan i tio min....

Vill inte!!!!!!

Vill inte bli sjuk men det känns som om jag är påväg att bli det. Har ont i hel kroppen, mest i huvvet och i ögonen.. lock för öronen och ont i halsen.. men ändå är jag på bena på nå sätt.. är inte jättesjuk än.. Ska gå ner och kurera mig nu. Men mat och vila.  Nå tips som kan stoppa det ? Men jag ska inte sova för då brukar man vakna sjuk.......




Vill inte! Är ju fest e helgen juh!










22.22 Ska sova nu.. hoppas jag mår bättre imorgon... Lägg märke till tiden. har nått skumt med mig att göra.. Jag kollar ALLTID på kl varje kväll exakt vid 22.22. Just då, känner jag "undrar vad klockan är?, är så trött"  Har varit så i tre år nu.. men läst om det i en artikel att det finns ett 22.22 fenomen som påverkar vissa, om man tror på det, är en annan sak. Men har aldrig haft det så förut..
Ofta frågan jag johan när vi ska sova
" Vad är klockan?" 
"Ja, gissa!?"
"Jaha, såklart, förlåt"

Biokväll med Klara!!


Kvällen har jag tillbringat med min söta kusin/guddotter Klara! Hon fick i födelsedagspresent att jag skulle bjuda på bio med snacks och McDonalds efteråt! Mycket uppskattat verkar det som! Vi hade så roligt och hon var sprudlande glad hela tiden.. så gó liten tjej! Först gick vi på bio och hon valde chips, dricka och lite godis! Bäst o passa på..=) Vi kollade på LassaMajas Detektivbyrå- Kameljontens hämd och den var jättebra! Sen blev det McDonalds med happy meal och glass! I bilen hem poppade vi Lady Gaga på hög volym..  haha
Det  här får vi göra fler gånger...


 
Världens coolaste Klara!


Vaccinerad!

Nu har jag och Johan varit och tagit spruta, var skitnervös innan.. HATAR verkligen sprutor.. Men jag tittade inte och faktiskt, det känndes knappt. Så jag kunde pusta ut..!  Johan tog drickvaccinet. Jag skippade men har ju fortfarande 2 veckor kvar att fundera men vi får se hur jag gör.... Tror jag står över....

Gick föbi på teliabutiken när vi gick hem och lämna in Johans mobiltelefon, den krånglar för andra gången. Han har aldrig mottagning, även om, han skulle stå rakt neranför masten så vette fan om han skulle ha det. Drygt är det, för det är svårt o få tag på han. Jag kikade även lite, ska byta i april tror jag. Mitt abonnemang och telefon är låst till mars. Svårt o veta vad man ska ha.. Jag har inte så stora krav mer än att den är snygg och lång batteritid!


Jaha har ni ätit nån semla idag då?



Det har jag. Vi fick av en försäljare från Goldwell. Han hade fyra med sig. Ewa och Olga tycker inte om och Jenny var ledig så det blev 4 till mig!!! Men jag tog bara en, proppmätt blir man ju. Kanske bli en till imorgon?

Nu ska det lagas Chili con Carne!

Lite hårvårdtips!

Mitt bästa tips för den som har torrt och skadat hår är Goldwells Dualsences Rich Repair.  De här tre är de jag använder, schampo, balsam och inpackning. Inpackningen är verkligen helt suverän. Håret blir synbart bättre efter bara nån gång.  Finns även komplement som serum och leave in creme.


Shampoo/Balsam 139:- Inpacking 149.-



Shamponerar alltid håret minst två gånger, tycker det känns som allt bara löses upp första gången och finns kvar i håret , andra gången så tvättas det verkligen bort... Så just nu för att få ur så mycket färg som det går har jag denna:

 Goldwell Deep cleansing schampoo
Tvättar verkligen rent på djupet, blir jättesträvt efteråt så då tar jag Repair schampo och sen balsam efteråt , är ett måste....!
Men färgen blir bra urtvättad. =) (jag håller ju på att försäka få bort mitt röda, men det kanske ni förstår), märks att schampot är starkare, men den är ändå mild mot hårbotten.



Produkter som rekommenderas.. Är dock bara ett urval från alla frisörmärkens góheter..

Tack för mig



Tack för tipsen!

.......om vaccin eller inte! Dock var det väldigt olika svar så jag är fortfarande kluven.. Jag är inne på att Johan tar vaccinet och jag står över. så kan jag ju försöka på "vanlig" medicin och de tabletter de har där nere. Jag är inte alls lika känslig som honom.. Så visar det sig väl hur det går.. kan ju va spännande det oxå. Haha man får se det så. Vi har ju även Apollos försäkring så att om det blir magsjukt så kallar de in en doktor till rummet direkt och man får rosa dunderpiller. Och skulle vi vara magsjuka så att resan inte skulle bli fulländad kan man ansöka om pengar tillbaka men det hoppas vi väl inte ska hända..!


vaccin eller inte................?



Johan var lite klupig idag (om man får säga så). Han skulle bita på en "kabelsko" och råka bita bort en bit på framtanden. Inte alls mycket men visst syns det. Så han ska till tandläkaren imorgon och slipa.. men skulle inte bli så dyrt... 300 nånstans, men ioförsig, det tar säääkert 50sekunder. och sen 300 på det. saftigt.


Tydligen var TVn upptagen hela kvällen så jag vet inte vad jag ska hitta på! Johan bokade den för han får aldrig se annars.(säger han). Jag har Gossip Girl, Greys och snart Desperate, massa olika Top Model och allt möjligt.

Han sitter nere och kollar på Entourage? Nån som sett den serien?  Om man ska kolla med kanske?


Vaccin??

Har sånna funderingar angående detta drickvaccin mot magen man ska ta om man ska åka till Egypten. Borde man ta det? Eller klarar man sig utan..? Hör sååå många som drabbats av hemska magsjukor där nere, och många som säger "ja men det är bara och undvika vissa saker så klarar man sig" . ÅHH! Jättesvårt. Vore det inte så himla dyrt som 500/per person så skulle vi ju absolut ta det. Vi ska iallafall ta för hepatit på tisdag och det är ju oxå 500/per person. Blir hela 2000 för bara vaccin om vi bestämmer oss för magvaccinet oxå! Åh är så kluven hur jag ska göra... Tror Johan är känsligare än jag men tar han det, får väl jag magsjuka..

Nån som varit där? Nån som druckit dukoral ? Snälla alla kommentarer om det. Hjälp mig..

Söndag!

Har gjort lite nytta idag! Fixade de sista kakellapparna, de som var bakom diskmaskinen, så nu är det helt klart. Blev verkligen skillnad. (kolla tidigare inlägg för bild). Sen har jag tvättat oxh städat.. skönt att göra det ofta för det bli inte alls lika mycket då så jag var klar rätt snabbt! Sen har jag skottat fram runt bilen, Johan fick sopa av den...!

Vi spelade lite kort på e.m...Var kul! Hector vill oxå vara med...


Sen fick vi besök av Leif och Britta!!
Så vi fikade massa gosaker och åt hemgjord cheescake som jag hade kvar i frysen. Det är nå ofattbart vad gott det kan va..! Så enkelt men så gott.Tack för besöket! Var trevligt...=)

Nu väntar jag på Gossip Girl kl 19!

Falun!

Bidde ingen kupolen utan vi var bara i Falun, men jag tycker de har så mycket där, så det var skönt att gå nån annanstans än i vanliga kupolen.. Men gud, jag får vibbar när jag är där... från de 2½ åren jag bodde där.. uscha mig. inga bra känslor. trivdes inte alls... Skönt att veta att jag får åka hem sen när jag varit där.. Haha mysko känsla men så är det verkligen!

Det blev några fynd idag!
(klicka upp för stor bild)

Klänning, GinaTricot,
2x "jeans/leggings", GinaTricot
Skor, DinSko
Tekopp m. fat, Indiska
Och ett par brillor till Johan!

Är suuperglad för skorna. Jag har nämligen 34-35 på fötterna och det är inte ofta jag hittar sommarskor. Stövlar, stövletter eller sandaler med remmar eller nått går bra i 36. Men ballerinaskor, pumps och speciellt de med klack är helt omöjliga att hitta. På laredoute.se har de stl 35 men det är jättesvårt ändå för vissa är ändå för stora och sen är det så krångligt att skicka efter. MEN hittade dessa 36or på DinSko och jag kunde ha dom!! Blev så glad. Äntligen ett par med klackar än att slippa köpa ballerinaskor på barnavdelningen!
 


Kom hem vid halv sju. Niklas var här med Johan och de satt och spela och drack lite öl. Så det blev myskväll med Hector till På spåret och Lets dance i soffan!





Och Tack mamma för en riktigt mysig dag! Måste vi göra om igen.. men inte än.. blir så dyrt jämt.  hehe!
Love you!

Falun/Borlänge

Blir snart upphämtad av mamma för vi ska på shoppingtur idag! Liten mamma/dotter resa... Är så mysigt. Är en riktig mammagris jag så jag måste ha lite sånna dagar emellanåt....! Blir att åka till Falun först för att gå på deras GinaTricot den är så myyyycket större än den ynka på kupolen och det är nog där jag handlar mest kläder...
Vet inte riktigt vad jag behöver mest men nya leggings i olika färger och former iaf.. Sen vill jag ha nån kul klänning eller nått annat  till vi ska ha fest nästa helg.. Får se vad jag hittar!


Lägger upp bilder på om det bidde några fynd senare...
Kraam på er alla!






oooooooooo johanna har en ledig dag, lite långhelg.. weeee






Torsdag

Ikväll ska jag leka med Lisa.. Hehe
Vi ska göra hemgjort pizza och sjunga halsarna av oss i SingStar!
Ska bli så kul!

Bidde ingen träning idag, grabbsen backade ur och jag vill inte åka själv men det gjorde nog inget.. får bli en myskväll istället!

Frågor!

DU är utmanad! Kopiera och svara på frågorna på din blogg!

HAR DU:



En bästa vän: Japp!
Haft ett seriöst förhållande: Ja snart 7årigt..
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej......
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej inte riktigt..
Fått ditt hjärta krossat: Njae..
Haft ett one night stand: Aldrig
Skrikit åt en lärare: Har jag säkert nån gång..!
Kysst någon och sedan ångrat dig: Tror inte det!!!
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja.. men kan inte minnas när men det har man nog.
Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja

DAGENS:

Klädsel: Legging, stickade knästrumps, blå klänning och vit top under..
Smink: Jajamen!
Frisyr: Utsläppt, halvlockigt i längderna, snelugg.
Låt: Takida - Handlake village (?) hundra ggr på radion idag..
Vill ha: Ny hårfärg, denna utväxt och urtvättade färg tar dö på mig. men snart så.
Sjuka: Johan och Perra, de villa inte träna pga av halsont. grumpfh
Drog: hårspray
Saknad: Lisa, fram till 15.00 då fick jag träffa na! Var så längesen..!
Köp: Bara lunch, 70 kr på gallerian
Godis: Inte hittils..
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse : Hur har jag sovit? Hur lyckades jag med det här?

FÖRSTA:

Bästa kompis: Jadu.. Eve eller Karin tror jag
Bil: Har aldrig ägt en egen!
Kärlek: Äkta kärlek var första gången med Johan
Husdjur: Loffe, han var en tax. Mitt första egna var Hampus, en hamster.
Semester: Ingen aning, säkert nånstans i samband men en orienteringstävling..?
Jobb: Tror första sommarjobbet var på disponentparkens café. Tror ja.
Köpta skiva: Haha ja det var Lasse Holms bästa . Den var skitbra tyckte ja!
Piercing: Högt upp i örat när jag gick i sexan? Sen naveln i åttan..
Konsert: Hanson 1998 i Paris
Fylla:  Vet inte, 15-16 kanske?

SISTA:

Personen som smsade dig: Madde, igår eftermiddag...
Personen som du kramade: Lisa
Personen som ringde dig: Lisa
Personen som du ringde: Mamma
Gången du sa 'jag älskar dig' till någon: I morse.. eller han sa det till mig halv 7..jag grymta det tillbaka..
Alkoholdrycken: Grogg hos Johans föräldrar när hade gift sig.
Bilfärd: Igår när vi hälsa på Roger och Tessa
Filmen du såg: Beck- Gamen
Gången du grät: Några helger sen
Måltiden: Lunch vid 12..


 


En liten gosse

STORT GRATTIS
till Tessa och Roger som igår fick en liten underbar pojke och
till lilla Mathilda som nu är stora(!)syster!

Han var så vacker och helt perfekt.
Melvin


Önskar er all lycka och välgång
från morbor Johan och Johanna

17/2 2009


Har äntligen anlänt........

Spännande!

Nyfiken på vad det blir!!

Chiquitita





Den är så vacker, vänner emellan..

Måndag!!

Har kollat på nån konstig ny serie på svt1, 183 dagar.Helt mysko..handla om några som är i ett typ Big Brother hus, bara fylla droger och sex , som en dokusåpa, men ändå är det en dramaserie. Det är ju ändå påhittat men ändå känns det som big brother, jaja helt mysko.

Tog några kort på mina missar när jag satt där. Hector pratar hela tiden, undra vad han egentligen vill:




Den här tog jag igår när jag kom på dom i "tvättstugan", på en hög smutskläder.. Bra plats tydligen..!


Dom e för goa.


Sitter och kollar lite på reseguiden.se... Läser om Sharm el Sheik i Egypten.. Ska bli spännande och se hur det är där. Längtar så! 39 dagar kvar idag! SKa hämta nya passen på onsdag.


En helt underbar Vinterdag!

  





Idag har jag, mamma och hundarna varit ute på en jätteskön promenad. Vi gick på isen i skoterspåren och sen hemå efter vägen så hundrana hade lite mer att nosa på. Gud vad vacker vintern är!
Var såå mysigt..




Kom hem nyligen så nu ska vi nog göra lite mat sen ska jag kolla på Gossip Girl!
Johan har varit hemma hela dan, antar att han fortafarande (?) är trött från rallyt i fredags.. gick upp 04.20 och åkte till norge sen ute i -20 grader i nästan hela dan.. då blir man trött..!

ÅHH VILL HA!

Gud om jag kunde få den här hårfärgen! Om jag blundar riktigt hårt, önskar att det kommer en ande och ger mig det så kanske. Finns inte en möjlighet med tanke på mitt röda hår. är dom ljusa slingorna jag vill åt bl.a.. men önska kan man ju. + att det där långa tjocka svallet inte vore helt fel heller...
*blundar blundar blundar*

SÅ snygg e hon..=)

Kärlekens dag!




            









Vi gör vår dag enkel Tacos, spela lite kort och dricka ...

Champagnebrus!! Johan har varit i Norge och köpt, finns bara där. Såå gott!

Skrämmande, men ändå skönt

..att ändå alla kändisar ser ut som vem som helst, och inse hur ALLT är retucherat i dag..
Kolla bara in följande bilder..











Gina tricot modellen är söt innan också men ser ju inte riktigt ut som vi är vana att se henne..


Ofta gör de så sjuka retuscheringar som är fullständigt fel. Blir bara värre kolla in dessa:

Varför i hela friden göra henne smalare? Hon var ju jättefin innan...

lika mysko här, ser ju inte normalt ut.. så mycket finare innan.

KLICK så satt brösten högre upp! Skulle inte ens ha tänkt på det om jag inte sett efter bilden, tyckte ju den var bra från början men tydligen bättre med brösten lite högre..



Jaja.. är bara och inse att vi lever i en totalt fejak värld. Hade tråkigt så jag ville underhålla er lite. Har hämtat alla bilder på http://tyras.se/category/oka-ditt-sjalvfortroende.html.
Hon har många fler om ni vill fortätta gotta er.. hehe..


Ensam....=((

Blir väl att titta på Tv uppkrupen i soffan med en glass eller nått. Har inget annat gott...
HATAR verkligen att vara själv.. är en sån som vill ha folk omkring mig. men kanske kan va skönt ibland? Visar sig väl.. Lisa skulle iväg iaf.. men har ju mina missar att gosa med iaf.  Blir på spåret kl 20, fan så mycket roligare är Lets dance.


Hemma i tid.

Kom hem vid fem. Riktigt skönt att va hemma tidigare än sex. Vet inte vad jag ska göra bara. Johan är på Rally i Norge och kommer säkert inte hem förrän sent ikväll. Ringde nyss iaf och hörde bilarna.. ååååh vad jag blir avundsjuk! Älskar att va på Rally men jag åker inte så långt för att se det, men när det är häromkring i skogarna så brukar jag kolla.. Men det det ljudet.. åhh..och Sebastien Loeb.. min favvo...ojojoj.. lyckosjohan.



Ska nog ta en svängom med dammsugaren. Blir dammråttor så himla fort med två katter, varav en långhårig. Och jag tror det är han som är boven.... + att denna himla kattsand oxå är överallt.. sitter väl kvar lite i tassarna på dom när dom går ut antar jag.

Försökte ringa Lisa men hon svara inte.. ville ju ha lite besök.. får prova igen!

Nä nu ska det dansas med dammsugaren!


Kraam på er!

SNART!

Åh snart bli kvällarna guld igen..=)

Grey's Anathomy premiär ons 18 feb 20.00
 Desperate Housewifes premiär tis 3 mars 21.00 
Och gossip girl på söndagar kl 19.00
Shear Genius tisdagar 20.00



Kan det bli bättre? Jo då nått mer kan det väl komma..
Har ni sett Samantha som går Fredgar 22.40?
Tycker den serien är riktigt bra... 
Är en tjej som hamnar i koma och vaknar upp eftter 4 dar och kommer inte ihåg sitt liv, inte vännerna, pojvännen, familjen, jobbet och speciellt inte att hon var en riktig player och bitch innan olyckan....

Älskar TVn för mycket..


Mina underbara älskade missar.

Vad skulle jag göra utan er? Ni är det goaste som finns... De är alltid med mig, viket rum jag än är i.. I alla fall Hector. Helt underbara e dom mina bebisar..!

  
  
Lucifers favvoplats när man tittar på tv är mellan benen under filten, en riktig bra koja tycker han! Hector ligger oftast på soffryggen eller i famnen på mig. Men som sagt, de är alltid med.

Har varit en helt vanlig dag, jobbat och tittat på TV. Så inga roliga rapporter...
Johan är hemma och är sjuk, är nå med magen och så mår han illa hela tiden. HOPPAS det inte är nå magsjuka tecken. Men då borde jag väl oxå kännt nått. Hoppas han är bättre imorgon..

Hemma i Gränges

Var här och spelade spel igår blev ganska sent... Johan åkte hem tidigare så då blev jag kvar här inatt. Spelade Med vilda gester fram till tolv..=) Var skitkul! Sara och Annso fastnade för Guitar Hero när vi andra spelade kort:


Annso och Bror Andreas och Bror Markus och Sara


Gud vad snö det var när vi vakna idag. Har ju kommit jättemycket!

  
  
Och det är inte lätt o va liten carinterrier mer flera dm snö...
 

Gjort om lite!

Har gjort om kaklet lite i köket! Det blev jättebra tycker jag, mycket fräshare med helvitt, än det där marmortjafset...Eller vad tycker ni?

Före: beige kakel med "aprikosa stänk"...



Efter: Helvitt




Har använt vit  "klistertapet " som jag skurit i kaklets storlek utifrån metervara.
Tack för tipset Sandra!


Så det är vad jag gjort idag...  började vid ett tiden, klar nu...!
Nu fattas bara luckorna som ska bli helvita med nya handtag och sen nytt golv. Det är de lite större projekten. Sen ska jag bara småfila lite.. Börjar närma mig. Men luckorna blir nog när våren kommer och golvet väntar vi bara på att dessa himla hanverkare ska få fingrarna ur..


 Snart ska vi bege oss till Grängesberg...!





Ny design

Har varit hos Sandra och hjälpt henne med hennes blogg ikväll.. Den blev så fin! Kolla in viiii.blogg.se
Så då blev jag ju såklart sugen på att byta lite själv.  Eftersom jag går i nya hårfärgstankar var jag tvungen och tänka om lite, har ju haft "Livet från den röda sidan" hela tiden men man kan ju inte ha så om man inte är rödhårig..=) Men som sagt, är ju inte färgad än men jag ville testa lite.
Men mottot Reds have more fun kommer alltid stämma för mig ändå...=)

Har alltså setat och grejat ganska mycket, men har ändå inte hänt så mycket så jag vet inte riktigt var tiden tog vägen med tanke på vad klockan är nu. Kom hem från Sandra vid 22.30... Jag la tid en nedräknare till egypten och en klocka iaf på bloggen. Lite nytt!

Men funderar på o gå o lägga mig, ska dra med mig karl'n också..!

Go natt på er, fast ni sover nog redan.


Kul grej!

Tänk på en person, Akinatorn frågar och det är helt sjukt, oftast har han rätt och listar ut.
Jag provade med alla möjliga jag kunde komma på me visst tog han det..


Testa!!!


http://en.akinator.com/#

Kallvatten

Blir galen på denna lägenhet ibland. Vi stormtrivs självklart men en sak är jobbig:
Denna värme eller icke värme. Som det ser ut i dagsläget verkar det som om vi får välja på:

1. Svalt inne, bra i sovrummet när vi ska sova, småkallt i vardgasrummet MEN inge varmvatten!

2. Iskallt inne ,speciellt vardagsrummet , går dock att sova, och kokhett vatten i duschen och kranen.

3. Varmt inne, ca 26 grader. Svettigt, går inte o sova men lagom varmvatten.

Önskemål:
Normal temp inne, lite svalt gör inget. Massssa varmvatten, dock inte skållhett i kranen så man bränner sig.
Svalare i sovrummet och varmare i vardagsrummet. INTE tvärtom...

Kan det va så svårt?



Har varit och tränat idag i Gränges med Johan och Perra. De är så duktiga så. Trodde inte det skulle hålla i sig. Mamma och Pappa är oxå där med oss på torsdagar. Riktigt kul!
I helgen vet jag inte riktigt vad det blir mer än att vi ska till Gränges på Lördag. Markus (bror) och Sara kommer hem från Västerås så vi ska dit och ta en match i kort. Tänk att det redan är fredag imorgon, går så fort. Betalade hela resan till Egypten igår.. så är urpank nu hehe=) Men känns som det börjar närma sig iaf.

Är BF+1 för Tessa och Roger idag, så hoppas at det kommer en liten bebis snart! Vi väntar med spänning på att få se vad det är för liten krabat!


Kram på er








2 dec snö?!

De hotar med 2 dm snö? de kan inte mena allvar, jag gräver ner mig.
Johan bara jublar för då blir det ett bra norska rally. suck.

Nä sommar och värme tack.
sopade gator, vårjacka, lågskor, krokusar...nä nu
drömmer jag iväg för mycket. är långt kvar.

Sova nu!
Jobba och träna imorgon.........

Vardag igen....

Hade en riktigt skön dag igår, jobbade bara på eftermiddagen..
Vid 11 tiden åkte jag till Gränges för att göra min bokföring som jag har legat efter med.
Har fått lov att byta program vid årsskiftet så det har varit lite krångel
med det men nu tror jag det ska fúnka.
Typiskt, när man väl lärt sig ett program så ska det uppdateras och bli annorlunda. 
Var ute med hundarna i en hel timme, och det var ju såå fint väder. Vi spela snöfotboll, pulsa i snön på isen och bara busa massor. Var så mysigt. Sen kom mamma hem så fick jag lite mat!Var en sån där måndag jag kände att jag verkligen behövde.

Idag har jag jobbat hela dag och varit och tränat efteråt så nu är jag ganska slut.
Kollade på Shear Genius och drack varm choklá! Ska slänga mej i duschen nu sen blir det säängen!




Lördagens coctailfest!

Lördagen såg ut så här.
Jag och Lisa redo för coctailfest!! Känner oss så där löjligt uppklädda och fina men det var faktiskt lite kul=)


  

Åkte till Jessica i Snöån till kl 18 där där redan var massa snygga brudar redo för coctail..!
Sen lekte vi massa lekar.. Jessica är så himla bra på och ordna sånt där. Jag var "lagledare" och mitt lag vann.. hehe! 
Sista leken var det 90'tals låtar man skulle lyssna till och gissa och dansa till. Här gällde stilpoäng till max.. därav de mysko bilderna där de smörar som tusan inför Jessica.. !

  
  


Sen blev det schalger låtar, det är så himla kul och festa till!!

Åkte in till stan vid 12 och gick på Solo men gud vad tråkigt det var nu när dom gjort om, gilla det inte alls.
Hade inte varit där sen de byggde om men njaaae.. kändes konstigt och inte alls mysigt.


TACK FÖR EN TREVLIG FEST !



Sing star och te!

Jag och Lisa har haft riktig myyyskväll!!
Vi har druckit cappuchino och te och bara tjålat massa skit!
Sen bli det Sing Star Abba! Fan vad bra vi va!
Kul och träffa dig igen vännen....


Bild från kryssningen i höstas på mig och min "älfling":




Lägger in bilder från i helgen imorgon, är så många så jag har inte tid med det nu!
Go natt!!





RSS 2.0