Surt

Har åkt på havandeskapsförgiftning så jag har varit inlagd sen tisdag förra vecka, fick lite permis på julafton i alla fall så jag var glad för det. Och nu är jag hemma igen, och jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att jag får bli kvar. Ska till Ludvikas MVC och ta prover imorgon, blodtryck och äggvitetest.. Så är det lika som igår, eller bättre får jag fortsätta vara hemma... Om inte blir det Falun igen. Vill inte! Är helt sjukt hur man glömmer bort och uppskatta hur skönt det är att vara hemma. Men jag tar det så lugnt jag kan, idag har jag bara legat i soffan och njutit av att vara hemma, så förhoppningsvis har inte blodtrycket höjts.

Så då vet ni vart jag är om jag inte blir att blogga nå.. =(

Måndag

Idag skulle jag tvätta - i massor så vi har nå kläder till jul. Har inte haft kraften när jag jobbat nu på slutet att ta tag i det på kvällarna. Men nu skulle jag. Och vad händer? Tvättmaskinen går sönder under första tvätten. Ucsh och fy vad allt ska krångla då..
Men vi gick ner till Fottas, hyresvärden och han sa åt oss att tömma silen, va e det? Men han kom och hjälpte och efter ha tagit bort en hårnål i "drevet" och tömt silen så funka  maskinen igen! Så skönt!
Sen passade vi på och berätta om vår spis som är helt knäpp, halva plattor som funkar och ugnen som bara bränner vid o.s.v. Den är väl runt 20 år så då kanske det är OK att börja krångla. Så idag har vi varit på hemmabutiken
och tittat ut en ny! Kommer bli roligt att laga mat igen nu... Och baka!


Sen har vi städat, rensat och imorgon bär det av till tippen med en del grejer...

NU på kvällningen ska jag klä granen, koka knäck kanske, myyysa och
äta potatissoppa.<<<Med tanke på vad jag äter så förstår ni att jag är själv. Ja vart är Johan? PÅ pingis såklart...=)


Imorgon är dagen nästan fullbokad. Mycket inför jul nu! Hujeda mig!

~ 30 dagar kvar till BF~

Dagen D

Dagen med stort D är här och över. Nu har jag slutat jobba för iår och ett bra tag framöver. Helt otroligt, en väldigt konstig känsla.. Har nog inte fattat det än. Nu ska mina fötter vila, soffläge ikväll med benen högt.


Nu börjar den eviga väntan..

Lucia

Tredje advent - och Lucia!

Har ingen aning om vad vi ska göra idag, blir antagligen en skön hemmdag... Plocka lite, småstäda och döjsa i soffan. Hoppas ni får en skön dag i detta underbara väder!


Och är klar med julklapparna är vi -nästan iaf. Har nån kvar men de är inga problem. Så skönt!

Fredag!

JUst nu är det paus på idol.... Jag håller stenhårt på Erik! Tycker han är klart bäst av de två, men som sagt båda är värdiga vinnare... Calle har ju utvecklats nå enormt från början iaf.  Visar sig vem som vinner, båda kommer nog lyckas hur det är går, i allafall om man kollar på tidigare statistik.

Har nyss ätit pizza, Johan hämtade, mina fötter orkar inte ens gå till Flamenco. (ca 200m).

Imorgon blir det julklappsshopping på kupolen, antar att vi inte kommer vara ensamma.. Hualigen jag gruvar mig..

Nej nu börjar det!! =)


Uppdatering:
Ja min favvo vann!!! Men jag tyckte båda var bra ikväll, men under
deltävlingarna hittills har Erik varit bäst tycker jag!!

Ny mobil!

Har införskaffat mig en ny mobil! Var verkligen på tiden, min gamla börjar ge upp...
Så det blev en:

Samsung Galaxy Spica

Hur ovant som helst med touch och speciellt att skriva SMS med tangentbordfunktion.. Så nu vet ni att det tar lite tid innan jag svarar om ni skulle skicka.. haha

TUUUSEN TACK!

Till Tessa som hjälpt mig med att göra om bloggen!
Är supernöjd! Tack så mycket...!

Hemma

Hemma från en tvådagars shoppingtur i Västerås. Gud så trötta mina ben är, oj så mycket lättare plånboken blev och oj så mycket bra saker jag fått med mig hem.
En riktigt lyckad tur måste jag säga...
Var på Ikea och hälla Köpcenter hela fredagen så framåt sex kunde jag inte längre stå upp, pallade inte en minut till. Så då åkte vi hem till Markus lägenhet där vi skulle sova (han är i Aus) och slängde oss i soffan. Beställde pizza med hemkörning och kolla på TV. Idag har vi klarat av stan, lite kläder och klappar har inhandlats...!

Johan är o spelar pingis så jag ska nog plocka lite med det jag köpt, man glömmer så lätt.. ;-p


Trevlig kväll!

Magen v33

Den växer på.. Börjar bli tungt nu. Och det märks att det är rätt trångt där inne, putar och står ut i alla hörn.

Kan bli riktigt roliga former på magen ibland när h*n lagt sej lite på tvärs..=)

 


RSS 2.0