Grattis!

Grattis till Brudparet som gifte sig igår!

Mamma/Pappa  -  Svärmor/Svärfar



Stort Grattis till Er båda!

Tack för en jättetrevlig kväll igår!

Här är lite bilder från kvällen:
  
 
  
 





Nu ska jag göra mig i ordning och sen blir det coctailfest i snöån med massa brudar och såklart min bästa bästaste Lisa. Var hundra års sen vi träffades känns det som..
Nä nu lär jag börja. Ska blir kul och klä upp sig lite extra. Lägger kanske in en bild sen innan vi drar....


kväller!

Ska slänga mig i säng nu.......
Dagen kortfattat:

 -Jobbat
- Tränat
- Kollat på Samantha
- Duschat

Känns som alla dagar är sig lika? Tur att helgerna finns...
Och i helgen blir det mycket kul! Tillbringar fredagen i Sunnansjö med "allihopa"
och Lördagen blir de cocktailparty med maaaassa brudar i Snöån!
Ska bli så kul!


GN på er

Mitt i veckan

Nu känns det som veckan är slut och snart helg. Bra onsdagen har varit så rullar allt på.
Slutade lite tidigare idag, kl 16 så jag har hunnit varit hemma ett tag. Kolla på Hell's kitchen final (repris) och plockat lite i köket. Skönt att hinna med lite, när man slutar sex är man helt slut. Är verkligen skillnad på två timmar.
 Johan kom och mötte mig på salongen och sen gick vi upp på stan och köpte en gul ros och en liten lykta som vi var o satt på mormors grav på kyrkogården. Hann inte det igår men kändes bra att vi gjorde det idag i stället...

När jag satt o kolla på tv så härja katterna oavbrutet. Helt galna.... De sitter i varsitt rum och glor på varann i säkert 2-3 minuter och bara laddar. Sen är det full gång.. Högt och lågt och överallt. Hector först och Lucifer efter, alltid.

 
Mina sötnosar...

Hectors favvoplats när jag är i badrummet, då ska han va med. Och så ska jag sätta på kranen liiite så han kan dricka liggandes. (men att han blir dyngblöt det märker han inte)


och så lilla Lucifer......








Fett hår?


Blir ditt hår fett fort? Fast du tvättat det imorse så är luggen redan
flottig och delar sig? Eller i virveln, eller längs hårfästet? 
Har du provat torrshampo?






Anledningen till att ditt hår bli fett för fort kan vara att du tvättar det för ofta. Du tvättar alltså bort hårsäckens naturliga fett som smörjer ditt hår för att det ska må bra. Det medför att kroppen måste börja producera mer talg (fett) för hålla efter dina tvättningar. Sen blir det en ond cirkel. Ju mer du tvättar desto mer producerar hårsäcken.
Man måste helt enkelt sluta tvätta det lika ofta och då är ett torrshampo superbra att använda "dag 2,3 ej tvättdag".
Det är en slags spray som du sprayar på det område där du upplever håret fett och då suger sprayen till viss del "upp" fettet.  Det ser ut som ett slags finfördelat talkpulver som man gnuggar in i botten och på håret. I ett väldigt mörkt hår kan det bli och upplevas matt och dammigt men i ett lite ljusare hår är det verkligen kanon! Kan t.o.m tona ner en mörk utväxt på ett ljust hår.Så försök att inte tvätta ditt hår lika ofta, det är inte bra för håret. Gör det max 2-3 ggr i veckan så kommer ni märka stor skillnad att det inte blir fett lika fort.




2 7 j a n u a r i 2 0 0 9


Idag skulle det ha varit min
älskade mormors
85 årsdag.


Du fick lämna oss alldeles för tidigt mormor, saknar dig så..

6 4 dagar kvar

och det känns som en evighet....
Längtar såå mycket...
Jag och Johan åker till Egypten 28 mars. Underbart...
Äntligen säger jag bara, har jag lyckats fått med honom, är övertygad om att han kommer gilla det.

  
 

Matte om jag ser riktigt söt ut....

kanske du kan gosa med mig istället för spela?
Och om sätter mig på musen så kan du inte!



Så här sitter han ofta och bara tittar och tittar..
o jamar och jamar..


Hemma igen!

Nu har vi varit och fått vovvarna trimmade=) Är rätt mysigt att åka upp dit, speciellt idag när det var så mycket snö för det är så vackert där uppe. Tråkigt när vägarna är så dåligt plogade men man förstår att de har haft svårt att hinna med överallt.
Vi var där vid ett, så Elvira fick börja stå på bordet. Sen brukar vi åka och äta under tiden vi väntar. Tar ca 1 timme/hund men Lovis var inte så långhårig så det skulle ta ca 1½ timme.
Här är brudarna innan friseringen:

                        Elvira före                                       Lovis före              

  

Vi åt på Moskogen Restaurang, är väldigt bra där. Helgbuffé så man kan äta riktigt mycket!  Var sprödbakad fisk med nån slags fisksås och potatis.. mumma! På det kaffe såklart!

 
Lyckades tydligen bara ta när de drack....!

Sen åkte vi tillbaka för att hämta vovvarna.. Alltid lika roligt att se hur fina det blir. Och alltid lika svårt och få nå bra kort men ni kan ju se en liten skillnad i alla fall! 

                        Elvira efter                                       Lovis efter
    


Syns ju inte så stor skillnad på Lovis, för hon behövdes bara putsas vid benen och i ansiktet. Elvira däremot ser man ju att det är en hund nu! Hennes ansikte och kropp syns ju och ingen mittbena på ryggen!

Sen åkte vi hemåt igen, tar nästan hela dan är ju en bit och åka i allfall men det blir bara 3-4 ggr om året och vi tycker Pillan är så bra och vi har fått sån bra kontakt och hjälp av henne så vi åker dit även om det säkert skulle finnas på närmre håll. Det blir en liten utflykt!



På hemväg, så trötta efter ha blivit fixade.. Visst har de fina bälten? =)


Annars har det inte hänt mycket idag.
Johan har väl spelat hela dan tror jag, eller setat framför TV:n om jag känner honom rätt
och jag ska väl göra desamma nu...

Slänger in en bild på denna karaktär som jag lägger ner min tid på:












Siljansnäs

Håller på och gör mig i ordning. Ska åka med mamma upp till siljansnäs och trimma hundarna.. Fixa pälsen alltså, inte göra så de går fortare. Ska vara där ett så vi åker väl strax före 11. Ska försöka ta lite bilder under dagen. Lite före och efter bilder.. Det är alltid nån otroligt skillnad. Idag kommer det speciellt synas på Elvira, hon är jättelånghårig!

Nästan klar

Är nästan klar med städningen nu .. Har precis ätit klart och plockat undan allt. Blev skruvpommes (pommes twister) idag, var riktigt goda hade aldrig ätit dom förut, och till det fläskfilé. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, är ju inge roligt att ge sig ut nått i detta väder i allfall. Så jag ska nog bara slänga mig på soffan tror jag.. Finns mycket man borde göra men vet inte om jag orkar dra igång nått större, allt handlar om målning.

Hade velat fått upp klockan i trapphuset idag oxå men kommer aldrig lyckas, är på tok för kort.


Fredag!

Hej!
Nu var det längesen man skrev känns det som. Men ändå har det inte hänt mycket alls.
Har jobbat men är fortfarande ganska sega dagar på jobbet. Hoppas det kommer igång mer i nästa vecka..
Igår var jag, Johan och Perra i Gränges o träna.. väldigt lugnt där, inte mycker folk alls och det verkar passa dessa två karlar bra så jag hoppas det rutin på torsdagar. Jag går annars i sporthallen och tycker det är bra men jag är dock inte lika folkskygg.. hehe
Fick mitt Ellos paket av mamma oxå.. Jackan fick hon ta, riktigt snygg var den för att kosta 59kr. Bikinin var OK, nederdelen var lite skum men får duga=) Skortan var skitsnygg men för stor så det blir bara byte av storlek.. Träningsbyxorna var iaf bäst, supersköna.

Idag har jag varit på Kalas till Klara min kusin och guddotter.. (sött va!?)  Hon fyllde 8 år igår! Herrgud var fort det går.

Grattis i efterskott på åtta-årsdagen!


 
















Presenten:






Jag kollade på På spåret och åt supergod kycklingsallad med currydressing hemma hos mamma och pappa efter vi hade varit på kalas.. Kom hem för ett tag sen. Johan hade varit med Perra till Blge och kollat efter Guitar hero/Rockband men det fanns inge. Imorgon ska jag städa (igen) tycker inte jag gör annat men lika stökigt igen förstår inte vad vi pysslar med.. Ska försöka sätta upp min klocka jag fick i julklapp så det blir nog ett heldagsprojekt.. (högt upp ska den sitta=jag är kort)

Nu blir det sängen! Natti!

Ang. Jennie's kommentar

Hej!

Jag och Johan bor i Fottas MC huset, vid viadukten, här finns bara en längenhet och det är den här. Vi har inga grannar alltså och inga fler runt om oss. Det har varit en gammal kyrka här som blivit omgjord. Jag vet inte om det finns några fler tvåvånings i ludvika, de enda jag vet är i grängesberg.
Du får leta vidare Jennie..!


Mat i ugnen

Håller på med lite mat.. Blir chilikyckling idag.. Johan får stå ut, han gillar inte kyckling men han brukar ändå säga "det här var faktiskt gott", efter typ varje gång. Kanske borde inse snart att han faktiskt gillar det? men icke.. söt..

Det är så med det mesta, han tycker inte om mycket alls. Har frågat honom om flera olika rätter, men nej det gillar han inte. Nähä  Sen kan han komma hem från t.ex Tessa och Roger och ha ätit fisk med nå sås och "guuud vad gott de va, varför gör aldrig du nå sånt". grumf=) Så nu får han äta det som serveras, eller hur älskling? ;-)

Var ganska segt på jobbet idag, så jag o Jenny gick hem hit och fixa lite med ett annonsblad vid datorn så har knappt varit där.  Blev riktigt bra iaf. Det är ett sorts rabattblad där man får 40kr rabatt på en klippning. Ska dela ut lite såna, kan alltid locka lite nya kunder till salongen nu när vi är fyra, behövs några fler då!
 
Så här blev den:



Vad tycker ni?


NU ska jag sätta på lite ris och glo på tv... Kram på er!


Beställt kläder!

Har beställt lite kläder från Ellos. Hoppas de kommer snart!!



   

1. Vinterparkas på Rea, 59:- helt sjukt, totalt gratis.
2. Träningsbyxor med bred kant upptill 199:-
3. Bikini till Egyptenresan 249:-



 

4. Skjortblus, blårandig ser såå fin ut! 99:- 5. Sommarklänning, oxå till Egyptenresan.. 99:-



Jag har även fått två nya bästa vänner som flyttat in i min skogarderob.
♥Välkomna mina skönheter.♥
 
laredoute.com



Johan kallar mig shopoholic. Förstår inte vad han menar?


Städar!

Håller på och städar och tvättar  för fullt! Och gud vad det är tråkigt!!!

Tog en lite paus i värmen, har säkert 26 grader i våran längenhet vet inte vad det är för fel, drygt iaf.Har varit och hälsat på i Sunnansjö idag, det var riktigt snyggt i vardagsrummet, det har ni fått till det bra!
Blev bjudna på mat oxå.. så gott!

Hoppas vi klarar oss från att bli sjuka nu, Madde hade riktigt hög feber så vi får väl se.. Peppar peppar.. känns som jag använder dom orden varje dag, men det är ju för jag inte varit sjuk på evigheter men jag MÅSTE verkligen
säga det efter man pratat om det, för att känna mig "säker"... Krya på dej madde!!!!




En liten hälsning till Hilding i Slogåsen som oxå var sjuk..=((



Nej nu lär jag fortsätta!

Lördag

Jaha då är snart lördan' snart slut... Har varit i Gränges hela dan idag hos mamma och pappa och mina två älsklingsvovvar. Vi gjorde Thaigryta med massaman curry, ananas, vattenkastanjer, morötter och paprika.. Blev såå himla starkt och gott! ÄLSKAR verkligen thaugrytor, inte nudlar och sånt tjafs utan de där grytorna..mmmm...


Ha som grytbas till bitar av kycklingfilé, tillsätt  t.ex morötter, vattenkastanjer,
ananas, paprika nötter m.m.. Servera med ris. Rekommenderar!

Sen var vi ner och spela NE (Nationalencykleopedin-spel, ha överseende med stavningen!) hos farmor och farfar. Är en liten "tradition" som ofta infaller mörka lördagskvällar och heldagar. Det är riktigt kul, men så himla svåra frågor så jag har inte en chans att ens prova delta, kungar på 1600 talet, franska författare, kemi och fysik, alltså ni hör
- inte normal nivå på allmänbildning. Så jag är frågeläsare, och tycker det är lika kul
o se vad de kan. Och hur de gör för att stjälpa varann.. =)
Idag vann Farmor... Grattis!!



Nu är jag hemma... Johan har verkligen inte gått ifran datorn idag alls..(han var ner och åt, faktiskt, påpeka han nu!) herregud säger jag bara=) Sen börja de spela i grupp vid 6 och håller på än... 
Jag kommer då hoppa i säng snart eller i alla fall  om ett tag, blir kanske lite framför TVn.

Imorgon vet jag inte vad det blir, en sväng till S-sjö kanske och hälsa på och kolla hur det blev i vardagsrummet efter de möblera om. Få se hur det blir, måste iaf städa lite. Tror Johan skulle jobba en sväng så kan passa på då.


En bild på mina hjärtan från i somras


GO NATT!!!  /Johanna

Lunch med Sandra!

Glömde ju säga att jag var o lunchade med Sandra idag! Var riktigt trevligt, synd att det inte blir oftare bara. Ska sparka mig därbak och bättra mig, är så seg att få för mig saker. Men en timme går så fort.
Får ta en fika nån kväll gumman så att vi kan pladdra mer... det brukar vi va bra på. Tack för en trevlig lunch!





Fredag!!

Jaha då var det fredag igen, går så himla snabbt! Hade rätt skön dag idag mycket kul som gjorde att arbetsdan gick lätt!
Fixade till en hårförlängning under eftermiddagen, tonade hennes eget hår, hade släppt lite färg i topparna så vi bättrade på det, sen platta och fixa till det. Satt i några slingor som hade släppt sen hon satt i det.  Blev verkligen snyggt!

      

För att få det där rikigt lena, mjuka långa håret sprayar jag i Visions Shine Spray, den är verkligen suuper. Blir inte flottig eller så utan drar ihop topparna så de bli alldeles mjuka. Använder den att platta i, istället för serum eller nått. Funkar riktigt bra. Är till viss del värmeskydd i men komplettera gärna med det för ännu bättre skydd mot värmen.
Så köp! Rekommederar verkligen den mot långa hår med torra toppar!


Jag och Jenny hade lite egen hårvård idag, glömmer ofta bort sig själv. Min lugg var långt ner i ögonen så hon var så söt och klippte den i morse. Så nu ser jag igen!  Tur jag har dej gumman! =)
Fixade lite volym och nån lock på henne sen ifall det skulle bli nån utgång till kvällen.
Så fina vi blev så!!!

 


Nä nu ska jag nog ner och hacka lite grönsaker! Blir Tacos ikväll, har varit sugen på det länge nu..




En dryg dag!

Timmarna bara rinner iväg på kvällen..var o träna efter jobbet. Har inte blivit mycket efter jul alls.. man kommer av sig helt. Sen var jag o handla, ganska mycket så det tog ett tag.. var inte hemma förrens typ halv åtta..
MEN hela dagen annars har jag inte gjort nästan nånting, är suuperlugnt på salongen, speciellt idag.
Så man går bara o kollar på klockan och då minsann går tiden sakta. ..
Hade min första kund kl 9 sen ingen förren halv 5! Blev några drop in iaf som tur va så de kunde förgylla dagen lite.

Är det bara jag som tycker att det är omöjligt att ta sig ur sängen på morgonen? Är helt död verkligen. Men nu går det ju åt rätt håll på året så det borde väl märkas förändring snart, och bli lite ljusare. Är  glad att man håller sig frisk iaf. Johan är väl sådär upp och ner, ont i halsen och huvudet om vart annat, men jag står än så länge.. Peppar peppar!

Nä nu ska jag ner och slänge in lite baguetter i ungen och sen äta med marmelad och ost på! MUMMA!!! (så träningen blir plus minus noll, vore ju tråkigt annars.. haha)




                                                                                            

Första inlägget!

Jaha, då ska man börja blogga då... Verkar som alla gör det och varför inte prova lite=)
Jag läser ju alla andras hela tiden så det verkar som om andras liv har blivit en ny sorts underhållning.....
Jag vet inte vad jag kommer skriva om men det kan vara skönt att skriva av sig lite ibland, men jag antar att det kommer bli mycket kläder, skor, hår, frisyrer, lte renovering och framförallt mina funderingar och tankar här i livet...

En kort presentation om mig då.....
Jag jobbar som frisör , bor tillsammans med min pojkvän i en tvåvåningstrea i Ludvika med två underbara katter..
Älskar kläder, skor och inredning. Shoppar kanske ltie för mycket ibland..
Är också så barnsligt förtjust i denna dator, tillbringar kanske lite mycket tid här ibland. Beror nog mest på att jag spelar, World of Warcraft men jag ska försöka sluta lite och kanske blogga lite mer ist. Eller inte sitta vid datorn alls.
Jag vet, skum kombination, spelande och shopping...?  MEN båda är beroendeframkallande..



Testade och lägga in en bild oxå... kr¨ångligt o lära sig allt men det går iaf framåt.
Nu får det dock räcka för idag.. Go natt!

RSS 2.0