"Ja må hon leva"

..Ja visst ska hon leva uti hundrade år.."
HIPP HIPP HURRA FÖR MIN FARMOR IDAG!

önskar Miranda

Farmor, mamma och svärmor Britta!

Grattiskramar från oss! Ses på eftermiddan!!


Myspysdressar!



Dessa och klänningen ovan är från MysPlysch och inköpta på saydada.se

Den bruna är också en Mysplysch, den andra från Tradera.

Har satt i resår i bensluten på den rosa, blev mycket bättre! Ska göra det på dom andra också, men än så länge är de så stora... Gud vad hon ska få det myspys i dessa dressar i höst! Älskar dom!!


Så nääära nu

Idag har vi varit vid huset och röjt lite, klippte gräset som blivit såå långt. Antagligen kommer inte ägarna hinna med det innan överlåtelsedatumet då de är här så sällan. Och jag kände att det inte gör mig nånting att åka dit och fixa lite! Var så kul, känns sååå bra!! Vi hoppas att ägarna kan hålla tidsgränsen med att vi får ta över 29 okt. Isf är det bara en månad kvar IDAG!

Fick meddelande av mäklaren och juristen nu på kvällen och de har skickat bouppteckningspapperna till familjerna för godkännadne och underskrift. Och det innebär att nu får kontraktet skrivas på, närsomhelst! Så godkänner de allt ska de vara helt klart inom 14 dagar! Så skönt, må detta gå vägen nu så det inte händer nått väldigt oförutsett. Då går jag under!

Nu är det läggdags.

Imorgon ska jag visa er alla underbara jumpsuits jag köpt åt Miranda. Har fått lite pippi på dom tror ja=)


Bara jäkulskap

Idag är det bara bus bus bus....!
Hon river nått, vänder på sig o tittar på mig och säger

"Giiiiiiii" och
"mmmm"


Stora hinken med kattmat och bilbarnstolen med skötväska i jobbar just nu som barngrind ut i hallen. Onödigt att skruva upp en om vi snart ska flytta. Så där står hon i princip jämt..


Som jag älskar denna unge!!
Ni förstår känslan va? Barn är underbara!


Mörkt eller nattlampa?

Måste fråga er hur ni har det med era barn, eller hade när dom var små...
Har ni nattlmpa eller är det bäcksvart i deras rum?

Just nu har jag en lampa på svagt i en hörnet.. Men om det är för min skull, så jag ser nått när jag ska gå in och ge nappen eller för hennes skull om hon vaknar vet jag inte riktigt?

Är det bäcksvart när jag kommer in på natten, måste jag nästan tända (svaagt!) för att se vad jag gör, men om det är något ljust när hon vaknar har jag fått för mig att hon blir piggare och tror att de är dags att gå upp? Får henne nästan alltid att somna om på natten men ändå...

(google)

Vad har ni?
Dela med er tankar o funderingar tack!!


Otur!

Jag har inget vettigt att skriva alls känns det som!!

Dagarna bara går just nu. Jag sitter vid datorn, leker med Miranda, gör mat o städar. Det händer inte så mycket mer!

Idag har jag klippt Johans brorsdotter lite, hon skulle ta dagiskort imorgon så det behövdes putsas lite. Sen blev det en date med Lisa. Vi gick en promenad längs sjön och sen snacka vi lite skit hemma hos henne. Klippte även lugg på henne igen, så nu är du dej lik igen vännen... ♥

Har fyndat en del på Tradera som kommer i veckan, då kan jag visa er lite. Annars har jag lagt ut några plagg och en väska, min första säljauktion. Spännande! Vi får väl se om jag får skicka iväg grejerna för 1kr. Haha säkerligen med min otur.


Otur ja, när vi ändå är inne på det.
Johan håller på o sälja sin lekbil (skitbilen som jag kallar den) och igår kom det ett par killar och skulle kika på den. Johan körde upp den framför verkstan och bytte tillbaka till rätt däck och städade ur den lite innuti. Ett tag senare kom de och skulle kika. De hade åkt långt och hade släpkärra med sig. Och vad händer? Jo, biljävlen startar inte! Så de skambudade halva summan och då kunde de bara åka hem. Förstår dom, man vill väl inte köpa en bil som inte startar. Men ändå! Hur kan vi ha sån grym otur?? Bilfan gick ju för en kvart sen! Motorn var fortfarande varm när de kom!

Helt jäkla otroligt....!! Men men, bara o försöka bita ihop, hitta felet och leta vidare!

Nu blir det sängen!
Miranda vaknar alltför tidigt nuförtiden så det är bara o försöka lägga sig i tid!
Go natt alla goa läsare!


Jul!

Jag längtar till JULEN nu!
Får sånna känslor när det blir så mörkt, då vill jag ha snöö och vita vägar. Just nu känns det som det är eeeevigheter sen det var jul. Men jag tror jag vet vad det beror på. I julas låg jag inne för havandeskapsfögiftning och fick bara komma hem några timmar på julaftons eftermiddag. Det känns som jag blev blåst på hela julen, den bästa och mysigaste tiden på hela året. Jag vet att det var för mitt och barnets bästa, men då var det svårt att ta in. Jag är så grymt familjekär, skulle kunna sitta med min mamma o pappa i soffan dygnet runt om jag fick när de är jul. (ja annars med för den delen;).

Iår blir första julen jag och Johan firar tillsammans - på riktigt. En jul har vi firat tillsammans men då var hans familj magsjuka så därför. Men annars har vi alltid firas på varsitt håll. Vi har allttid sagt "-När vi får barn så "lär" vi väl fira ihop, haha"...
Så på nått vis blir det väl så iår!



Iår ska jag njuta varenda eviga sekund av att fira med dom jag älskar och veta att jag får var HEMMA och inte ligga på en avdelning där jag inte ens fick lösa korsord eller se på TV. (det var för ansträngande)

Jag längtar och ser fram emot en jul som kommer bli  i ett nytt hus, annorlunda mot förut, med min dotter på nästan ett år och med min Johan.


Sötaste lilla julgranen som jag, pappa och Johan tog innan julen förra året. Jag var högravid och pulsade runt i 1 meter snö i en kraftledning. Slang och for i mina uggs som en vante, När jag ramla tog jag mig inte upp så Johan fick hålla mer koll på mig än leta gran! Undrar just vad mitt blodtryck låg på då, för dagen efter blev jag inlagd akut i Falun för högt blodtryck aka. havandeskapsförgiftning. Haha, tänk om barnmorskan vetat vad jag gjort dagen innan, då hade hon nog inte blivit glad..=/ Tur allt gick bra!
Vi fick vår Miranda tillsut och då var det värt allt!


"-Baka!"

Hade Mathilda och Melvin här på förmiddagen i ca en timme.
Jag frågade Mathilda vad vi skulle göra när vi lyssnat klart på
Idas sommarvisa för 7:nde gången.
"-Baka!" svara hon då..
Haha lite oväntat med okey, vi bakade väl då!
Gjorde det lite enkelt för mig och roligare för dom så vi gjorde en grön trolldeg. Sen behövde jag inte göra mycket mer som barnvakt, de roade sig rätt bra med att kladda och baka gubbar som alla var "pappa". Haha.. Underbaringar!!!


Skulle till apoteket och gick genom Lindex, det ska man aldrig göra!!
För då kunde jag inte motså dessa...
Var mysoverallen jag fastnade för så den var jag bara tvungen att ha!! Sen behöver hon lite vanliga långärmade bodys nu när det blir kyligare. Perfekt med ta 3 betala för 2!



Sandra o lilla Lovis mötte upp mig efter jag var klar och vi gick hem till henne. De är alltid trevligt o prata av sig lite! Vi beställde badbyxor och badring till barnen så nu ska det bli bada av i badhuset när det kommit!!!


Ja snart kväller och jag har inge gooodis. Hur ska detta bli?? 


God morgon!

Fredagen är här och varför inte inta den i tid tyckte Miranda!
Kl 06 gick vi upp, pigga o fräscha! Nja, nu ljög jag...

Idag kommer kusinerna på förmiddan och jag får testa livet som trebarnsmor i nån timme!! Kan bli intressant. Sen ska vi gå och hälsa på Sandra och Lovis.


Nä lite frukost på det här så ska jag nog kunna lura Miranda till en liten nap på soffan!

Ha en riktig skön dag allihopa, trots de tråkiga vädret!


LÄNGTAR SÅ JAG BLI GALEN!

Jag längtar så tills vi får större!
Just nu är det faktiskt katterna som gör mig mest tokig.

Vår övervåning är ganska liten. Det är vårat sovrum, en toalett och Mirandas lilla rum, som i princip bara är avdelat från vårat sovrum med en dörr, men man kan kalla det som samma rum. Och kattlådan står på toaletten uppe. Så varenda eviga morgon är det KATTERNA som väcker henne när de gör sina behov, hon hör mycket väl när de ska krafsa efter de är klara. Och inte vilket krafs som helst! En av dom, Hector, han krafsar då överallt förutom i sanden. På golvet, på väggen, på de hårda platskanterna MED KLORNA ute och han kan hålla på huur länge som helst om han fick. Ni kan ju bara tänka er hur det låter, inte ens Törsrosa skulle kunna sova!! Och de vet mycket väl att de gör fel, för det räcker att jag sätter en fot i golvet så kutar de ut!
Detta gör de varje morgon exakt 5.20, VARJE morgon!! Jag får ligga på helspänn så jag hinner på dom direkt efter dom är "klara" så de inte hinner krafsa och väcka Miranda.

I huset ska denna låda stå på nedervåningen, lååångt från våra sovrum, det är då ett som är säkert! Men tillsut blir de väl utekatter så de knappt behöver en låda.

Nu har jag gnällt av mig lite, skönt.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen blir det lunch med Anna!


Fotodag med Faster!


Madde har fotat oss idag. Du är så himla duktig bruden!!
TACK för dessa underbara foton...
Jag är så nöjd! Väntar bara tills jag får se allihopa!





MadeleneHolmström©

MadeleneHolmström©


Klippt lite!

Fick ett litet ryck idag, ledsnade totalt ur på min lugg som bara hängde så nu åkte den av!!
 Så från början:
Lång lugg, självtorkat, platt och halvsminkad till-

Lugg, liten inklippt sida till-

plattat-Tuperat-sminkad-

och till sist - Lockat och sprayat!


Kul med lite förändring, även om det inte var mycket så känns det bättre!

Nu ska jag ut och fota lite med Madde!!

Visar bilderna ikväll!


Allt o ingeting!!

Har gjort flera matlådor nu på förmiddagen så nu räcker det några dagar, skönt!! Älskar o laga mat men ändå är det så tråkigt att göra matlådor... mysko det där...!

Snart ska vi göra oss i ordning och vänta på att mamma ska hämta oss. Sen ska vi åka och fira min bror som fyller år idag!!!


Är sugen på att börja måla lite igen. Måste måla mina skåp jag fynda på auktionen i somras, blir nog ett projekt till helgen kanske. Har även en tripp trapp stol som ska fixas till det roligare!!


Nej nu kommer Lisa o hälsar på en snabbis!!

Ha de..!


Tradera

Skulle vilja att ni hjälpte mig att förstå lite hur man säljer på Tradera... Jag har läst mig till lite men en del förstår jag inte.  Så ni som har gjort det, hur gör ni? Vad kostar det? Vad anväder ni för fraktsätt? Hur vet jag vad frakten blir om jag t.ex säljer ett par skor?  Tycker alla säljare på Tradera verkar vara så himla proffsesinella. Deras sidor och vinnarmejl är så serösa liksom. Jag vill oxå vara seriös självklart, men bara sälja nån grej ibland.


Jag har en hel del oanvändt i kläder, skor och mycket som det inte är fel på men har inte hjärta att slänga det. Tänkte prova sälja, om det går...!  Eller man kanske ska spara ifaaaaall att..? ;)


Om huset...

Den 29 okt hoppas vi att vi får flytta in i huset. Men de har inte varit här och plockat ur och bouppteckningen är fortfarande inte 100% klar. Om två-tre veckor skulle den första familjen åka upp och plocka ur huset, sen helgen därpå skulle den andra familjen åka upp. De bor i Sthlm och tydligen kan de inte vara här samtidigt...? Så förhoppningsvis skulle de hinna innan 29 okt och då har de haft tre månader på sig!! Hmm, ja jag vet inte varför det ska ta sån tid men vi har vant oss vid att vänta och få beskeden "två veckor till" nu.

Men jag vill ju bara att det ska bli helt klart och att de ska plocka ut nån gång så vi får komma dit och fixa lite innan snön! Det ser ju hemskt ut just nu, hela gården är i princip igenväxt för att de aldrig är här nu när gubben dog.


Jaja bara o vänta då.....


Strumpdamen...

Jag har en dam här hemma som har en förmåga att alltid
dra av sig strumporna, ta en i munnen och krypa vidare....?

Här var det dock svårt eftersom hon har stumpbyxor,
men då lyckades hon hitta på ett par ändå och kom
krypandes med. Haha.. Så söt!!


Hon ser så grymt kul ut.. =)


Plötsligt händer det!

Igår morse vaknade Miranda halv sju, och jag kände mig mer död än levande. Om hon nån gång kunde få för sig att sova liiite längre skulle jag vara glad. Men jag låg kvar, orkade inte gå upp på hennes första gnäll. MEN helt plötsligt händer det, en sån där TRISSLOTTkänsla -Plötsligt händer det! På min högra sida reser sig Johan, går in och hämtar Miranda och tar med henne ner! - Jag får sova vidare! Inte förrän halv 10 kommer de upp och undrar om jag ska gå upp. Ljuva Lördagsmorgon!!

Idag är jag åter lika trött när vi steg upp kl halv 7 men jag lever lite på gårdagen ändå och hoppas att hon snart ska ta en förmiddagsnap så jag kan joina henne.


Igår var vi på marknad i Grängesberg. Det enda jag köpte var bröd. 5 stora påsar för 100kr. Bra att fylla frysen med!
På kvällen blev det Tacos och några avsnitt Prison Break, men hittills gilar jag det sådär. Kanske blir bättre?


Idag åker vi till Johan föräldrar och hälsar på.....


Ha en skön söndag!!!


Haha

Johan och jag diskutera vem som ska hämta mat:

Jag:      -"Jag gör det om du säger att mina byxor är fina"
             (svarta leggings med skinndetaljer)

Johan: -"Jag hungrar hellre ihjäl än säger att dom är fina".....



Hehe, han avskyr dom verkligen=)


Upptäckt "mam"

"mamamamamamamam"

Är det enda jag hört i 20 minuter nu.

Hon började med det för några dagar sen och nu är det såå roligt så då kör vi 110% på det.


Inte konstigt man har skallebank....


Varning för Äckligt inlägg!

Men måste bara få blir lite arg!

HUR FAN ÄR DJUR/KATTER funtade?!?!?!
(iaf mina)

"Jag hoppar ner från min plats i fönstret för där kan
jag ju inte spy, men på köksbordet det går bra"


Hemgjorda piroger!


Måste dela med mig av dessa godingar jag gjorde igår.
Perfekt Fredagsmat i fortsättningen. Och det är bara göra stora satser och frysa in sen...
Riktigt superdunder mega gott!


Pirogdeg:
5 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
2 krm salt
50 g smör eller margarin
½ dl kesella (jag hade creme fraiche)
1 1/4 dl lättmjölk
1 ägg till penslingen                            

Jag gjorde dubbel sats, blev ca 10 piroger då.
Gör bollar och kavla ut till stora kakor och lägg
fyllning på ena sidan och vik sen ihop. Ha en blöt gaffel
och gaffla ihop kanterna.

Egenkomponerad fyllning:

Strimlad skinka
skinkost
creme fraiche
tomatpure
ev lite senap
peppar
pizzakrydda

200 grader i ca 15 min, eller tills de fått fin färg.

Gjorde även med köttfärsfyllning, de blev också goda men tror de blir ännu godare om
jag har tacokrydda hemma nästa gång. Nu blir de lite chili-curry aktigt....

Riktigt mumsigt blev det!


Photo shoot!!

Var ut en sväng till Tessa och barnen idag för att ta lite fina kort i det underbara vädret!

Är nöjd, fick många fina på min lilla älskling. Här har ni några, så svårt bara och välja ut. Många som är så fina!

Men den här gillar jag! Hon är så söt!








♥ ♥ ♥


BVC

Idag var vi till BVC på föräldragrupp, var längesen nu. Nån gång i början på sommaren och gud vad alla blivit stora! Var så roligt att se!

Miranda vägde 10.2 kg och var 69cm lång. Alltså en kort och tung liten kubik jag har! Världens finaste!

Just nu river hon allt som kommer i hennes väg. Herregud, kan ju bara tänka mig hur det kommer bli när vi ska börja packa inför flytten...


Köpte det här på Tradera för 41 kr häromdan. Tyckte så mycket om färgerna.

Och idag kom min RAM!¨


Den var jättefin. Gillade nog den andra jag la ut bild på mer, men den här fick jag mycket bättre pris på.

Vad tycker ni, ska den sprayas vit nu då? Den ska funka i ett Shabby Chic vitt hem... Eller ska den bli silver, eller förbli guld?

Ska vara detta foto i svartvitt eller sepia i iaf. Tacksam för tips!



De är väl dags...

...att uppdatera lite!

Men har inte orkat, har varit helt slut sen vi kom hem från Göteborg. Har än inte packat upp väskan, de får nog bli imorgon!

Vi var på supercross på fredagen. Blev Kims födelsedagspresent, han visste inget så det blev en kul överaskning för honom. Vi hade bokat det sen nån månad tillbaka... Var skitkul och dom är så grymt duktiga!

Lördagen var vi på Universeum och kika på massa äckliga och coola djur. Sen bar det iväg mot Lisebeeerg! Jag och Lisa åkte karuseller och det var så roligt. Vi ballade inte ur en enda gång heller, trodde jag skulle göra det nu när det var så länge sen. Men shit vilket adrenalin vi hade där ett tag. Grabbarna och Tessa höll sig vid spelhusen och hade individuell "plocka-mest-gosedjurs-tävling". Miranda har alltså en HEL påse nya mjukisdjur nu.. ;)

På kvällen badade vi i poolen på hotellet och sen var vi och käkade. Somnade ovaggad den kvällen vill jag lova.

Söndagen innebar shopping för hela slanten. Och hittade jag något?? NEEEJ. Helt otroligt när man väl har alla möjligheter. Det är nog helt enkelt för stort. Kände att jag bara gick och tittade runt..


Har haft riktigt roligt! Tack allihopa för en underbar helg!!!

Och tack till Mamma o Pappa som haft Miranda hela helgen!
Och till Allas vår Kattvakt Madde!

Har inte många bilder men kan bjuda på några...



ROADTRIP GÖTEBORG 2010!

Nu ska jag slänga mig i säng och vänta på att det ska bli FREEEDAG! Har packat det mesta men inte allt, är ju så mycket man inte kan packa ner förrän imorgon ju. Glömmer det säkert bara för det..

Har dock ingen kamera som är smidig att ta med, kommer inte orka ha systemkameran med direkt. Men ska snacka lite allvar med min digitala så kanske hon ställer upp över en helg (hon brukar strejka med batterierna för de mesta). Annars så hoppas jag på att Tessa fixar de där ;)

Börjar bli mer o mer fundersam hur jag ska klara mig utan min älskade lilla tjej bara! Men vi kommer nog göra mycket så jag får försöka o inte blir allför längtsjuk!! Men det blir svårt..

Har varit och myst lite med min Lovis på kvällningen som är hemma från djursjukhuset... Och usch vad hängig hon va. Men hon ska väl repa sig och bli helt återställd. Men 14 dagars sträng vila. Mattes älskling!


Ha en bra helg, det ska då jag ha!


Dan före doppare dan!

Känns det som iaf!

Imorgon drar vi till Göteborg med 4 kompisar till! Längtar så!
Miranda kommer vara vid sin mormor o morfar hela helgen, gud så jag kommer sakna henne. Men det ska bli skönt att få pyssla om sig själv och varandra lite med hotell i två nätter.. MYS! Det var inte igår direkt.

Idag ska jag åka med Lisa till Borlänge och fixa lite. På eftermiddagen ska jag plocka ordning lite av Mirandas saker och köra iväg till Mormor med. Sen packa inför morgondagen...

Vi åker på fm imorgon efter jag lämnat Miranda!!


Går med en stor klump i halsen bara. Min älskade älskade lilla Lovis blev ormbiten igår och ligger inne på djusjukhuset. Lillmattes älsklingtjej!! Hoppas de tar hand om henne så hon blir bra nu! Annars vet jag inte vad jag skulle ta mej till....

Min snuttefia!!


Miranda 8 månader


Mammas underbaring blir 8 hela månader idag!



Hon klättrar runt överallt och sliter ur och ner det mesta nu. Och hon kämpar på med denna gåvagn, men det är såå svårt. Hon vinglar sig fram men ramlar faktiskt inte så ofta..

Och efter allt klättrande blir man ju såå trött. Då måste man vila lite på vägen...


Vaggvisa

Det här är verkligen ett säkert kort för min Miranda.. Trodde ett tag att det bara var tillfälligt men det funkar VARJE gång. Nu var hon trött och gnällig, jag la henne bredvid mig här i soffan, stoppade om henne och försökte få henne att sova. Men inte -hon bara snurra och gnällde. Jaja på med Youtube och denna vaggvisa. Då blir hon som i trans, inte ett pip, ligger på rygg o kikar i taget. Och innan låten är slut har hon kastat sig åt sidan och somnat.

TACK för att du finns fina vaggvisa=)


Hon sov lääänge

Inatt gjorde nog Miranda personligt rekord. Hon somnade 20.15 igår och vaknade imorse kl 07 utan att vakna på hela natten. Det enda skillanden var att hon fick mer välling igår kväll, tänk om det är så enkelt? Att hon bara behöver dricka lite mer vid läggning så sover hon hela? Man kan ju hoppas! Igår natt fick hon två slattar välling under nattens gång... Vi testar storflaskan ikväll med!!


Idag har vi inget inplanerat. Jag ska fortsätta tvätta och städa lite inför Fredag. Mycket skönare och ha fint när man åker för det finns väl inget värre än att komma hem till ett stökigt hem!

Igår blev det en vända till Borlänge på eftermiddan med Tessa. Hon skulle kika på bikini inför helgen då vi ska bubbla lite. Men INTE EN enda det fanns, Hallå åker inte folk utomlands året runt?? Varför finns det bara o få tag på i maj-juni??? Men ååhhh vilken underbar GinaTricot butik det var nu. Älska! Men jag köpte bara liite, så jag har nått att ha på mig i helgen. Men annars blir det shopping i gbg såklart!



En bild från igår, jag lät Miranda äta det sista själv. Men jag ångrade mig redan när jag gav henne tallriken... Sötfia!


Måndá mårrån

Sitter helt död här men tänkte göra ett inlägg ändå. Miranda yrar runt i gåstolen och bara flinar åt mig hela tiden. HON är pigg hon. Verkar som det är bara och ställa in sig på att nya tiderna är 20.00 - 6.30. Gillade bättre när hon somnade senare eftersom jag inte är en morgonmänniska! Fast hon är vaken bara nån timme nu sen sover hon igen, så då brukar jag ta mig en nap också.

Helgen har varit kul. Var på fest i Lördags med "Oscargalatema". Roliga lekar och upptåg. Min lagkamrat och jag sopade mattan med de andra i alla tävlingar. Var lite Så ska det låta/Dobidoo aktigt med frågor om skådespelare och filmer. Jessica räknade inte ens ihop poängen för vi va så överlägsna.. MOHAHHA. Snacka om att hornen kommer ut när det är tävling, Älskar sånt där. På mig jag hade paljettklänning och nån slags balfrisyr, var fint men usch vad man känner sig obekväm när man är "för fin". Gillar lite mer ledigt o rufs... Men nästa fest blir det CountryCowboy tema. DET blir kuuul!

Nu är vi inne på VECKAN med stort V, den då det bara är några dagr kvar till vi ska åka till Gbg på weekend. Ska bli så skönt, kommer sakna M nå så fruktansvärt men ska ändå bli skönt att vila lite=)


Nej nu blir det nog ett avsnitt Dexter, är såå spännande!

Ha en skön dag!


SHOPPAT LOSS!

Ja, iaf åt Miranda....

Jag köpte lite nya pyamasar åt henne och Mockasiner, dels för värmen som för fästet. Men barfota verkar i alla fall funka bäst men hon blir ju så kall!

Och detta fick Miranda av Mormor. En softshellaktig (?) jacka i fleece och fleecebyxor, mössa och krage. Perfekt till hösten innan vinteroverallen lär på!

 Och idag kom den efterlängtade RÖDA overallen jag beställde. Efter mycket om och men blev det 74.



Men min favorit, en tjock, mjuk, vaarm overall att ha inne eller ute!
Jag bara ääälskar den!


Tänk om jag också fick en overall, heldress med luva, det vore inte dumt ..... ;)

Snart kommer svärföräldrarna på lite fika! Trevligt!


Lära gå vagn

Eftersom Miranda är så himla envis med att hon bara ska stå hela tiden så testade vi att skruva ihop Lära Gå Vagnen igår... (Väääldigt tidigt ja vet) Men bara för att testa. Och den är mycket intressant. Hon reser sig och står mot den, men jag låter den stå mot byrån då. Vill inte att hon ska bära iväg o slå ner sig för illa...



Så vi var väl tvugna att hitta på ett annat sätt att uttnytjja denna roliga makapär på nått sätt....




Så vi fick åka på den iställe! Mycke roligare tyckte Miranda!!! Jag sköt på och hon skratta... Goa unge!


Update!!

Miranda har börjat velat gå upp kring halv 7- 7  varje morgon nu ett bra tag. Jag som är van att hon kan somna om då om hon får lite morgonvälling men inte då! Nu blir hon hur pigg som helst av den och ska bara krypa runt i sängen. Så det är bara o pallra sig upp och gå ner.

Dock är hon inte vaken länge nu innan hon ska sova igen... Max 1½timme. Så då får jag vila lite. Det tar ett tag innan jag kommer in i "7-rutinerna".


Ska försöka komma utanför dörren idag, har inte varit det sen i Lördags...

Åhh vad jag längtar till vår Göteborgs resa nu! Och det är snart bara en vecka kvar!!



Köpte lite nytt åt Miranda i förra veckan.

plus lite till men de fanns inte med på bild.
Två par byxor till från pojkavdelningen, ett par gråa med svarta sjärnor och ett par svart/grå rutiga. De har så mycket finare byxor än flickornas, för de är då bara leggings...


RSS 2.0