Första påskpysslet

Måste ju bara visa vår konstnärs verk, 
som kommer dränka oss i miljoner när hon en dag blir berömd.

Då dessa kommer kosta flera hundratusen på auktion!

Alltså Mirandas första pyssel från dagis=)


Miranda Da Vinci-Holmström


Sommarvila


Bloggen går mot sommarvila...
Det är vår och därmed mycket att stå i, jag har varken tid eller lust att blogga.
Men jag slutar inte, det kommer bara blir mycket färre inlägg.GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK
på er!

Min fina lilla påskkärring!


RIP Big big Tuja

Igår fick vi hjälp med att ta ner tujan utanför dörren. Visst den är fin, men har blivit för stor och står alldeles på fel ställe! Tvättade även bilarna, såå skönt o kunna göra det hemma. Då kanske det t.o.m blir lite oftare=)


Så skönt att den är borta, den slukade alldeles för mycket ljus. Tack för hjälpen!

Miranda tycker deär så kul när motorsågen är igång?
Så hon hade första parkett i Farmors knä =)

"Ifall ja får nått träd i huvvet, sa Miranda" ;)


Ikväll blir det grillning. Men det blir svårt utan grill så det lär inköpas på eftermiddan!


Röja och jordbruka

Vi har så mycket att göra på gården. Det finns FÖR mycket  buskar och träd som bara ska bort bort, så vi får lite ytor och mer öppet. Tror vi har 10 vinbärsbuskar, men dom ska vi vänta med.. Ska förhoppningsvis få undan allt innan sista april så vi kan släna det på brasan, så vi slipper ha det liggandes här för länge. Jag njuter VARJE minut av att bo i hus, jag älskar det. Äntligen känner jag "hemmakänsla"i  igen, det har jag aldrig gjort i lägenhet. 


Vi röjde av en hel del för nån dag sen, blev stor skillnad!
Så här var vår utsikt förut:
Nu ser vi ut betydligt mer!Publiken inspekterar så allt går rätt till...


Ute premiär

för min älskling Hector, han är så modig!
Finaste♥


Inskolning

Idag började Mirandas inskolning..! "Tänk vad tiden går fort", låter som en klyscha, men ojoj den gör ju det. Min lilla tjej ska börja på dagis! Och jag tror hon kommer älska det. Idag var det mest information men imorgon ska vi dit 8-11 och då får hon träffa alla barnen (de var ute idag). Hon tyckte i alla fall de var jätteroligt med alla saker och utforskade det mesta på egen hand idag.... Det kommer nog inte bli ett enda problem att lämna henne själv där inte! Skönt!

Stora tjejen!

Idag har mina missar premiärat ute. De var väldigt skeptiska, men ack så nyfikna! Hector gick i alla fall hela vägen till häcken. (ca 3 meter PÅ grus WOOOW)... Kommer nog ta tid detta, men  ska träna med dom varje dag nu är det tänkt.


På eftermiddagen ska jag åka in och leta ut lås och handdtag till nya ytterdörren i salongen. Den är på plats så nu ska den bara justeras innan vi kan sätta dit foder och sånt. Sen ska det tapetseras och en disk ska göras.... Hur nu i hela friden den ska se ut! Tänka tänka tänka.. 

Nej, ska äta lite nu i lugn o ro innan Mirabus vaknar!


Fiskegalen!

Idag har vi varit bara inne, har ju varit sånt ruskväder ute! Men det är skönt för snön försvinner snabbt!
Vi fick besök av Miras kusiner så de har lekt av sej lite. Miranda var helt slut när de åkte hem vid 5 tiden så hon fick sova middag, TILL HALV SJU... OjOj, blev lite länge. Så kl 21 somna vår prinsessa idag!

I Lördags var jag,pappa och Johan ute och angla (fiska) och nu har jag garanterar slagit mitt pers på storfisken.. (familjens pers också).

Jag drog upp en gädda på 8.1 kg!


Pappas på 6.2kg

Det var trögfiskat så vi fick bara dessa två, men med de kilona spelar det ingen roll! (förra helgen fick vi 15 gäddor mellan 1- 4,9kg.. )

Många kallar mig galen som åker ut och fiskar 04.00 på morgonen i mörkret, men jag älskar det.  Jag är uppvuxen med det och det är bland de roligaste jag vet!

När jag föddes var pappa ute och anglade, åkte hem, till Falun och fick en dotter och sen tillbaka ut på isen till brorsorna igen... på ett ungefär=)
Så jag tror jag fick min fiske/angel-gen då ;)


RSS 2.0