Greys Anathomy

Det bara får inte hända.. hon får inte sluta. hon får inte dö.


Sista jobbdagen imorgon. Sköönt. Slutar 4.. SKulle skulle tidigare men jag är för snäll. En kund jag klipper ofta tog fram "snälla snälla, du vore en ängel" och jaha, så sluta jag plötligt senare än tänkt. Men vad gör man inte för sina stammisar..=)

Klockan e föör mycket

...tänk att jag aldrig kommer i säng i tid.



Idag har jag tränat. Imorgon ska jag ut och gå. Långt. Nu jäklar.

Måndag!

Idag jobba jag länge, så seg efter helgen och sen en långdag på det. Jah! Nu lever jag, det känns.. ojojoj mitt huvud. Har nytt slängt i oss lite hamburgare, såå gott!

Imorgon SKA jag gå och träna.. Jag SKA..... om jag orkar... Nej SKA!

Håller på och planerar semestern, nån som kan säga vilka veckor som blir soligast så vore jag tacksam?! Vill gärna vara ledig dom..=) Blir tokig på när jag ska ta.. vill ju va ledig mycket juh.

seg söndag

Nu börjar jag återhämta mig, har varit helt dööd idag. Har varit hos mamma och pappa och gjort bokföringen. Men måste erkänna att det var ingen hit, siffror i dagsläget blev för mycket.

TACK för en jättetrevlig kväll igår allihopa!!!!
Har inga bilder att visa, alla blev tagna lite fööör sent på kvällen för att få visas
på en blogg. hehe ska kolla igenom senare, kan ju va nån som går att lägga upp men nu ska jag bara ta det lugnt och spela lite WoW, var måånader sen nu.

Grillning på G!

Ska snart ta bilen och åka ut tiil Tessa och Roger, ska grilla lite ikväll! Så gott så. Johan skulle ta nån öl så jag fick tydligen köra... =p
Men imorgon får jag också!
 Ska svänga förbi på MM först och köpa lite virke tills imorgon och sen köpa kattmat, jäklar vad de äter..... Tycker jag köper hela tiden!


Nä har inte tid att sitta här nå mer..! Njuut av detta vädret allihopa och ta fram grillen!


Grattis!

...till min bästa vän som fyller år idag!

Finally

Lättnad och förtvivelse att de hittat Jimmy, visserligen är kroppen inte identifierad men nog är det han allt. Att få ett slut, begrava honom och kunna börja genomgå ett sörjande utan ovissheten vart han är måste ju vara skönt för föräldrarna. Hoppet finns ju alltid, det försvinner ju nu men ändå... Tror de känner både chock och lättnad. Det är ju bara nått jag/man kan spekulera i men jag känner iaf: Äntligen är han funnen, nu hoppas jag bara det kan leda till att nån åker dit.....


Tisdag

Jobbat lång dag, var hemma strax vid halv sju.. Men vi fick ett avbrott under dagen iaf, var till Dollar och köpte lite nytt till skyltfönstret på salongen.. Blev kanonfint! Vårigt och fräsht! Är så kul på jobbet nu när min Älfling är där. Lisa ska va hon oss i sju veckor, ändå fram till sommarlovet.!
"-Jag ska lära dig allt jag kan" som Baloo sa i Djungelboken.

Sen fick vi besök här hemma av Andreas och Sandra som hade barna med sig. Bjöd på lite fika och prata lite strunt. Fick False Lash Mascaran (Jaa!), ögonskuggpenslar och en dushkräm som dofta underbart! Tack så jättemycket!

Nu ska jag gå ner och plocka lite... Sen blir det Desperate!!!


 


Shoppat.. (igen)

De första skorna fick jag av Johan i födelsedagspresent, men jag fick åka till Borlänge och köpa dem själv=) De andra hittade jag på barnavdelningen i stl 35..249:- Perfekt.. ! Har letat efter ett par sånna..





1 par svarta tights(Gina)* , svarta jeanslegging med dragkedja (VeroModa)*, Gult linne(Gina)*, Skor (DNA, Chica) Gladiatorsandaler (skohuset)*. Det svarta spetslinnet och de silvriga örhängena fick jag av Lisa i present..! Tuusen Takk!
*Detta handlade jag för mina födelsedagspengar! Fast har ändå en hel del kvar..! Sparar de till Londonresan.




Dåliga bilder, tagna med mobilen.. Våran kamera strejkar, jag får byta batterier typ efter 3 gånger jag använt den så det är slut hela tiden... Köper nya typ varje vecka. och jag tar inte alls så mycket kort tycker jag..=/

Världens bästa morfar!

....har fixat min bästa plats som varit trasig i flera månader!! Tack!!!
 Kram och Mjaue! // Hector


Kväller

Var jättegod mat på China men såklart glömde jag ju ta kort på min egen fina plankkstek utan tog bara på Johans filé oscar, men tyckte den var så färgglad o fin.! Mamma och pappa ville inte va med på bild..=)

Senare fick vi finfrämmande av fam Holmström/Andersson så det blev lite livat. Var på tiden..=) Vi insåg att den dag vi får barn så kan vi inte ha så mycket prydnadssaker.. hehe Hon heter väl inte Mathilda Vilding Hildning för intet! Världens sötaste e hon i alla fall!
Tack så jättemycket för uppvaktningen!


Madde är fotograf...

Försökte få nån bra bild men det var svårt. Har äntligen fått upp min stora klocka jag fick i juklapp(!) på väggen i trapphuset! Blev skitbra tyckte jag. Skulle vilja ha några fina väggord runt bara, ska leta om jag hittar några som passar. Skulle vilja ha nått som har med "tid" och göra. Sen ska räckena målas sen tror jag trappen är klar!










I ordning !


Har precis gjort mig i ordning. Snart ska bi gå och äta på China Town! Gottt!!
La ner lite extra tid på sminket dagen till ära.. Har lagt av helt med det där.. Var så noga förut men nu blir det ofta bara mascara till vardags..


Tyckte det blev fint, lagom mörkt..

Använde dessa skuggor:


19 / 4

Grattis på mig själv som fyller år!
-Tack tack


NU ska jag gå och lägga mig på min födelsedag, men när jag vaknar så är det fortfarande min födelsedag!!!! Haha låter som om jag vore 5 år.. =)

FörskottsKalas

Idag har min släkt varit här och grattat på eftermiddagen. Blev äppelpaj och fika och så fick jag lite paket, tänk att man blir lika glad än som när man var yngre...

Fick dom här skorna av mamma och pappa. De är sååå snygga!!!!
Finns inget som gör mig så glad som ett par nya skor...





TACK så jättemycket för alla presenter och uppvaktandet! Det var en jättetrevlig eftermiddag!


Det kollas på olympiatravet på Tv, tydligen intressant.. =)


Fotspår

En natt hade en man en dröm
Han drömde att gick längs en strand med Gud.
På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram.
Han märkte att vid varje period i livet
fanns spår i sanden av två par fötter
det ena spåret var hans, det andra var Guds-
När den sista delen av hans liv framträdde
såg han tillbaka på fotspåren i sanden.
Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring
fanns det bara ett par fotspår.
Han märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma
och svåra perioder
av sitt liv.
Detta bekymmrade honom verkligen och han frågade Gud om detta.
"Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för att följa Dig
att Du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen-
Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna
i mitt liv har det funnits bara ett fotspår.
Jag kan inte förstå att Du lämnade mig
när jag behövde dig som mest..."

Herren svarade:
"Mitt kära barn, jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig
under tider av prövningar och lidande.
När du såg bara ett par fotspår - då bar jag dig..."




Den är så vacker, är inte religös men älskar den ändå..
Författaren till denna underbara dikt är fortafarnde okänd.




inte inte inte..

Jag saknar inte mitt hår, nej inte alls.... grumph






men jag skaaa ha såhär nu, trivs jättebra i det också men visst blir man alldels knäpp när jag ser det långa röda..

Lugn dag

Var en lugn dag på jobbet idag... slutade tidigt för att åka (okej gå hem) hem och baka.  Fick hjälp av Lisa så nu är jag redo för lite besök.. Bara lite fika, inget märkvärdigt. Firar på riktigt helgen efter... hehe.

Har inte mycket är skriva. Är överlycklig att det är fredag imorgon... Tänk jag gillar helgerna mest, är det nån som känner lika? Nu ska jag gå ner och ta mig nått och äta.... har inte hunnit än, känns lite sent men är vrålhungrig!



Så här blev bakningen, har ett par kvar att baka, men de ska ligga i kylen över natten.


16/4 -09












LONDON

Bokat och klart. Den 29 maj bär det av. Jag ska spendera en långhelg (lör-mån) med min käre bror och hans Sara i LONDON! Vi ska hälsa på hennes syster, se London, kanske nån musikal och naturligtvis shoppa!
(om det finns pengar dvs....)


Ska bli sååå kul. Har aldrig varit där....


Flygbiljetten kosta hela 74kr t&r. Men blev hela 110kr när vi betala med kort..

Önskelista!

Önska får man alltid, det har svärmor sagt.



Baka!

Sitter och letar lite recept på nå gott till nästa helg när jag fyller år, Älskar verkligen o baka när jag vet att det kommer folk så de kan äta upp det! haha annars gör jag bara det... Oftast blir det mycket småkakor för jag är ett riktigt kakmonster men det vore kul med nått annat. Nått förslag på nån god kaka?

Och Lisa, jag vet att du läser det här, Jag skulle bli jätteglad över en bakpiga i mitt kök..=) Lust att hjälpa mig i veckan?

Mina favvo är iaf Kolakakor....



Nu är lägenheten fin igen och tvätthögen lite lägre.. SKÖNT!

Vilken ljuvlig helg!

Lördagen var vi ute i Sunnansjö, och  var verkligen ute! Så underbart skönt. Åt lite påskmat inne men sen tror jag alla var ute..  Vi spelade Pingis, Johan och Mathilda åkte fyrhjuling och massa annat, bara njöt av att vara ute i värmen.






Tack madde för att du skickade bilderna


Sen blev det även lite påskmat och cheescake hos mamma och pappa på eftermiddagen. Vi spelade även plump allihopa med Morfar. Och så firade vi Sara som fyllde år i Fredags! Grattiiiis!




Söndagen innebar angling på sista isen, jag och Sara åkte ur lite senare, till halv sju. Vi orkade inte gå upp 03.00 som de andra. Var en jättefin morgon på isen när solen gick upp och det börja bli varmt. Synd nog var fisket inte lika bra, de kanske märker av väderomställningarna så de inte vill nappa nå bra. Vi fick 4 gäddor..=/ Men vi fick lite på pimpelfisket iaf!


Jag tror jag vann men att få den minsta abborren på kroken iaf, den var säkert 5 cm!

kan väl bjuda på denna mycket fina bild på mig också. haha


Så kvällen blev det kubb på gräsmattan vid mamma och pappa, var kul! Jag och Sara körde lite Boule och Crocket på eftermiddagen också. Gud vad underbart att det är vår! Snart sommar!

♥Tack för en underbar helg hela släkten!♥



Idag är det städdag för mig, mindre roligt.... Ciao



Cool present!

Fick denna av Sandra idag! Hur cool som helst! Var en liten försenad födelsedagspresent från förra året... o jag fyller nästa helg igen! hehe. Riktigt fint var det, är Teds moster som handmålat det..


sen på begäran mitt nya hår, är väl inte helt klar än dock men i nuläget ser jag ut såhär:




..är väldigt trött så jag bjuder inte på att titta i kameran!
Tack Sandra och Jenny för att ni hjälpte mig!!!!!!!


Idag har jag varit och fixat håret på dan sen har jag och Johan varit jätteduktiga! Vi har tvättat och städat bilen så nu är den sååå fin! Bytte däck också, så nu gäller det att åka med tungan rätt i mun för att inte stöta i nå fälgar.. pjuhh!
Imorgon blir det påskmiddag i både Sunnansjö och Grängesberg tror jag. Ska bli gott=)

Nu är jag helt slut. blir sängen på en gång! Natti!

Egyptenresan!

Vi hade det hur bra som helst!
Resan gick bra, Johan var väl lite nervös med första flygningen men det var ingen match. Det enda som var lite drygt var att han fick så ont och lock för ena örat, som sen satt i nästan hela veckan. Vi har solat och badat varje dag och bara tagit det lugnt. En dag var vi in till Naama bay, en liten större by och köpte oss cyklop så vi kunde snorkla. Är en helt sagolik undervattensvärld, som att simma i en tecknad film, hitta nemo, alla fiskar ser ut som de vore i plast. Knallgula och alldeles kornblå. Hur häftigt som helst! Önskade att man hade fått testa dyka djupare, får bli nästa gång.

Vi bodde på ett jättestort Hotellkomplex som hete Dreams Resorts och var säkert nån kilometer stort. Vi hade all inclusive så vi har ätit och druckit hela tiden. Var bara och gå och hämta mer dricka när som helst, äta huuur mycket man ville men vi är väl lite kräsna så det har väl blivit mest samma. (pizzaslices, pommes, frukt, pannkaka, grönsaker).

Hur som helst, vi har haft en toppenresa!
Vi fick vara helt friska utan magsjukor och är nöjda och belåtna med vår vecka. Såå mysigt..

Låter bilderna tala för sig själva.

Hemma igen!

Nu kom vi hem.. TACK till världens bästa Lisa och Kim för att ni var så underbara och hämtade oss på Arlanda! Men jag orkar inte skriva nå mer nu. Uppdaterar imorgon! Go natt!

RSS 2.0