Nytt i Mirandas garderob

Miranda har fått så fina kläder av sin mormor och morfar!!

Vårjacka och tunna täckbyxor


Två sommarklänningar

Och en så söt topp!



Tack tack tack tack.......!


Sol guden

Lucifer njuuuter verkligen av solen!!


Hector gör han sällskap, men föredrar skuggan!!


Smygtitt!

Får många frågor om när jag tänker öppna.
Men jag har tyvärr inget datum än, bara  att det blir nån gång i vår, samt innan sommaren....

Vi jobbar på så gott vi kan, det är mycket att göra. Vill ha färdig ytterdörren innan jag öppnar officiellt så kunderna inte behöver gå genom vår ingång till huset. Sen lär snön försvinna, för man  vill väl inte pulsa i snön fram till dörren kanske.... Det är en del kvar som sagt!

Vet vad jag kommer heta nu i alla fall! Tror det blir skitbra! Återkommer med det senare... Ska börja klura ut en  logga nu.


Jag kan bjuda på en smygtitt i alla fall!



Ledsen om mitt bloggande inte är särskilt flitigt...  Jag finner varken lust eller tid just nu!


Dagens förmiddag


.. har vi fyllt frysen med bullar!!

Ja, en o annan slank i också! Fick godkänt av Miranda i alla fall!





Snart kommer mirandas farmor, fastrar o kusiner och provsmakar! Kunde man väl ha räknat ut;)


Hur skulle jag klara mig utan?

Jag har fullt upp, ingen tid att blogga!!
Varenda helg innebär jobb i min salong.. Så den blir klar nån gång!

Miranda har fått dagisplats till den 11 april, spännande!! Jag  tror hon kommer älska det!

Just nu väntar jag på Mirandas förmiddags-nap så jag kan torka av kaklet vi gjorde igår.. Krånglade lite, men fan de får duga!! =) Blir skitsnyggt verkligen.. Nu ska vi göra det sista ikväll sen ska jag foga imorgon tror jag...

Vad skulle jag göra utan min familj...?
 Min pappa gör i princip ALLT i salongen åt mig, han är så grymt duktig, det blir precis som jag vill. Det skulle aldrig bli så annars utan honom.. Och jag försöker hjälpa till så gott jag kan, och under tiden tar mamma Miranda så vi kan jobba, och lagar mat... NI ÄR BÄST!
Och inte nog med det, min farbror (har genom min andra "farbror", invecklat ja vet =p) dragit rör och kopplat in en varmvattenbredare så vi har varmvatten jämt nu... Ojojoj, jag kommer aldrig någonsin kunna tacka er alla tillräckligt!!


Sen  måste jag in och STORHANDLA, usch vad trökigt..Men vi har inget att dricka, smör, pålägg,  bröd, mat, mjölk- INGET! EKOOOO i kylskåpet. Men varför ska mat va så dyrt för?


Ha de bra!


9 år


Igår hade vi vår 9 årsdag tillsammans... Vi gjorde inget speciellt, brukar inte göra det heller.. Men jag blev överaskad när jag fick 5 underbart vackra rosor av honom!! Han kan han med ibland, och nu har det hänt 2 ggr på 2 månader! (alla  hjärtans dag sist också!)

Så fina! Tack Älskling!

Vi planerar att åka utomlands när vi firar 10 år, kanske inte precis då men nån gång i krokarna...!


Bild från vår Egypten semester....♥


Städa ditt rum

Har väntat på kaklet flera dagar nu men det strular med leveransen!! Så synd, vill ju börja! Men men, det kommer väl när det kommer....

Mamma o pappa var precis här på besök, tror Johans föräldrar också skulle kika förbi ikväll! Alltid trevligt med besök.... Miranda blir alldeles stollig när det kommer folk, hon ska verkligen vara i centrum!


Morbror Markus och Sara hade med sej en sån fin postlåda till Miranda i förra veckan! Så nu kan jag skicka små "städa ditt rum" lappar när hon blir äldre ;)

Jabadabado

Ikväll ska det tittas på Grey och nya Off the map!
I LIIIIIKE IT!


SODA!

Idag ska lilla Soda åka hem med sin matte och husse=(
Kan ni förstå att jag inte vill lämna tillbaka denna underbara lilla varelse?!

Johan är också helt såld på honom... Blir ni allergiska eller nått har vi första tjing brorsan! ;)




Jag tror han har legat på alla sätt som går i den här, blev en favorit direkt!


Lucifer och Soda har busat jättemycket de sista dagarna.... Så söta!
 
Men min lille kuneg Hector har varit lite skeptisk, inge bus,men nu är han med och inte rädd länge iaf! Tur att jag har mina prinsar kvar, Men de kommer nog sakna den lille!

Tur de är så dryga ibland, som gör att man inte vill ha fler, annars hade jag haft hur många som helst.


RESA BOKAD!!!

Som jag längtat efter detta!
Idag bokade jag och mamma en resa till Rhodos i slutet på augusti! Det känns som vi slog till på stort, lite mer än vi brukar. För oss är detta rena rama lyxen - 4-stjärnigt hotell- ALL INCLUSIVE! Vi åker perfekta eftermiddagstider från Örebro -nära o bra- och självklart ska Miranda följa med! Pappa får stanna hemma och ta hand om hus och katter....

Hotellet verkar helt perfekt. Vi har bokat spjälsäng och sulkyvagn så det finns där när vi kommer, barnpooler och mat, dryck, glass och snacks tillgängligt när vi vill..... Åh så underbart!



Vårat hotell nedan:



Jag hoppas även jag kan träffa min forna klasskompis Sofia som jobbar där för Fritidsresor (som vi åker med)!


Åh, jag längtar. Men först ska jag njuta av vår egen svenska fina sommar, SEN ska den förlängas med en underbar Greklandsresa!


Kattvakter

Tors- söndag är vi kattvakter åt brorsans o hans frugas nya lille bebis! Det är så mysigt! Mina katter ärväl inte direkt överförtjusta. Den ena, Hector, har jag knappt sett av, han är LIVRÄDD för den lille (som är väldigt modig och kaxig, ej rädd för nått)... Och Lucifer är så nyfiken så han är med hela tiden, men fräser och ger han nån känga ibland.... Men Soda bara leker vidare! En tuff liten misse!!



Miranda myyser och tycker det är kul med en katt som inte kutar iväg!

Men shit vilket matvrak det är!! Tigger och äter som en häst!


Vi har det iaf mysigt, men vore ju trevligt om Hector ville titta fram...


40 graders feber...

I Lördags blev det en IKEA vända, köpte skåp, diskbänk och sånt till salongen... Nu börjar jag få ihop mycket grejer! Så roligt!! Just nu är det att leta kakel som gäller. Ska ha 15x15 stora, svarta... Det är det som ska göras härnäst, samt installera "köket".. Behövs bänkskiva bara, Ikea hade ingen som föll mig i smaken.


Miranda hade 40.0 graders feber nu på kvällen. Hon har sovit i princip hela dan... på oss! Det var så mysigt, hon har varit så mysig. Men tycker såklart synd om henne för hon är helt utslagen, men tycker om när hon bara vill mysa! Det är så längesen som hon kunde somna i famnen, så jag har saknat det.

Men jag hoppas hon mår bättre imorgon. Snuttan=(




Man kan inte sova gott utan en nalle...


Tävling

” Jag tävlar om en prins eller prinsesspall värde 1095-1220:- från Bonde of Sweden hos Fröken M

Tävla HÄR du oxå ! ”


Rubrik

Golvet är lagt i "salongen", vatten och rör är nästan klart... Snart ska schamponeringen installeras. Det händer grejer. Hoppas på en IKEA tur till helgen också, om min pappa vill.... ;) Men jag kommer inte vilja lägga ut några bilder förrän det mesta är klart.
 
Ska till Sthlm på torsdag med mamma, så då får Mirandas "mostrar" ha hand om Miranda hela dagen... Dom kommer ha fullt upp;) Men lite skönt för mig att åka iväg lite, ensam med käre mor!


Idag måste jag ta itu med lite tvätt, det är helt överfullt i tvättkorgarna. Men det tycker jag det är för jämnan, fast man tvättar o tvättar. Hoppas ni har det lika!


Ska ta itu med min trötta dotter nu! Ha den skön dag...


RSS 2.0