Sjuk igen=(

Jag är sjuk igen så idag är jag hemma från jobbet, stel i nacken så jag kan knappt röra åt sidorna och så ont i halsen, hade feber igår men vet tror jag är feberfri idag? Ringde vårdcentralen för jag åker alltid på streptococker och det är samma symptom nu igen.. men de skulle ringa upp 16.25 i eftermiddag! Jag vill ju komma o ta halsprov idag ju=(

Men men nu ska jag vila..

HURRA HURRA!

FÖR BRITTA IDAG!!!
GRATTIS MAMMA / SVÄRMOR PÅ FÖDELSEDAGEN!


Sov söndag

Har precis gått upp, efter en halvbra förmiddag i sängen. Katterna har gett allt för att få upp mig redan kl åtta men jag gav mig fan inte! Jag höll ut till nu, såå skönt så.

Igår var vi vid Tessa o Roger hela dagen och Johan tvättade bilen som planerat.. SÅ duktig så, det JAG gjorde var att berömma honom när han va klar.. inge mer.. Hehe. Så ska det va...

Idag vet jag inte vad vi ska göra, skulle behöva tvätta Mount Everest berget vi har som tvätthög men det är så drygt för jag kan aldrig köra tvättmaskin o torktumlare samtidigt så det tar sån tid.

Ne nu ska jag nog sätta igång!

Mår bättre

Idag mår jag iaf bättre, har inte tagit alvedon sen den imorse så det verkar som om det var en snabbt övergående pärs jag fick... Peppar peppar hoppas det är över. Imorgon är det åter igen Fredag, och jag har inga som helst planer i helgen. Nått som skulle behövas är att tvätta bilen så v får väl se hur det blir...

Pappa var här på kvällen och mätte lite, han ska hjälpa mig med att göra en sak till sängen. Han ska fixa så att det sluter tätt ända ner i golvet så att katterna inte kommer under och så vi slipper dammsuga under sängen. I dagsläget går inte det för det är för trångt (ca en dm till väggen). Tappar man nått som åker under så får man riva ur allt och ta upp madrassrna för det går inte o komma åt. DRYGT! Så nu blir det fixat, blir lite fräshare oxå...

Ne nu ska fortsätta kolla på de teknik och prylgalna idioterna i Lyxfällan....
"Ta lån för att betala av ett annat lån fungerar ju annars,
om inte ni vet nån annan lösning?"

IDIOTER!!!

levande död

Orkar inte skriva nått intressant alls, för det finns inget.. Jag försöker just nu bara överleva. Området runt näsan/bihålorna känns som om nån slagit mig med en rejält knytnävslag, halsen som jag ätit lite taggtråd och resten ja det duger väl... Så Alvedon är min bästa vän, hade jag inte varit gravid hade jag nog ätit ut hela medicinskåpet men allt jag vill äta "är inte lämpligt för gravida" så alvedon: Tack för att du finns...

Men jag är envis som en röd gris, jobba bör man annars dör man.


Go natt gott folk, imorgon hoppas vi på en bättre dag!


GOD MORGON!

Ja kolla vad klockan är, det är Lördag och jag o Melvin kollar på Postis Per... Längesen jag var uppe den här tiden.
NU ska jag rosta mig nån macka, på fm åker jag till Gränges och marknad!

Kväller

Har varit ut till Jenny i Källbotten idag och kika på deras nya hus.. De var såå mysigt. Vart bara en snabbsväng, lämnade paket och kikade snabbt sen var jag tvungen att åka. Melvin tittade nästan i kors, han var såå trött.
Åkte till Ica och handla och han hölll sig faktsikt vaken hela tiden tack vare en ostkrokspåse..=) Ville ju inte att han skulle somna innan jag kom hem för då tänkte jag att "då somnar han aldrig sen" om han får en powernap. Men han fick nog det ändå, han somna vid Lidl och sen sov han tills jag skyndat upp för trappen med honom, väckte honom, byte blöja greja lite och sen välling och sängen fort som tusan.. Han var såå trött stackarn..! Men inga problem att somna där inte.. han åt sin välling sen somna han om bums igen. Han är väl för snäll den där ungen!

Imorgon ska vi på Gränges-"marken"...!

Ätit varma mackor nyss och nu blir det goooodisskålen!


Tänk han kommer vakna runt 5-7 imorgon. Jag går i vanliga fall upp 9, bara o vänja sig, jag veet!



Fredag igen...

Gud vad tiden går fort, men jag klagar inte. Det är så skönt med fredag igen! Slutar tidigare idag, vet inte hur tidigt men ska försöka komma ifrån till fyra. Skulle behöva åka och handla och så innan jag ska ta hand om Melvin... Har inte träffat  gullungen sen jag var barnvakt sist! Har ju fått lite smått gos-abstinens så det ska bli såå mysigt!

Nej nu lär jag göra mig i ordning, börjar 10.00 idag...

GRATTIS


Idag fyller min jobbarkompis och goa vän Jenny Spännar år!
GRATTIS GUMMAN!!


Lite hjälp

Ni som är så haj på det där med Tradera, förklara för mig hur man gör. Med betalning, allt..- för att jag inte ska bli totalt grundlurad. Jag är en väldigt skeptisk person.... Men jag har ju hittat så fina väggord jag vill ha! Hjälp tack!


lite shopping

Idag har jag jobbat fram till halv fem, då gick jag upp på stan och mötte Mamma och Annso som var o kika lite efter presenter åt brorsan som fyller på måndag.. Hittade även lite söta bebiskläder, måste utöka mina 3 plagg jag har.. haha.. Det blev ett par vita plyschbyssor och ett par vita manchster, skitsöta! Och en body med en brun nallebjörn. Är inte lätt att hitta nått som varken är för tjejigt är för killigt..! Hittade en stickad kofta också så den ska jag upp å köpa imorgon, har funderat lite på den under dagen... Köpte även present till Jenny som fyller imorgon!!




Just nu håller jag på med mat, ugnstekt falukorv med äpplen och potatis! Mumma!



Hoppas även att det det är Idol ikväll? Men har ingen aning, borde ju va det.. Tycker uttagningarna är det roligaste, den är det mest grin och gnäll=)



chiao



Magen min=)



Du är på dag 153 av 280. (54,6%).
Du är i vecka 22.
Du har gått 21 fulla veckor och 5 fulla dagar (v21+5).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 20 jan 2010


Jag är så glaaad



Tänk att man i en handvändning kan bli så glad! Nått förgyller ens dag, och man går o ler resten av dagen!
Så är det idag, så nu kan jag leva på det den här veckan.... Det roliga är att det inte är för min egen skull jag är glad,  utan för någon annans skull. Tänk att man kan va så glad för nån annans skull! weeiii



RIP Patrick Swayze



Dirty Dancing är väl en av de bästa filmerna som finns iaf,
en riktig fruntimmersfilm. Och den är lika bra även om man ser den för 115:onde gången!
Men Nu är en av stjärnorna tillbaka i himlen.
RIP Patrick Swayze

En slags uppdatering då

Ja jag är skitddålig på det här med att uppdatera bloggen, men det finns ju inget o skriva om!!!
Okey detta har jag gjort i helgen:
-Lörsagen var jag i Grängesberg hela dan, brorsan var hemma så vi spela kort och hade en väldigt skön dag!
-Söndagen åkte vi ut till Tessa och Roger (eller ja johan cykla jag åkte bil=) och jag fixa slingor i håret på henne och Johan hjälpte till på huset. Åkte till mami o papi sen och gjorde bokföringen. Blev ett parti kort även denna kväll.

Alltså inget intressant o skriva, men jag lovar att bättra mig på uppdateringen svärmooooor! =)

Just nu sitter jag o Johan i varsitt hörn och nyser och snörvlar om vart annat. En dunkande huvudvärk och käkar som envisas med att gäspa konstant- Påväg o bli sjuka? Viiilll inteee..!

Dagarna på salongen är helsega, bara jobb på eftermiddagarna.. Nä kan folk få lön så det blir lite rullians tack! Fast visst det passar väl bra om man är påväg o bli sjuk, är så trött om dagarna tt jag knappt kan hålla mig vaken till 16. Men äter ju järntillskott:!?

Kanske ska nämna nått om den den magen som växer oxå! Men finns inget o nämna där heller mer än att det sparkas som tusan och den börjar bli sååå rund o fin så. Magbild kanske kommer..

Imorgon blir det lunch med Sandra, det ser jag fram emot!
Nu får jag sova det ser jag oxå fram emot!

Kram på er!

Äntligen freeeedag!

Har ätit Tacos så jag känner mig totalt fyrkantig, ändå har jag godis påsen på bordet. Mår snart illa för jag är sååå mätt! Kommer somna ovaggad ikväll...!

Undrar vad helgen har att erbjuda?? Blir nog en sväng till grängesberg imorgon och va med bror min, han är hemma och hälsar på. Söndag oklart men antagligen en sväng te Tessa o Roger iaf.

Idag var jag med mamma en snabbisväng till kupolen och beställde vagn, det blev den Gråa! Emmaljunga Edge Duo Combi med sportchassi. Så nu hoppas jag vi blir nöjda! Det känns bra iaf...


Och det går bara skitprogram på TVn, åhh kan GREY, Desperate, Gossip hösten börja snart..
"Mjukläser min "Ljudet av ditt hjärta", Tredje boken i Twilight sagan, vill inte bli klar så fort den här gången. Så jag försäker hålla mig och tar några sidor varje dag...


Nä go kväll på er.





New shooooes

Tack för alla åsikter om färgval, ni var verkligen eniga! Och ni höll med mig, jag tycker den gråa så jag tror min älskling får ge med sig i det läget...!

Köpte med mig några riktiga sköningar hem idag. Jag märker att jag blir mer o mer i riktigt behov att SKÖNA skor, jag har alltid varit den som tar snyggt före skönt och praktiskt. Speciellt när jag jobbar. Jobbar ofta i för platta eller för högklackade skor. Nu funkar det inte längre, och speciellt inte när jag bli tyngre och tyngre.. ;-)
Det finns självklart bättre skor som är mer ergonomiska men jag väägrar jobba i foppatofflor eller nå dyra o fula "tanttofflor a la landstinget".....




De är lite täta bara, har velat haft ett par länge men under sommaren blir de alldeles för varma..



HJÄLP!!!

Jag kan inte bestämma mig över färg, en av dessa ville jag från början och Johan tycker den andra.
VILKEN FÄRG TYCKER NI?
Behöver lite smakråd...

Pro Titan Svart/Silver (vit innuti)


eller Dark Grey (med mönster innuti)


Ena stunden har jag bestämt mig andra inte..
Hade det inte varit en så virrig tjej inne på Babyproffsen så hade vi kanske kunnat bestämt oss men hon kunde och visste ingenting så vi blev bara stressade och tillsut var vi tvunga att åka, skulle ju kolla på fallskärmshoppningen... Så vi ska åka en vardag nu i veckan eller nästa...!


Fallskärmshoppning!

 

Brorsan fyllde jämt förra året så då samlade vi alla ihop till ett fallskärmshopp åt honom, och idag var det dags!!

Han var riktigt imponerad och tyckte det var en grym upplevelse... Blir liiite sugen men vet inte om man skulle våga?!




Min snuttegurka


Vi kollade på TVfakta, ett program om järven. Lucifer tyckte det var suuper intressant!!



Han släppte knappt TVn med blicken... min söötiis..

Freeedagmys

Vi har ätit hemgjord pizza nu på kvällningen, var sååå gott. Så nu ligger jag framför TVn med en godispåse och kollar på Brokeback Mountain -själv, Johan ville av någon anledning inte se.. ;-)
Jag tycker iaf den är jättebra...!

Igår fick jag äntligen min björnoverall i teddytyg till bebisen som jag beställt, den är helt bedååårande söt. Kan knappt bärga mig till jag får klä vår lille krabat i den..! Några klädesplagg till har det blivit men jag tycker det är skitsvårt att köpa eftersom det ska passa både kille och tjej. Men man får väl köpa lite basutbud bara och vänta tillsa man vet med resten=) 

På söndag ska vi åka och beställa vagn iaf... Spännande!!
SKa även till romme och kolla på brorsan som ska hoppa fallskärm!!!

GRATTIS!!

STOOOORT GRATTIS TILL MADDE som grejade sitt KÖRKORT idag!!!!

Nu äre bara åka av!


RSS 2.0