GLAD MIDSOMMAR!


Hoppas ni får en trevlig dag trots att vädret inte är det bästa, men det är vad man gör det till!
Nu ska jag äta grillad rostbiff med potatisgratäng och sallad! Så mummigt!

Bättre sent än aldrig!Mamma fyllde i veckan och jag glömde ge henne en sån här! Prioriterar inte bloggen just nu..... Så jag glömde helt bort bloggrattandet=)


Fyndat!

De hade 75%rabatt på blomsteraffären brevid salongen nu i veckan... på allt pga konkurs så då passade jag på!


Likadana krukor till vardagsrumsfönstret, blir lite renare känsla då...


och ett gulligt ljusfat =)


Köpte även två glasvaser, perfekta i storleken för ev blombuktetter! Och en blomma men den ska nog mamma få, jag är inte så bra på
blommor som borde blomma
.
Allt för 150 kr! Då är det kul på riktigt.


Hector blev mest glad för pappapåsarna, som vanligt ska ha sitta i allt som går.


Helgen över.......

Jaha då var helgen slut igen, usch det går så fort! Önskar att det hade varit lite finare väder så man hade kunnat utnyttjat den bättre för jag kände då bara att jag ville sova i helgen!

Igår blev det en heldag hos Tessa och Roger och barna! Var riktigt trevligt, inte för att vi gjorde så mycket men det är rätt skönt att "slappa med sällskap".. Tack själva för en trevlig dag!

Idag har vi varit på supergod middag hos mamma och pappa...! Mamma hade gjort schweitzersnitzel (utbankad fläskfile med ost och skinka emellan) och klyftpotatis! Var sååååå gott. Åt så jag blev alldeles fyrkantig. Skulle åka till Sunnansjö på kvällningen med det var bara 1 tredjedel hemma där så vi tar det nån annan kväll.

Kollade nyss på sista avsnittet av Gossip Girl.. Åh de var så bra.

Ne nu ska jag byta i sängarna, det är det tråååkigaste jag vet. Speciellt när det är trångt vid sidorna om sängen. så man får klättra.=(

London


Ett urval bilder från min underbara resa med bäste bror och Sara!
Första dagens aktiviteter. Ett skållhett London innebar shopping i ett svalt köpcenter, Jag och Markus mötte upp Srara, Mona och Hebba här eftersom de var här tidigare. Köpcentret var helt sjukt stort! Kolla bara in sko avdelningen! Äkta gourmethambrugare till lunch och sen vandring i London. Piccadilly Circus med neonskyltar som tydligen var sevärdigt(?!). Trafalgar square och kvällen avslutades med mysikal på en mysig teater!

*
Andra dagen var typisk turistdag, med London eye, Tower bridge, Big Ben och lite parkvandring. Skavsår och trötta ben!. Åkte till Cambrigde på söndagskvällen där Mona bor, en jättemysig, typisk engelsk stad! Åt kinamat  och somnade väldigt skönt på kvällen.

Måndagen var ganska lugn, lite shopping i Cambridge och hälsade på Mona på jobbet på kvällen och sen bar det till kina restaurangen igen.
Enkort resumé på en 3 dagars weekend som har varit så rolig!

Tack Markus och Sara för att jag fick följa med och Tack Mona för att vi fick komma!RSS 2.0