Ensamshopping

Var på stan själv idag, de hade jubileumsöppet till 20.00. Perfekt när man slutar 18... Skulle på apoteket och ha massa smått och gott till vår Rhodosresa. MEN apoteket va stängt, trodde de ingick då det stod att alla butiker skulle ha öppet i gallerian, men tydligen inte fast de ligger där..

Så jag shoppade lite i lugn och ro... Blev solglasögon, hårklämmor, mascara och lite till Miranda såklart. En solkeps som var på REA så hon inte bränner sej i nacken, och lite kläder. Bland annat detta:

Så fin hon kommer bli!


Nu lär jag sova! Natti natt!


Målar!

Jobbar på för fullt om dagarna  och om kvällarna målar jag. tycker det är roligt just nu så då får man passa på och hinna med det man tänkt.

Miranda började på dagis i måndags efter sommarledigheten med pappa. Det gick hur bra som helst, hon stormtrivs!

Nu är det bara 2½ vecka tills jag och Miranda åker till Grekland, Miras mormor blir oxå med. Ska bli så skönt, längtar speciellt mycket när det regnar såhär... Trökväder.

Började med Mirandas lilla kök för några dagar sen. Och det är nästan klart nu!Det ska bara bytas knoppar.( De passade inte särskilt bra i färgen) . Sen ska jag börja med överdelen, och kaklingen som blir emellan. Kommer bli så fint när det är klart!

Nu lär jag kasta i mig lite mat sen skajag börja jobba igen!


RSS 2.0