åhh

Kollade nyss på Twilight... Hade inte sett den...

Jag säger bara åhhh, jag är helt såld. Var verkligen nått för mig..

Jag blir INTE ofta imponerad på filmer, ser många men ett fåtal når inte eller tilltalar mig inte alls.
Är väldigt svårflörtad när det gäller sånt, vet inte varför.
Beror inte på om de är skickligt gjorda eller nått sånt, är ingen himla kritiker på det viset, kan inte säga vad det är som jag fastnar för ibland. Men nu kommer jag tänka i typ en vecka på den här filmen..
För den här tilltala mig nå enormt. Trodde jag aldrig. En vampyrfilm liksom?


Men åhh så bra den va...

"Du somna ju inte ens?!?!" - sa Johan när den va slut, jag gör det på 9/10 filmer vi ser.

Första dan avklarad, en kvar till helg!

Haha, en dag kvar innan helg, SKÖNT att starta sin jobbarvecka som en tvådagars. Lite mjukstart behöver man. Alltså har jag gjort min första jobbardag på tre (ynka) veckor. Men det gick bra. Jobbade ensam så det var lugnt och skönt!! Men trött är jag så nu blir det alldeles strax sängdax.


Tycker inte alls det händer så mycket med magen min, andra påstår det men jag vill ju bara ha bevis bevis! Den 13 aug ska vi på Ultraljud så då hoppas jag att jag får tillräckligt med bevis..... Så jag kanske kan slappna av och va lite gladare..


Tack för alla "KLÖS"-tips jag fått, kan dock meddela att FY-spray inte säljs mer pga farliga ämnen. =( Kikade lite på internet och på vissa sidor går det ju att köpa men vill ju ha "naturliga" medel, inga starka kemikalier. Vattensprutan funkar om jag hade möjlighet att komma på honom, men han klöser bara på nätterna. Får väl sitta på pass nån natt isf. Just nu har jag pepprat karmarna med vitpeppar, har funkat hittills men om det beror på peppar'n vet jag inte. Får hoppas. Peppar peppar!

nästa sista dagen......

Idag är det min näst sista dag, som dock snart är över, på min semester. Börjar på torsdag igen. =( Tiden går så fort... aja bara o hugga in.

Idag har jag varit med mamma och pappa på sjön och fiskat, abborrarna vette fan vad det är med för dom nappa inte alls nå bra men jag fick en rejäl gädda! Fick den på ULspö( Litet minispö) och den vägrde 3,7 ! Fatta att jag kämpa med denna fisk ett tag! Skitkul, gud vad fiskegalen jag e...... har inte gjort nå annat de senaste dagarna!

Nu på kvällen har jag iaf varit duktig.... Har lagt in bilder som ska skickas på framkallning, fick nån kupong där man fick 100 bilder gratis från Fuji så alla Egyptenbilder blir gratis! Inte dumt, men kändes så löjligt med en faktura på 29kr(portot) så jag la in alla norgebilder med... då blev det:

Haha för 212 kort.. 113kr. Det är inte illa..!

Vems dag är det idag?

Jo, det är Mathildas för hon blir stooora tjejen idag! 




Grattis Mathilda på din 2 årsdag önskar Morbror Johan och Johanna





Världens goaste unge! =)

Norge 2009

Vi är hemma från vår underbara Norgeresa, vädret har varit både och men gud så skönt vi haft! Vi har  vandrat på fjäll, kastat snöboll, sett underbara fjordvikar, dalar, klippor och hav. Allt i samma resa.. Tack Mor och Far för en trevlig och minnesvärd husvagnssemester. Några bilder blev det självklart, närmare 400.. Och kameran har fungerat skitbra!










Måste vara ett av de vackraste länderna i världen i sitt slag, speciellt när det är fint väder, då är det så man får gåshud, speciellt i fjordarna.. Kolla den här i Flåm där vi va:


Dröjer nog nu innan vi kommer till Norge igen.....=( Men det beror ju på nått gott så!

Ny soffa!

Har hämtat ut nya soffan !! Här är den gamla, sönderklöst i karmarna:



Och den nya!! SUUUEPERNÖJD!






NÅGON som har nå tips om hur man kan få katten och sluta klösa på karmarna? Vi har klösbräda, klösträd och skäller på han om vi kommer på honom, men han gör det på nätterna.. Tips tack!

smakprov...



Det är sååå kul !!




Borlängetur!

Jag och Johan har precis kommit hem från Borlänge... Skulle dit och kika på en synstemkamera och nån 12volts omvandlare, så vi kan ha bärbara datorn i husvagnen nästa vecka... Och vi hitta det vi skulle ha! =)

Så det blev en:
Canon EOS 1000D/18-55



Blev kanske lite dyarare än jag tänkt mig, springer ju iväg med minneskort, extra skyddslins och väska men nu har jag en RIKTIG kamera. Blir lika dyrt som att köpa en lite digitalkamera vart annat år, dom håller ju aldig i batteri t.ex! Inte har då mina gjort det iaf. Så jag är suuupernöjd!!! Nu blir det knäppa av i Norge....!
Någon som har likadan och är nöjd med den?

Ikväll kommer pappa och brorsorna hem från fiskesemestern.. På tiden! Efter 2,5 vecka.. så jag blir nog där ikväll...

Kram på er

LÖRDAG!

Jaha då var det helg igen....Idag ska vi till S-sjö och grilla  till kl 13.. Så nu sitter jag och laddar inför att duscha, vi hade nämligen inge varmvatten igår av någon underlig anledning. Får känslan av att vi inte har nått idag heller, och jag ska tvätta håret och det är tre shamponeringar+inpacking+balsam och det är inte gjort på 3 minuter direkt!!! Usch hoppas det finns.

Var och hälsade på mamma igår som varit ensam i två veckor nu för pappa och brorsorna är på den årliga fiskesemestern, tror de skulle komma på söndag...Tycker de kan pallra sig hem nu så vi får åka till Norge!! Längtar!


Ne nu ska jag kolla klart på LA INK sen blir det duschen.. brrr

God morgon semster!

Åhh första dan av semestern och även den reginigaste dagen på flera veckor! Det passa väl perfekt..!? Njaaee, hoppas det vänder för jag vill ha soool på min semester. Ska vara ledig i tre veckor, börjar igen den 30 juli. Usch känns för nära.

Åker på husvagnssemster med mor och far till Norge nästa vecka, nån gång i början.. Så världens b´ästa Madde (som fyllde 18 igår!!!) ska vara här med katterna.

Igår var jag med Hector till veterinären angående hans kräkningar som är flera gånger om dan, fick nytt foder mot känslig mage så nu hoppas vi på det bästa. Det blev även ett nytt STORT klösträd som går upp till taket. Gissa vem som låg högst upp och sov i timmar igår! Hecttor bara ÄLSKA det, Lucifer har dock inte vågat sig upp än. Man blir så glad o se att han uppskattade det så....


Idag blir det nog lite städning, känns inte som man vill ut i detta väder....

TACK SÅ MYCKET för alla Grattis önskningar!!!!!!

haha det öka lite!


~ Time has come ~

Jag tror många väntat på det här inlägget. Nu kommer det.


Många vet redan så nu kan jag säga att i januari 2010 väntar jag och Johan vårt första barn tillsammmans!
Vi ska bli föräldrar


Allt har varit upp och ned så som det tydligen ska vara när man är gravid så jag har inte bloggat på länge. Men nu när bomben har släppt och jag börjar må bättre så hoppas jag att jag ska kunna blogga lite mer.

Igår var vi på inskrivning och pratade med barnmorskan, kändes liite mer som det var på riktigt nu men ändå tror jag nästan inte på det. Syns ju knappt nått mer än att man känner sig pluffsig och kläderna sitter inte som man vill.  Nu väntar vi bara på att få göra ultraljud så det blir mer verkligt!

Du är på dag 93 av 280. (33,2%).
Du är i vecka 14.
Du har gått 13 fulla veckor och 1 full dag (v13+1).




RSS 2.0