jaha


Helgen var super! Vart en helshopping dag på lördagen med mamma och bror. Västerås innerstad är verkligen bästa shoppingstället, hittar alltid massor. Så jag är så nöjd nu har jag kläder jag kan ha igen!
Igår rensade jag ur garderoberna, tre påsar kläder blev det som kommer till tippen och en påse full med skor. Behövdes verkligen!!

Blev även nya sänglampor på IKEA + mycket annat smått o gott... Tack för att vi fick komma bror!!

Ny vecka på ingång, verkar rätt lugn så det ska bli skönt.
Imorgon jobbar jag kväll så jag börjar inte förrän ett! Soooovmorgon!


Det är för övrigt full rulle i magen..!
Är i vecka 20.
Har gått 19 fulla veckor och 4 fulla dagar (v19+4).

västerås

Snart åker vi....! Behöver verkligen shoppa, kommer knappt  nå byxor alls så det är lite panik, ska försöka hitta nå baggy jeans modeller så jag kan ta stoora storlekar=) Och långa linnen från Gina Tricot, de är typ det enda jag har på mig..=)

Och sen blir de IKEEEEEA!



chaaaioo

Hur perfekt kan det bli?


Kan en potatis bli mer inbjudande?
Jag servera den till Johan nykokt och skalad,
 "-Den är till dig från mig Älskling" och la den på hans tallrik.
då dela han den på mitten och la andra halvan på min tallrik
"sådär älskling"
Tänk att nått så litet kan bli så gulligt vid middagsbordet en onsdagkväll!


Västerås med mor och bror

Imorgon oker jag med mamma till V-rås för lite shopping och sen stannar vi vid brorsan över natten! Ska bli sååå mysigt. Tog helt ledigt imorgon så vi kan fara i tid och gotta oss riktigt..!


Var på MVC idag och det gick väl bra kan man väl säga.. Jag hade dock hög järnbrist så jag skulle äta nå dyra järntabeltter ett tag..=) Men förhoppningsvis kanske jag kan bli lite piggare nu, hoppas ju att det kan va en del i hur hemskt trött jag varit sista tiden. Sen berättade hon även att jag var under gränsläge för att vara vaccinerad mot Röda Hund så det var ju inge bra. Men antar att det inte ska vara nån fara men jag skulle bli vaccinerad på nytt direkt efter förlossningen. Hon rekommendera även Mödragymnastik eftersom jag har fått så ont i ryggslutet, nån som gått på det och vet vad det är för nått?
Nästa gång får vi lyssna på hjärtljud på krabaten... Längtar!


Nä nu ska jag tvinga Johan och sluta kolla på sitt matatonlopp i Entourage. Jag vill ha TVn=)

First timeee

Börjar med det roliga:
Kände bebisen i magen igår för första gången, med säkerhet.!! Var så mysigt.... Har ju funderat lite, kan det  ha varit? men nu var det ingen tvekan, fick mig en riktig liten "spark" igår=) Och idag har jag känt flera gånger.

Du är på dag 132 av 280. (47,1%).
Du är i vecka 19.
Du har gått 18 fulla veckor och 5 fulla dagar (v18+5).
Du är i 4:e kalendermånaden.
PÅ torsdag ska jag till Mvc igen..=)

Annars så händer det inte så mycket, jobbar och står i. Just nu ser jag fram emot fredag då det bär av mot Västerås och lite shopping. Jag och mamma ska sova kvar hos brorsan där..Ska bli kul!



Nä nu ska jag ta mig upp ur soffan och pallra mig iväg och handla. usch osch fy vad tråkgit..



jobba

Jaha då var det dags att gå till jobbet igen, men imorgon är det fredag! wehooo


Finna inte mycket som händer runt nu, jag jobbar och läser.. är en bit in på tredje twilightboken nu.. såå spännande!!!

Sågmyra!

Hängde på Perra och Madde till lager 157 i sågmyra idag... vi åkte vid typ 5 så det gick undan! Men usch vad det är tråkigt att köpa kläder när man inte kommer i nått alls! Och eftersom man  vet att man bara blir större och större! Problemet är ju byxor, allt trycker och är obekvämt=( Jag som är van och handla kläder. Så jag köpte ingenting men johan hitta ett par jeans så det var bra iaf!


Nä snart blir det nog sängen, ska läsa ett kapitel i boken bara... Gnatt!

Slö söndag

Idag har jag inte gjort och ska inte göra så mycket!
Bra läser och läser.. är snart  i mitten på andra twilightboken, det är såå bra.

Har pommes i ugnen bli schnitzel, sallad, tzatzikibröd och bea-sås till det! Mummsi!


Va i gränges hela dan igår, jag o mamma var bla ute o plocka svamp. "Med gummitövvlarna på"  (självklart Lisa) <<Hon tycker det är "husmorsvarning" på mej men gud så skönt det är o bara göra sånt där=)



Shoppat lite

Har varit in på HM och klickat hem lite kläder, bara lite baslinnen och en luvtröja men även nått som jag inte vågat tidigare:

En grej till bebben... Har inte vågat förut på nå sätt...
Har en body men den köpte mamma. Den här har jag vågat mig på att köpa själv! ii så kul!



Har alltid sagt att om jag får barn på vintern ska jag ha en brun teddyoverall med öron och så bara var den där, precis som jag alltid vetat att den skulle se ut. Var bara och köpa!

en gnutta engergi gjord på glädje

Idag har jag haft lite mer energi! Inte helt fel... Så när jag kom hem ställde jag mig o baka! Hör och häpna! En sockerkaka med äppelbitar och ett försök till rulltårta. Igår va mamma och pappa här med blåbärspaj och jag fick en såå fin vinröd orkidée. Så trevligt med besök!

 Idag vet jag inte vad det blir tll kvällen... NU ska jag iaf läsa ur sista sidorna i Twilight sagan bok 1, äntligen får jag börja på tvåan!!!

Ultraljud!

Idag var vi på vårt livs första ultraljud!
Första "mötet" med den underliga varelse som finns i min bullmage! Det var hur häftigt som helst, men framförallt en sten som föll från mina axlar. Jag trodde inte jag var nojjig av mig men jag har varit skitnervös att något skulle vara fel, eller att fostret skulle vara dött. Så nu när jag såg den lilla parveln som vinka åt oss så blev man alldeles tårögd och kände otrolig lättnad. Det är verkligen ett liv där inne... Känns mycket mer verkligt nu.
Vårt nya BF blev 20 januari
(tidigare datum 10jan) och jag är i vecka 17+0 enligt UL. 
så det var bra att bli framflyttad åt det hållet,
ville inte komma närmare december.
Vi tog inte reda på vad det var för kön. Vi sa det innan vi börja att vi vill inte veta och det var då för oss ingen risk att förstå oss på hur man skulle kunna se det..!

Fick en remsa med bilder på bebben så den hamnar på kylskåpet nu så jag påminns om att jag aldrig mer är ensam när jag sitter själv i soffan...

Nu mår jag prima och känner mig verkligen för första gången mer äkta glädje över att vara gravid!


trötter...

Nu behöver jag nått att se fram emot igen.. Jag funkar bara om jag har nått att sikta emot, och det får inte vara för långt bort. Kan vara småsaker, nått som händer i helgen eller nästa helg. Behöver saker som driver mig till att jobba på. Så trött är jag på det, skulle bara vilja ha semster. Hoppas att det är en svacka just nu för det är så drygt. Just nu ser jag fram emot torsdag (UL) men är skitnervös också så det är med blandade känslor. Mamma  och jag funderade på att hälsa på brorsan i Västerås, sova kvar och shoppa. Bara en sån sak som kan ske om några helger gör att jag har nått ljust sken framför mig. Funderar bara på hur länge jag kommer orka 9-18, finns ingen fritid. Hinner inte städa eller tvätta eller sköta om nått alls för jag somnar när jag kommer hem..Varför ska jag va så?? känns alldeles för bittert..


Nä nu ska jag inte bara klaga!

Igår va jag å bada med mamma hos farmor och o plocka 7 liter vinbär! Det pigga upp mig!



Var så sugen på rostat bröd med marmelad så det fick bli kvällens onyttiga kvällsmat!

Barnvakt åt Melvin!

Vi har haft det huuur mysigt som helst! Finns det nån gladare unge än Melvin? Tror knappt det, han gnäller bara lite när klockan tyder på mat eller sovning.. Inga problem alls, var lite fundersam hur det skulle gå men det går ju super..! Sov hela natten, vakna lite vid 4 tiden då Johan kom hem (!) men sen somna han efter lite välling igen..





Ne nu ska vi leka lite till innan Tessa och Roger kommer och hämtar sin plutt!

6 augusti



Kommer ikväll efter 18!

Ny vecka

Nu kämpar jag mig i i den evighets långa hösten känns det som!  Första dagen avklarad, rejäla 9-18. Känns i benen kan jag säga, hade märekn efter strumporna idag. <mina fötter är hur svullna som helst! Johan började också idag och han slockna på soffan han med....

Blev äntligen av med soffan idag, som stått på högkant i vardagsrummet i över en vecka. Johan och Eriksson tog och skjutsade ut den till Madde som ville ha den. Tack så mycket för hjälpen Jonas! En av 100 saker som irriterat mig i veckan=)

Har inte alls mycket att komma med, den här veckan kommer gå fort, Är helt fullbokad, finns inte en tid att uppbringa så jag får bara hugga i och jobba på. Kommer kännas efter 3 veckor ledigt. Men det är bara bra det!
Så jag antar at det inte blir nått intressant bloggläsande framöver direkt!

Detta gör jag idag...

Läser del ett ur Twilight saga!


Sträckläsning pågår!




RSS 2.0