hej då!

NU åker vi om några min! Kommmer försöka blogga nån gång därnere om det går. Annars ha det bra, det ska vi ha!!!

I väntan gör jag nått annat....

Skitcoola bilder!






(ni ser här även adressen om ni vill testa...)

Nu är det nära

..håller på och packar det sista nu! Och det snöööar så in i bomben, bara det inte orsakar nå tågproblem nu eller nått på vägen till borlänge!  Men snart slipper jag snön så blir det soool och 27C*!!


Sharm el Sheik

Mattes gosis..

Tror Hector vill följa med!


Man får just inte nå dåligt samvete när man måste lyfta ur honom hela tiden för att kunna packa.. Hur ska jag kunna vara utan honom i en hel vecka?!  Han är ju mitt allt...o sova utan han på bröstet? Blir ju lätt på ett sätt dock men ändå tungt...

Nej nu ska jag fortsätta!

Kväller!

Har haft lite besök ikväll av Johans föräldrar och lillasyster.. Mucket trevligtt! Madde ska bo här när vi är borta och ta hand om katterna! Tack Madde, You're an angel!  Känns bra att de  kommer ha sällskap också, inte bara nån som är hit och ge dom mat. Då kommer jag itne må så dåligt av att lämna dom.. Lisa var och hälsade på också, Vi måste ses oftare gumman! 

Var på Dollar och handlade lite smått och gott så nu är det bara packningen som återstår. Ska ladda ner lite musik på mp3n sen också, nån som har nått bra nytt förslag på låtar??! Har idétorka..


Snart e det Greys!!! Vore skönt och slippa gråta alltför mycket idag.. Men är nervös över vad Denny menade med "I'm here FOR you", det menas ju typ "Jag är här för att hämta dig",  inte "jag är här för dig" som man trott hela tiden. Är Izzie sjuk eller vad!? Hon får inte sluta!!!!


Måndag!

Har kollat på ett inspelat Gossip Girl från igår, åh det är så bra!  Spännande oxå!

Tar det lite lugnt ikväll, resterande kvällar kommer bli desto mer hektiska. Ska inte hämta väskorna förrän torsdag kväll så det lär väl bli att packa upp lite på köksbordet eller nått imorgon. Nu börjar jag bli lite smånervös faktiskt, tror det är bara för att det är nytt land och första gången med min älskling. Men det kommer bli så underbart!



Filmen igår var jättebra, kanske inte det bästa jag sett, som många sagt, men absolut bra sevärd. Mamma tyckte andra och tredje böckerna var bättre så det låter ju bra om filmerna också blir det!




Nä nu tror jag jag ska sätta mig i soffan igen och softa lite  byyye


Shoppingdag

Har varit med mamma i Borlänge idag och handlat lite. Blev en hel del smått inför resa. Gud vad solskyddsfaktor e dyrt! Men det måste man ju ha, "man kan inte steka kött utan smör i pannan" som min käre bror M sa en gång. Ganska klokt faktiskt! Så det har jag inhandlat nu, i alla olika nivåer, 15,10,6 och 20 har jag nu. Så nu lär vi väl klara oss hoppas jag! Köpte diadem, det har jag typ varje dag när jag e utomlands. Nagellack så jag får söta tår och ett par nya solbrillor!

Blev ett par till  Gina jeansleggings oxå och en jättesöt sommartopp från Kappahl(?!)+ lite smycken.


Så nu är jag redo att åka!! Ska hämta resväskorna i Gränges nån gång under veckan sen blir det packa av, MEN ska inte ha så mycket men den här gången. Ska försäka iaf. Har alltid med mig för mycket och jag vill ju kunna köpa med mig nått hem också... Men antar att Johans väska inte kommer väga så mycket så min kan ju väga desto mer... =p


Dessa blir vi jag att läsa i Egypten, om jag hinner alla tre. Den sista e Johans...


Snart ska vi iväg på bio med mamma och pappa och Andreas och Annso. Män som hatar kvinnor.. har väldigt höga förväntningar nu.

Äntligen helg!

Har jobbat lååång dag idag. Kom hem strax efter halv sju... Mycket o göra idag. Men det är bra för då går tiden fortare...!

Har nyss gjort hamburgare och tittat på halva så ska det låta. När vi satt och åt blev det ett himla liv! Brandlarmet gick! O dra min ända in i - vad det tjöt! TRE gånger värre än ett vanligt.  Är ju nått centrallarm som även är i Fottas butik, så det är ju så känsligt. Men vi tyckte inte att det lukta så mycket mat men det lär det ju ha gjort då! Ringde iaf Fottas så han fick komma och stänga av det, gick ju inte att vara inne ens. Han gör det nere på sitt kontor, så han kom efter 5 min med hela nyfikna familjen för att dubbelkolla så det inte var nån annanstans i butiken. Som tur va kom det inga brandbilar, tror det går larm dit också? 


Imorgon ska jag till mamma och pappa och tapetsera! Ska bli såå kul!

  

EN VECKA KVAR!! AHHHH

Överallt!

Jag hittar då mina katter överallt! Idag blev det Lucifer i lådan.





(Sorry för den dåliga ordningen i lådorna)





Snyft

Idag var Greys väldigt sorgligt.. Är så förbaskat känslig.

"-TV är inte bra för dig" säger Johan,
 när jag kommer upp med tårarna längs kinderna och snyftar...
(eller snarar gråter som en stucken gris)





Sooova

Nu ska jag sova, orkade inte skriva nå seriöst inlägg idag alls... Imorgon blir det en skön dag. Jobbar halv-dag. Sen ska jag åka till världens bästa mammi och pappi och bara myyysa med dom och mina vovvisar.
De var borta hela helgen så jag kunde inte hälsa på och då går min abstinens överstyr....men jag var till farmor och spela lite bingolotto istället, det hjälpte det också..

haha








(flyttade jag hemifrån för tidigt måntro??, neeedå jag är bara lite mammig av mig)







Måndag


Helt otroligt att det är så länge! Men det är ren fakta.
Jag och Johan har haft en mysig middag tillsammans idag efter jobbet. Var så gott! Vi kommer fira det mer när vi åker till Egypten, vet inte hur men det känns som om det blir en riktigt mysig resa som i sej är en stor 7-års present.
Men tyckte vi fira ganska bra idag ändå, vi brukar inte göra så stor sak av det..






♥Älskar dig såå Johan. Hoppas det blir minst lika många år till♥


Hector

- "Tvättkorgen är ju verkligen världens bästa plats..!
Går att sova OCH leka i. Perfekt"
 - tycker Hector 1 år.



Mattes hjärta!




The 12 apostles



Här var jag med min mamma, pappa och bror Markus för några år sen. (2004). !
Great Ocean Road, längs sydkusten mellan Adelaide och Melbourne i Australien. Var jättevackert, de här stället med de 12 apostlarna är en av de största sevärdheterna. Satt och kollade runt lite för att hitta en fin bild på det och då fick jag veta att detta tråkiga hade hänt:




Så nu är det bara 11 apostlar. Hoppas de andra får stå kvar nu!


Idag





Lockigt och mascara..




15/3


JAAA

Snälla Snälla med Ugly Ugglas vann INTE! Tack för det..!
Hade inte spelat mig nån roll vem som vann... Tyckte det var kul att nån som var lite annorlunda och ganska ny inom genren fick ta hem segern den här gången! Men låten låter ganska lika rakt igen tycker jag.. ? Mest "Ahhhhaaaaaahhaaa" haha... Men den var helt OK..

Grattis i allafall!!

Kalas

Idag har vi varit hos Tessa och Roger, jag o Tessa färgade hennes utväxt och Mathilda, Roger och Johan åkte fyrhjuling på gården.. Melvin sov mest, han har det bra han! Fick korv med bröd oxå.. Tackitack !!

Sen blev det Kalas i Nyhammar med hela släkten, då är ljudnivån på topp med alla barnen.. =)


Melodifestival idag då? Jag vet inte om ja ska titta. Har ingen favvo alls men vem som helst får vinna utom Ugglas. Jag KAN inte lära mig att gilla låten, hur mycket jag än försöker, tittar inte utan bara lyssnar... Nej! Det går inte. SÅ vem som helst bara inte hon.


-13 dagar kvar


14/3 - GRATTIS!

Stort Grattis till Farmor Inez på födelsedagen!
(johans farmor)





Och till världens söstaste Mathilda som har namnsdag idag!





......och till Taylor Hanson

som fyller 26 år idag. 
Hur många år det än går kommer jag alltid minnas hans födelsedag känns det som. Det är nog ingen mer än mamma som kan förstå hur han/Hanson påverkade hela min tonårstid på olika sätt. Allt gick ut på bara en sak och det var dom i någon bemärklese. Det fanns inget annat som existerade under fleeera år.
Så en sån sak att bara komma ihåg födelsedagen, är piece of cake.



In The Ghetto




Brolle gjorde den så himla bra tillsammans med Sibel i Så ska det låta..
Kan lyssna om och om igen hela tiiin! Så vila både ögon och öron på klippet ett tag..

Helgen....

Fick bikinin från Nelly idag! Gick superfort tycker jag... Felbeställningen visade sig inte vara helt pjåkig.. Kunde ha nederdelen iaf, fast jag trodde det skulle va "fel" storlek. Men var tvungen och byta överdelen så jag har redan skrivit i lappen och lagt den på lådan. Hoppas den kommer snart så jag har min bikini säker tills resan.. Men de skickade inte med den slimmade snygga kroppen som var på bilden.. Synd, den hade passat bikinin.. =p


Ikväll vet jag inte var det blir, ska nog kolla på Så ska det låta men det var inga roliga med idag så det kanske blir Lets dance istället? Tror att Johans föräldrar skulle kika förbi en sväng, inte säker men det vore trevligt....

Imorgon ska vi ev. till familjen Holmström/Andersson.. Jag ska färga Tessas utväxt där hemma, nu när hon har svårt att gå ifrån Melvin o så.. Men det går nog bra! Så får vi träffa gullungarna där borta också, och minsta M kan få sin present.



Farmor Holmström och Farmor Holm fyller även i helgen så då blir det att gå på kalas... Hujeda mig mycket och göra..!




Världens bästa sommar 2008






Drömmer mig tillbaka till den sommaren och hoppas på att 2009 blir lika underbar och minnesvärd!
Kunde inte låta bli att lägga upp lite bilder för att få lite sommarkänslor och bli att må lite bättre i snövädret...
Har aldrig längtat såå mycket efter sommaren som nu.

-

15 dagar kvar till sol och värme.






Nelly.se

Gud vad fina kläder och skor de har.. Blir alldeles sjuk! Speciellt alla deras skor men jag antar att de alla är för stora så det är inte ens nån idé att beställa.. sånt får jag prova mig fram om jag ska lyckas hitta en liten 36:a. Men jag hittade en bikini jag föll pladask för! Blinkade lite gulligt till Johan så jag fick beställa den.. Hoppas att den passar nu!!! Visserligen får man aldrig den kroppen som de där modellerna har men ändå... Jag ger mej dän på att de är totalretuscherade.. Hehe Känns bättre då!!



Fastnade mest för underdelen, tyckte den var ursöt!


Men finns det nån klumpigare än Johanna Holm, nej tror fan inte det. När jag bekräftat ordern så dubbelkollade jag orderbekräftelsen jag fick och fick se att jag blandat ihop storlekarna!! Jag tyckte jag dubbelkolla om och om igen men tydligen inte. Skulle haft medium på en del och small på en del, men beställde precis tvärtom! Idiot jag är! Det stod om bekräftelsen inte stämde skulle man höra av sig snarast så jag skicka ett mejl direkt och förklarade. Hoppas de ändrar annars får jag väl beställa om och skicka tillbaka de andra två.. Men det är så typiskt. Tyckte ju jag var så noga. =(


Så nu har jag bikinis så det räcker inför resan, om den passar såklart. Men annars har jag nog ändå. Men är så kul med nya... Ska försöka fixa bikini formen till sommaren bara, bara två veckor kvar till Egypten. Det hinns nog inte.. Blir isåfall knäckebrö och vatten tills dess!!


Hittade alla dessa underbaringar på Hm och Nelly. Älskar verkligen skomodet nu. Tänk bara om man hade haft lite större fötter, då hade man bara kunnat välja och vraka bland alla dessa ljuuuvliga skor! Kanske är lite bra att jag inte kan ha dom, blir så mycket billigare då. Men tyckte ingen av dessa var särskilt dyra faktiskt. Kanske om man ska ha allihopa....

Klicka upp före större bild!!


Greys Anathomy nyss, Tack gode gud att Izzie gjorde slut med dödDenny..

Sov dags.. God natt!


Vardag

Händer inte mycket nu.. Dagarna bara går, man jobbar, kommer hem, städar lite, tittar på tv och sover. Samma lika nästa dag. Finns heller inget att blogga om.

Var o köpte tågbiljetter idag i alla fall, så vi åker tåg till Arlanda på natten. Blir smidigt, mamma får skjutsa oss till borlänge bara. Börjar närma sig nu, är lite smånervös men vet inte varför. Har ju rest så mycket förut så jag borde inte vara det. Är väl för att det är ett nytt land kanske....

Kollade nyss på Desperate och herregud, man blir ju alldeles nervös ju...

...20090307.....

Har varit I gränges idag och fixat bokföringen, låg lite efter igen.. ca 3 veckor men allt stämde så det var sååå skönt. Tog med mig morfar dit så det hände nått för han idag, blir så långtråkigt för honom att sitta själv i sin lägenhet jämt... Så han satt vi framför TVn och friidrott, Vi började vi riva tapeter. Mamma och Pappa ska göra om i vardagsrummet men det är såå svårt och komma på vad man ska ha för nya tapeter. Är inne på nån grå enfärgad fond och ljusare runt om, eller grått överallt... Blir nog bra hur det än blir, alltid kul men nått nytt.

Vet inte om jag ska spela eller kolla meoldifestivalen nu!?!?!?

Lägger in en bild på lillmattes Elvira älskling:

Tut Tut !

Johans dygn börja bra redan efter en kvart...  Nu har han sett två brandbilar, en polisbil och två ambulanser.. Han sitter med sin datastol vid fönstret och häckar och lyssnar på polisradion..Var tydligen en trafikolycka vid magnetbacken.....


Han är inte mer än 12 år i sinnet min älskling. Det här förgyllde hans kväll..!






Förresten, filmen var bra... lite tragisk med tanke på att allt är sant men jag tyckte den var sevärd.


Äntligen Fredag!

.........och vrålhungrig! Men vet inte nå vad jag ska göra för nått. Var inte hemma förräns halv 7 idag. Satt mig ner vid Johan och kollade på nån film. Den var totalt vrickad. Helt sjuk..  Mycket naket om man säger så. Han hade hört av nån kompis att den skulle va bra.. Nu fattar jag varför!

Ikväll blir det nog

som vi ska kolla på.. Få se om den är bra då. Skulle haft lite filmgodis nu när det är fredag.. få se om man orkar gå o köpa nått? Är så godissugen, men det beror väl på att man är så hungrig..


Sitter med inpackning i håret nu, nu vill jag att det ska byggas upp lite och dra ur lite mer färg NU!!!. Skulle vilja göra en avfärgning innan egypten helst... men men.. visar sig!



Kväller..

Har precis varit och tränat... Nu ska vi kolla på Stockholm-Arlanda på trean tror jag de va.. åhh, kommer börja längta efter våran resa då!!  Tycker sånna program e kul... finns så mycket galet folk så de brukar uppstå ganska roliga problem.:!



Desperate Housewifes

Va spännande det är... Vet ju lite vad som kommer hända för man råkar ju få reda på så mycket genom dessa himla svallertidningar som ska avslöja allt. Men men, jag får väl skylla mig själv som läser. Men det är ju svårt o undgå.. Nåja, det är kul att DH säsongen är igång igen och förgyller tisdagskvällarna lite..!


Jag och Johan åt potatisgratäng och rostbiff idag, på en tisdag! Var tänkt att vi skulle göra det i söndags men blev inte så. Vet inte vad det berodde på ,men blev aldrig sugen på mat den dan..
Är väl aldrig fel och lyxa till det på en vardag...


Nu ska vi sova.. jobbardag imorgon med, hoppas jag inte är lika seg då.

G'natt

Kort hår?!




REAL ME!!
Inget löshår kvar nu, men jag tycker inte det är såå kort så nu klarar jag mig nog utan... men herregud det blir ett beroende..




Ny vecka!

Jaha måndagen är avklarad. Den är alltid värst, men har man gjort tisdagen känns det som det snart är fredag... Känns som jag bara  vill ha helg men det är för att jag är så seg.. mår sådär halvdant.. Men är ändå glad att jag slapp bli sjuk i helgen.

Har nytt tittat på ett GossipGirl avsnitt, spelade in det igår kväll.
Imorgon börjar desperata hemmafruarna..! Ska bli kul, känns som det var evigheter sen man såg det.
Och onsdag är det Greys. Men det har blivit sådär när Denny är levande död. Nja, slopa det...




Händer inte mycket kul annars.. Räknar ner dagarna inför resan.. Längtar så..


Förresten tog jag ut mitt löshår jag haft i 6 månader idag..före det ytterligare 6 mån... Känns såå konstigt. .. men visst, det är inte så kort men det värsta är att det är så tunt. Men nu ska jag tvätta, tvätta och göra tusen inpckningar och sen vill jag få ny färg..! Är så trött på denna utväxt.

En lyckad kväll!

Tack för en jättekul kväll igår allihopa!!
Försökte ta lite bilder under kvällen men det är inte lätt att få några bra kort heller.. alltid är det nått i vägen eller helgalna bilder.. men det är väl det som är kul. Det blev en hel del guitar hero och singstar under kvällen och ljudnivån här var inte låg kan jag säga... Tur att man inte har grannar längre! Vi behövde inte tänka på nått sånt alls. Var så skönt!












Idag ska jag inte göra nått alls. Har precis städat nere så nu är allt rent igen men det blev 5 ICA "kashar" med tomglas och burkar... så idag har vi nog alla en liten jobbig söndag...

Hoppas det blir fler gånger!



RSS 2.0