Sooov lördag

Jag tog mig i kragen, bestämde mig för JAG ORKAR och så åkte jag och mamma på Ladies Night igår. Och jag ångrar det verkligen inte, det var riktigt bra! Och jag fick se min goda Andreas Johnson igen -för 6:e gången. Första gången jag var på honom var jag 13 år och det var på Liseberg, då var det nästan ingen i SVerige om kände till honom, det var då han turnerade med sin Glorius och den har många börjat lyssna på NU de senaste 2 åren! Jaja han är iaf underbaaaar och så vacker. Allt annat var oxå såklart bra på Ladies Night, så jag är glad att jag orkade gå=)

Bilderna är tagna av Sandra Jansson då min kamera blev kvar hemma... Tack Sandra!


Men som sagt, idag har jag varit heeelt slut.
Sov till tolv idag och då gick jag bara upp o la mig i soffan iställe.
Kände att jag behövde ut och få lite luft så på eftermiddagen gick  Jag och Johan till Kyrkogården och tände ett ljus på mormors grav,
Så nu lyser det för dej mormor och du har
även fått veta och se att du ska bli gammelmormor
.





Sen åkte vi och handla, blev Tacos ikväll..mmm så gott de va!
Körslaget i soffan nu...

Sjuk

Har legat sjuk sen i tisdags kväll/natt.. Tog vaccinsprutan på tisdag eftermiddagen så vet inte om det är dyningar efter den eller om jag blev smittad av Johan som va sjuk innan.. Svårt att avgöra.
Har i alla fall varit helt däckad, knappt orkat tagit mig upp på toa. Därav den usla uppdateringen.... Mår bättre idag så nu hoppas jag det här är vändningen...

O jag som skulle på Ladies Night ikväll... buhuuu... o får se min Andreas Johnson..=(((((

Gbg

Håller på och gör mig i ordning och packar lite... Ska snart gå upp på stan och handla lite sen ska jag ta bussen till Gränges o mamma o pappa. Sen drar vi till Göteborg! Ska hämta upp brorsan i Örebro och sen fortsätta neröver...

Kommer sakna mina älsklingar så mycket, trodde att med "åren" skulle det blir lättare o åka hemifrån men det blir ju bara värre, kommer sakna dig Johan!



Höres efter helgen..Hoppas det blir skoj för er med! KraM!

Myspystisdag

Har nytt ätit, hemlagat potatismos med lunchkorv... mm var så gott!

Slutade vid fyra idag, var såå lugnt så då gick jag hem! Klarade av en del här hemma, sorterade tvätt så det bara är o slänga in maskin efter maskin sen, vek lite tvätt och diska lite. Skönt när man är klar och klockan inte ens är sex!

Nu ska jag sätta mig o soffan och invänta TV kvällen som såklart innehåller DESPERATE kl 9. Missa inte! Ska skära upp lite Mango skivor (så grymt god frukt!!) och så blir det nog nån klunk Trocadero. (som varit en liten craving/ett måste denna graviditet).

På fredag är jag ledig och drar till Göteborg över helgen! Längtar

v27 (26+0)

Gud vad magen ändrar sig! Alltså inte såå mycket i storlek utan upp och ner.. Tycker den sitter mycket högre nu än för två veckor sen... Har jämfört med två veckor emellan för att man ska se skillnad, och visst gör man det men mest hur den "rätat upp sig". Konstigt det där..

Nu har jag också ett datum i mitt huvud hur länge till jag kommer jobba, jag slutar den 18 dec (9 veckor kvar!!) så är det nån som vill fixa håret innan så se till o boka tiiid! Sen tar jag bara i kökssaxen..=)

 

Ikväll ska vi kolla på Idol och jag ska äta Pizza! Så de så. Hehe...

 

Hitta en ljuvlig sommarbild på mina två älsklingar,

saknar dom såå.. Måste åka till mamma o pappa imorgon och gosa lite...

 

 

 


Potatissoppa!

Johan är borta ikväll så jag passar på att
göra kvällsmat som bara jag tycker om!!


Då blir det potatissoppa, som mina käre Sandra lärde mig när vi bodde i Falun. Det var den rätt vi gjorde i princip varje gång vi sågs, alltså OFTA.
Gamla goda tider det... eller hur gumman!!

Nä nu ska jag äta, är nog lagom svalt nu!

mmmmmmm......

Shopping

Igår var jag med mamma i Borlänge och shoppa lite, men mitt shoppingsug är ju inte alls som förut, man vet ju att man inte kan ha 75% av alla kläder som man kollade på förut.. så långa linnen och tröjor är det som gäller.
Hitta iaf två tröjor som jag gilla:

Och så blev det några plagg i lite mindre storlek:

100 dagar kvar!

Idag är det 100 dagar kvar till vårt BF 20 januari.
Man tycker tiden går sakta i denna eviga väntans tider, men ändå tycker jag det känns som det var igår jag fick reda på att vi skulle få barn.


Och imorgon är vi nere på tvåsiffrigt!



Tävling

Är med i utlottningen om ett sånt här fint halsband på Tessas Blogg!
Hon gör dom själv, de är såå himla fina.
Självklart med valfritt namn/ord på och färg på pärlan..
Bli med du oxå! Klicka HÄR

Fredag!

NU har jag bytt om till myspyskläder och ska snart åka bort till Sandra.. Johan har tre kompisar här så de sitter o spelar NHL'10 på XBOX...


Blir idol och mat hos sandra...

Sen ska jag till Jenny och titta till hennes katter.... Hon fick inte åka hem från sjukhuset än så jag får titta till dom..! Sötisarna!


chiao

MVC

Idag var vi på MVC och allt såg bra ut.... Fick lyssna på hjärtljud för första gången, var så mysigt... ! 146 slag slog det lilla hjärtat.. Blodvärdet var bra så jag klarar mig på en järntablett om dan i fortsättningen oxå, skönt..!


Seg dag på jobbet idag oxå, det är såå drygt när det är lugnt. Hellre att jag jobbar mig trött än sitter ner och blir trött av det.


Hemma

Hemma från Jobbet nu.. e såå trött. Men kan inte sova nu för då somnar jag aldrig inatt. Får försöka vila utan att somna då..=)

Var jättelugnt på förmiddagen idag så jag tog ur mitt löshår som jag haft se maj! Är såå tomt nu, jättetunt och det känns så kort, fast det går nedanför axlarna. Klippte 3-4 cm sen för det behövdes verkligen. Kanske borde ta mer också men det var max vad jag vågade idag... Så nu ska jag spara spara för nu bli det inge mer löshår på mycket länge.

Sen blev det lunch med Sandra var såå trevligt så, men en timme går alldeles för fort för vi har alldeles för mycket att prata om... Kanske ska ses på Fredag för Johan skulle bort då.  OM det inte blir Göteborgweekend med mamma och pappa för min del, men det vet jag inte än. Det skulle bli nu i helgen eller nästa, beror helt på när bilen vi ska hämta där blir klar.

Imorgon ska vi skriva på nå faderskapspapper (som man tydligen ska?) och på torsdag ska vi till barnmorskan och få höra på bebisens hjärtljud! Mysigt!



Marknad

Idag har jag varit på Rättviks Marknad med mamma.. Åkte vid halv nio så vi skulle va där i tid och därmed slippa eftermiddagsregnet.. Och det gjorde vi. Hade verkligen hur mycket kläder på mig som helst så jag frös iaf inte! Vinterstövlar, benvärmare, stickade tröja, vantar, ja dubbla lager... Sköönt!
Det enda jag köpte var en vetekudde och godis... men det är så mysigt och gå och titta och provsmaka. Var första gången jag var på rättviks så det var skönt att man inte gick över det på 10 min som det är här hemma, nä nu blev det riktig marknad!





Fuji fotobok!


Satt och kolla runt lite för jag tänkte framkalla lite kort från i våras och då dök jag på det här erbjudandet! Man kan på Fuji göra en fotobok helt gratis! Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om själva fotoboken och publicera på din blogg! Det tyckte jag lät helt perfekt! Enklare kan det inte bli.. Tycker det är lite roligare att samla alla foton från en speciell resa i en sån här sorts bok istället för att bläddra bland en bunt med kort så jag tror detta blir super! Visar sig väl om det blir en present eller om jag behåller den själv!
Nej nu ska jag fylla i formuläret som ska skickas till Fuji så jag snart kan påbörja min fotobok!
Klicka HÄR om du också vill göra en!


GRATTIS!!



Grattis på födelsedagen Sandra!
Hoppas du får en underbar dag!

(Sorry för ena bilden, kunde inte låta bli.. ;-) )


Uppdatering på magen.. v25

>>>>


Ja nog växer den allt...

Har förresten varit till doktorn nu på morgonen, tog halsprov och en del andra prover och det var bra allting så det är väl bara o vila så denna förkylning går över nån gång...

RSS 2.0