Nya foton

Har framkallat lite bilder och satt in i ramar. Blev så fint..

Måste även lägga in en helbild på

VÄRLDENS FINASTE VAGGA

som MIN pappa GJORDE när han var 17 år åt sin lillebror.. *stolt* ;-)

Tycker det är så mysigt med familjevaggor, den här har klarat både en brand och att vagga oss syskon och kusiner... Och blivit vitmålad....  SÅ fin.

Och Miranda älskar att ligga i den...


Onsdag!

Idag har jag och Miranda tillbringat dagen hemma hos Sandra. Jag blev bjuden på Sandras wok, kyckling med nudlar. Var riktigt mumma...! Sen har vi bara setat och pratat. om hur allting är och hur det ska bli... Att vi verkligen är i en helt annan situation än för ett år sen. Att allt kan blir så annorlunda så fort..=)

Och hennes gryn i magen bonka på mig TRE gånger! Längatr till maj så vi får träffan lill*n!

Nu ska jag kika på TV och mysa med lilltjejen...

Sovmorgon!

Idag har vi haft rejäl sovmorgon jag och Miranda. Hon var vaken mellan halv 4 och 6 men sen somna vi om och sov till 11! (bytte blöja vid 8 men var för slöa för att gå upp då)

Under dagen har jag gått igenom massa kort och skickat in för framkallning, blev mest kort på Miranda. Var tydligen inte så längesen jag framkallade. På torsdag ska jag till DollarStore och köpa ett dussin fotoalbum och sen ska jag sätta igång på allvar och ordna upp alla buntar som ligger i lådorna. Har ju en hel mammaledighet på mig! =) Kommer vara så skönt sen när man får lite ordning på korten. Mycket roligare är att bara ha dem i datorn, för tänk om den kraschar totalt?

Johans föräldrar kommer på besök ikväll och då ska vi käka pizza!! Gött!

Imorgon ska jag träffa Sandra, ska bli kul! Var ett tag sen...

NU ska jag fortsätta kolla på TopModel.

Chiao!


Sommar

Längtar så till sommaren, en sommar då jag ska vara ledig. Helt otroligt... Jag behöver inte pricka in rätt dagar med semstern utan är det fint en tisdag så är jag lika glad som om det vore lördag och fint väder. Spelar ingen roll för jag är LEDIG.. weeee

Kollade igenom en mapp bilder från i somras. Hittade många fina.. Här är några:







Ljuva sommar...

"Nu blev de kväller.."

Idag har jag och Miranda varit på 30-årskalas hos min kusin i Borlänge med hela släkten. Riktigt trevligt! Miranda är så lätt o ha med, hon är så nöjd och fin..=)

Har kollat lite på OS och nu Melodifestivalen, tyckte Darins låt var bra, och tror att den kommer bli ännu bättre när jag hört den några gånger. Det var lite djup i den, inte så ytlig och fjantig som alla bidrag brukar vara. Hoppas den går bra i finalen, och att det går bra för min Andreas Johnson också såklart. Han kommer alltid vara bäst för mig...

Men de där Timoteij tjejerna? Vet inte riktigt vad jag ska säga? Vad tyckte ni?

6 veckors koll

Idag har vi varit på BVC för 6 veckors kontroll. Allt var jättebra, hon klarade alla "tester" galant... Hon hade gått upp bra i vikt också, som väntat..=)
Nu väger hon 5120 och är 55 lång!

Blev en vända på stan sen, hittade lite smått o gott. Blev två T-shirtar till Johan á 50kr styck, skitfina! Och en kjol till mig, också 50kr! Hittade även en snygg klänning med dragkedja och snörning i ryggen: 79,50kr!

Sen gick vi och mötte upp Jenny och gick till Sole Mio och klämde en pizza! mmmuummma!!


stora tjejen som ändå är så liten=)

Kul!

Miranda har upptäckt flyplansmobilen i taket ovanför vaggan i vardagrummet de senaste dagarna... Hon ligger och tittar, jollrar och sprattlar och när man rör den så får hon såå stora ögon. Så det är kul att hon kan roa sig lite..=)



Ljuva sooool

Fick hem en katalog från ICA idag om All Inclusive resor "åh vi vill åka igen" sa både jag och Johan när vi bläddra i den. Blev såå sugna. Så nästa år vid den här tiden, Mars kanske, så ska vi åka igen är det tänkt. Så nu ska vi börja spara så det inte blir så mycket att lägga ut på en gång... Lär ju passa på när Miranda är liten och åker så billigt...!


Första leendet!

Kom idag! Alldeles nyss!

Satt med henne framför mig och pratade med löjlig röst och då flina hon, då log jag ännu mer och prata ännu löjligare, då blev det ett brett leende...=) Sen blev hon allvarlig i några sekunder och titta bort, då sökte jag hennes blick och sa "tjeeeenare" och då flina hon igen.  Var det där "magknips-leende"  så var det bra timing Miranda...

17 feb 2010 5veckor 5 dagar

mmmmm!

Blev så fruktansvärt sugen på chokladbollar så jag var tvungen att slänga ihop en smet, var evigheter sen jag åt det!

 


När jag ändå var igång blev det kladdkakemuffins

och i ugnen just nu är det Mockarutor på gång!

Miranda var med i babysittern ett tag men hon tröttna rätt snabbt, var tydligen inge kul o baka för hon somna. Då fick hon ligga i vaggan iställe, antar att det är skönare..!

På kvällskvisten ska vi på kalas till Melvin, ska bli trevligt!!

 


Stooora killen!

Helt otroligt men idag blir världens bästa Melvin 1 år!

Tiden går såå fort, denna bild är från i somras...

STOOOORA GRATTISKRAMAR
önskar
Morbror Johan och Johanna

Hmmm

Har länge tyckt Miranda påminner om någon, kan ni se likheterna? Haha

vs



min busfia....

upptagen..

Just nu var babysittern upptagen när jag tänkte lägga tillbaka Miranda....


Och ibland är även datorn upptagen...


Min andra bebis..=)

Skit oxå

Dagen börjar med att de ringer från MVC och säger "Du had en läkartid här idag 10.30".. F*n det hade jag ehlt glömt, även fast jag flera gånger tittat på den där almanackan och sett det. Så nu får jag vänta två veckor på en ny tid... Men det är så pinsamt tycker jag!


Miranda sitter i abysittern och jag sitter här, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Llite kallt för att gå ut än så länge...

Skulle behöva städas men var det inte nån som sa att dammråttorna bara är ett tecken på att man brukar ha roligare saker för sig?

min björn!


nu ska vi ut o gå i det underbara vädret!!

Borlänge

Passar på o blogga medans donnan sover...


Jag och mamma var till Borlänge igår, var skönt att göra något. Har setat inne alldeles för mycket senaste tiden..!
Var på jakt efter en babysitter, ingen märkvärdig alls. Jag vill ha nån enkel så jag kan sätta henne där ibland när hon ska vara lite mer vaken och jag helst måste göra något annat. Så vi får väl se om hon gillar att sitta där eller inte, hon är en riktig knäflicka annars. Mest nöjd när hon får sitta med i knät..
Blev denna:


Och gymställningen fick hon av sin mormor..=)
OCh en klänning och kofta av mormor till hon blir lite större..


Jag köpte lite kläder också, några svarta toppar och en jättefin skjorta.
Skärpet fick jag för 25kr och hårbandet för 15 kr.. Bra med rea ibland..



Tyckte de va lite gulligt...

Idag är Johan på Svenska Rallyt, han åkte vid halv fyra imorse. Har ingen aning om när han kommer hem...=(
Nä nu håller Mirnada på att vakna, då ska hon äta sen ska vi fredagsbada! =)

chiaaoo




Otäcka snöväder

... NU får det va nog! Visst, vackert är det men det var det redan vid två dm, 6-7 är väl o ta i tycker jag!

Mamma kom hit när hon slutade idag så vi gjorde i ordning oss och Miranda, tog vagnen och gick ut. Men så moddigt och snöigt det var o gå på trottoarerna. Vi gick hem till morfar som bor vid brandstationen (jag bor vid fottas MC) och hundarna stormtrivdes att gå och lukta i "storstan". Men vilken tid det tar när de ska stanna varannan meter! Märks att de inte är stadsvana.. haha mina lantisar. Miranda verkar gilla att åka vagn i alla fall, sover som en stock men det kanske alla barn gör.. =p

Fick ett roligt besked idag, får 3210kr utbetalt av försäkringbolaget för att jag låg inne för havandeskapsförgiftning! Inte fy skam, de betalar 429 per dag man är inlagd på sjukhus + en summa om man får åka in akut. Så vi fick iaf tillbaka lite, med tanke på att det gick nog åt några tankar bensin de där veckorna.

Nu blir de TV!

Hej och God Morgon!!!

Idag blir Miranda 1 månad!

 

Idag ska vi inte göra nååågonting mer än mysa. Jag kanske plockar lite tvätt medans hon sover men annars blir det mys i soffan och kanske nått True Blood avsnitt.

Skulle va skönt att ta en promenad oxå men vet inte om de plogat nåra trottoarer än? Man lär ju ha kondition som en maratonlöpare för att köra barnvagnen på dessa vägar..


Helgen slut=(

Jaha då var helgen snart slut, de går så fort. Det är ju så mysigt när Johan är ledig och vi är lediga alla tre, men de går alldeles för fort! I lördags var Sandra här på besök, var så trevligt! Hon och Miranda myste jättelänge=) Längtar tills jag får mysa med hennes bebbe, men den ska stanna där inne minst 13 veckor till!
Sen var vi till Tessa och käka pizza och kolla på melodifestivalen som inte var nånting att se.. Urdåligt. Hoppas på bättre bidrag nästa lördag.

Idag har vi varit i Sunnansjö och hälsat på... Fixade bl.a Madde i håret, hon blev såå fin=) Sen var vi till Johans Farmor och Farfar så de fick träffa Miranda....

Mirandas nätter börjar bli bättre tycker jag. Hon somnar kring 23 tiden och sover fram till minst fyra, Idag till halv sex. Sen åt hon och somnade sen om vid sju och då hade vi sovmorgon till 10. Så jag får inte klaga... Annars går allt så bra, hon är världens mysigaste och underbaraste tjej och jag är världens lyckligaste som får vara hennes mamma.


påväg till S-sjö... snart påklädd o klar

Kvällen bjöd på korvstroganoff och potatis, nu blir det film och myys!

BVC

Idag var vi på BVC och mätte och vägde Miranda. Hon väger nu 4440g och 52,2cm lång. Skönt att hon går upp som hon ska, men jag tycker hon har blivit stor, det här är nog sista veckan med stl 50 iaf.. =(

Sen gick vi en sväng på stan där vi mötte upp mamma, vi var o kika efter en babysitter men jag hittade ingen jag ville ha så jag ska kolla i borlänge på babyproffsen. Fick 700 kr i bonuscheck där, det var inte helt fel!

Var o hälsade på Sandra med söötismagen på Zynk också, var trevligt att prata lite!

Nu ska jag slita min karl från soffan och spelandet och dra till MM och STOOORhandla! =)

Ha´t bra!

Kreativ- utmärkelse

Tack Eve!!


1. Kopiera awarden på er blogg
2. Länka till den som gett er awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar
6. Lägg en kommentar i deras blogg om att du har gett dom en award

7 fakta om mig:
1. Är Twilight-tokig
2. Fick den 8 jan världens finaste dotter
2. Vill aldrig flytta från Dalarna
4. Har stl 34 på fötterna
5. Tycker Joel Kinnaman är Sveriges snyggaste och bästa skådis
6. Har ett himla morgonhumör
7. Älskar att fiska, speciellt angla!


Jag ger utmärkelsen till:

http://tessa84.blogg.se/
http://madde91.blogg.se/
http://viiii.blogg.se/

De får räcka.. ;-)



DT.SE

Idag är vi med på dt.se.... Så det blir väl i tidningen inom en vecka hoppas vi. Har även skickat till DD så vi får väl se när det blir med där. KOLLA HÄR

Annars är det bra med oss, tycker att nätterna börjar bli bättre.. Hon somnar kring 23-24 och sover sen till ca halv 5.. då ska hon äta men somnar inte alltid om direkt, ibland inte förrän 6-7 men sen sover vi hela förmiddagen till 10 oftast. så jag tycker det är helt ok.

Idag har jag även hunnit städa lite, dammsugit, tvättat och en av toaletterna... Har även skrivit i lite papper, bla hennes namnpapper som ska skickas in.

nä, nu ska jag lägga mig i soffan o vila lite..=)


RSS 2.0