Miranda 3 veckor

Vår underbara lilla tjej...Favvominen just nu! Så här gör hon jätteofta, mammas sötnöt!

Älskar dej så gumman!


Update !

Åh idag e det Fredag! Och idag blir Miranda 3 veckor. Miranda hade några väldigt jobbiga dagar i början på veckan. Det var magen som krångla, man hörde hur det bubblade och lät, och hon bara skrek såklart. Mest på nätterna, dagarna var ganska lugna men hon vägrade sova. Så på tisdagen var jag till BVC och de visade mig en massage jag skulle göra på henne och så rekommenderade de Minifom. Massagen fungera väl sådär, hon vägrade ju ligga still så det var nästan hopplöst, MEN Minifom har fungerat jättebra. Om det är magdropparna eller om det var nån tillfällighet vet jag inte, men jag vågar inte chansa så jag kör med de ett tag och hoppas att det håller i sig. Har lite svårt att få henne att somna så iland blir det sent, ca 01. Men sen sover hon till ca 04-05, äter och sen somnar om (efter ett himla vaggande) och sover till 09.30.
Just nu är det så det funkar här hemma iaf, men jag tycker det går bra och hon är överlag snäll och lugn vår underbara lilla tjej...

Idag badade vi och den här gången sa hon inte ett knyst. Ögonen var stora som jordglobar men hon sa inget, så jag tror hon tyckte det va skönt=)

Annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Ska väl plocka lite. Fick ner julgardinerna igår, haha. Så skönt, har tittat länge på dom nu och kännt "åh jag måste" men nu är de nere tack vare mamma som kom in och hjälpte mig. Inte lätt och hinna med allt när man har en liten tjej som vill ha all uppmärksamhet...

Och hemska tanke, idag måste jag göra mig i ordning. Haha
Madde ska komma och ta kort på oss så vi kan skicka in till tidningen och då kan jag väl inte se ut hur som helst. Jag har gått runt med en "slo-ig" tofs på huvudet, osminkad och halvnaken i två veckor nu, kanske dags att fixa sig lite... ;-)


Nej nu ska jag sätta igång, måste passa på när jag är pigg och Miranda sover!Vägning o mätning

Har nyss kommit hem från BVC. Idag var det andra vägningen för Miranda. Hon åkte hem från BB med en vikt på 3325g ochh nu väger hon 4060, 2 veckor + 3 dagar gammal! Så hon växer på jättebra tyckte dom.. Och så var hon 52cm lång (49cm när hon föddes). Får inte gå för fort bara, vill ju att min sessa ska va så där liten och snutting länge..=)

Efter vägningen blev vi kvar på Babycafét ett tag där vi träffa bl.a. Lina & Mindie och Emma & Arvid. Var så trevligt o sitta o prata lite. Sen var det sångstund också, Miranda somna som en stock till första sången... Haha

Snart slutar Johan, antar att han kommer vara som ett X när han kommer hem efter första arbetsdagen på flera veckor. Han hann jobba 2 dagar efter julledigehetn så i princip har han inte jobbat sen 18 dec. Och så fick han knappt sova nått inatt för Miranda var lite knölig. Så han är nog liiite trött.

Sen kommer Tessa på besök och jag tror Lisa skulle kika förbi, har inte träffat henne på säkert över en månad!!!! Hon har varit i Thailandet i 3 veckor, antar att jag kommer känna mig som världens vitaste.

Ne nu blir det lite fika! Kraaaam

2 veckor

Idag (eller ikväll vid 18) blir vår underbara tjej 2 veckor!

Alltså bara helgen kvar sen börjar Johan jobba igen, usch jag vill att han ska vara hemma jämt. Vi har svårt att få henne och somna på kvällarna. Hon vill gärna vakna vid 23 och vara vaken till 02, men det vill inte vi...=) FÖRSÖKER hålla henne vaken mer om dagarna genom att väcka ofta men det verkar inte hjälpa. Inatt var hon vaken mellan 2 och 4 och då är det så skönt o ha Johan som hjälp men nu måste ju han sova om han ska upp o jobba?! Hujeda mig, han får nog sova i soffan. Men sen när hon väl somnat så sover hon länge, hon somna fyra, åt "i sömnen"  vid halv åtta sen sov hon och jag till 11!
Idag är det bla BADNING som står på schemat, hon gillade det inte sist. Skrek som en stucken gris men blev nöjd direkt hon blev invirad i handduken. Så vi får se hur det går idag..=)

På e.m ska jag upp på stan o göra lite ärenden, ska bli skönt o komma ut lite. Har haft smått feber några dagar nu så jag känner mig mycket piggare idag så då kanske det även blir lite plock och städ här i hemmet....!
Imorgon ska vi träffa (mor)bror Markus och Sara. Har inte träffat Sara sen augusti när hon åkte till Australien och Markus har jag inte träffat sen november när han åkte ner. SAKNAR! SKa bli så kul...=)

Allt går bra och hon är så snäll vår prinsessa, det enda är de där 2-3 timmarna på nätterna. Så nu vet ni,  Blev en liten uppdatering iaf!Ljuva livet

Tack för alla gratulationer och fina kommentarer! Ni är underbara!

Idag har vi inte gjort mycket alls, jag fixade till min utväxt på fm så nu känner jag mig lite fräschare. Det var ett tag sen sist. Sen har jag städat lite lådor så jag kunde lägga ner alla fina kläder vi fått till Miranda...
TACK SÅ MYCKET FÖR ALLA FINA PRESENTER
ni som varit på besök..

Jo, de var här från BVC också kom jag på. Med lite broschyrer och info om deras verksamhet.

Miranda är hur snäll som helst, hon skulle kunna sova hela nätterna om det var så men jag lär ju väcka henne så hon får äta lite emellanåt. Men hon bara somnar om sen så vi har det så mysigt. Igår la vi oss vid elva, sen ammade jag henne vid två, somna om, vid fem och sen sov vi till nio. Hon säger inte ett knyst, bara äter och somnar om. Ja fortsätter det så här så får jag verkligen vara nöjd! Dagarna fungerar ungefär lika... Men jag antar att det kommer väl bli annorlunda.

Imorgon blir Miranda 1 vecka och så blir det lite besök, Johans mormor o morfar, bror med familj och en av hans jobbarkompisar skulle komma förbi.


Prinsessan

Här kommer några bilder på vår sötnos....

Miranda
3360g
49cm
Kom till oss 18.02 den 8 jan 2010
Helt perfekt


Allt går bra, hon är så snäll så.. Bara sover o äter.
Men man har inte tid att blogga just nu. Eller har inte intresse heller för nu vill jag bara vara, och njuuuta..!

äntligen

Nu är HON här.
3360g 49cm
lyckan är obeskrivlig.
Och så vacker hon är.
Vår egna prinsessa!

Hemma en snabbis

Är hemma på permis en snabbis nu, ska tillbaka imorgon. Men det är skönt o ladda batterierna lite, mysa med mina älsklingar. Jobbigt bara att se allt man skulle vilja göra här hemma men jag försäker inte låtsas om det. Jag går endast från soffan till toan och tillbaka. =)

Kom ihåg och gissa nu! Så här ser listan ut hittills!

7 jan                 Flicka     Anna
8 jan                 Flicka    Malin H
11 jan               Pojke     Jenny L
12 jan               Pojke     Karro
13 jan               Pojke     Stina
13 jan               Flicka     Lina   3460g 50cm
14 jan               Flicka     ThereseTräz 3600g
14 jan               Flicka     Emma 4010g 51cm
15 jan               Flicka     Sandra M 3225g 48cm
15 jan               Flicka     Malin
15 jan               Flicka     Merima 3450g 49cm
15 jan               Pojke     Britta 3256g 49cm   
17 jan               Pojke     Tessa 4120g 53cm
18 jan               Flicka     Ingrid 3600g 50cm
19 jan               Flicka     Eve
20 jan               Flicka     Hanna
21 jan               Pojke     Roger 4330g 53cm
22 jan               Pojke               Farmor Siw

-                       Flicka     Leif
-                       Flicka     Sandra J ca 3500g

 

 

7 jan      Pojke       Anna
12 jan               Pojke    Karro
13 jan               Pojke     Stina
13 jan               Flicka     Lina   3460g 50cm
15 jan       Flicka     Sandra M 3225g 48cm
15 jan               Flicka     Malin
15 jan               Flicka     Merima 3450g 49cm
15 jan               Pojke     Britta 3256g 49cm    
17 jan               Pojke     Tessa 4120g 53cm
21jan                Pojke     Roger 4330g 53cm

-                       Flicka     Leif
-                       Flicka    Sandra J ca 3500g

dryyyyygt

Inlagd igen för er som undrar. Har varit fram o tillbaka så sen två veckor. Värdena går upp o ner.. nä kom ut nu bebis, mamma orkar inte tiden ut!

Förresten, nu är det dags för er att gissa kön och datum! Släng in en gissning i kommentarerna så sammanställer jag en lista när jag kommer åt en dator...!

(Bf 20 jan och viktuppskattningen på bebis för en vecka sedan var 3500g)

Och Blivande Farmor, jag tänker INTE hålla igen till 15 februari...! Antar att du menade januari.. ;-)

RSS 2.0