Antal dagar att räkna ner..

13 arbetsdagar kvar för mig
24 dagar kvar till julafton
31 dagar kvar till 2010
51 dagar kvar till BF
44 dagar tills Brorsan och Sara
kommer tillbaka från Australien

Sen hoppas jag att jag inte behöver räkna dagar mer...! =)

Nu ska jag och mina klubbor (benen) lägga oss i soffan.. Kraam

Första Advent

Jag är en riktig julmänniska så nu börjar en underbar tid tycker jag! Fattas bara snö, men jag jobbar på julkänslan ändå=)
Vi tände första ljuset vid frukosten idag... Myysigt!


Sen åkte vi till Sunnansjö och blev bjudna på mat kl 13...
Såå gott. Tack så mycket!

Åkte förbi på MM o handla på vägen hem och då fick jag ännu ett infall:Så jag åkte hem o snickra ihop ett pepparkakshus! Kommer inte ihåg sist jag gjorde ett sånt, det är inte många i min livstid iaf, det är säkert. Jäklar vad pyssligt det var, så det blev väl inte direkt snyggt men julkänsla det fick jag!


Igår gjorde vi om datarummet till ett framtida barnrum.. Så på fredag ska jag åka till IKEA och köpa lite grejor. Trodde det skulle bli trångt i sovrummet nu när vi gjorde på ett annat sätt men det blev skitbra faktiskt så vi är helnöjda! Nu vill jag ha spjälsäng och skötbord så jag kan börja inreda lite i bebis rum!!


Tack o bock nu ska jag kolla på TV=)

JUL Kick

Igår var jag hur trött som helst när  jag kom hem från jobbet, men jag fick nån himla kick ändå att jag ville sätta upp julgardiner. Så nu är det bytt till julgardiner i vardagsrum och kök, i sovrummet bytte jag bara till ett par andra. Och så åkte stakarna och stjärnan upp i fönstret! Blev såå mysigt och fint. Jag längtar till alla tomtar och granen får komma upp. MEN JAG VILL HA LITE SNÖÖ OXÅ TACK!


Idag har vi inget planerat alls, jag har gett förslag på att möblera om och göra om datarummet som nu ska bli barnrum men det var inget populärt förslag.. "Vi hinner". Jaja men jag vill börja snart juh! Så jag vet inte vad vi ska hitta på idag.Kraam!

Inte mycket sker..

Har inte så mycket att uppdatera. Jobbar och står i, börjar bli drygt nu. Benen är som klubbor och magen står ut i alla hörn, känns proppfullt. 3 veckor kvar bara sen får jag vila! Skönt.

Nä nu blir det soffläge... Orkar inget längre, ge mig suuperkrafter nån gång tack!

MVC

Var på koll hos MVC idag.. Allt såg bra ut...=) Och som alltid, det är en envis spark-glad liten en jag har i magen...

SF mått 31
Hjärtljud 145
HB  120


Så det var väl bra. Kan säga at 95% av alla jag träffar som vågar sig på en gissning av kön säger flicka. Jag ska ta och göra en riktig lista sen i början av Januari och se vad alla tror.. Själv har jag inte en aning, inte känsla för varken eller.

Nyss hemkommen från Gränges. Har varit och kollat igenom företags året 2009 och jämfört med 2008 så jag vet vad jag ska säga och skicka för papper till F-kassan. Skönt, nu har den biten fallit lite från min axlar oxå..


JAG LÄNGTAR TILLS NÄSTA HELG! DÅ BLIR DET JULGARDINER OCH LJUSTAKAR. Pyntet får väl vänta, tycker iaf Johan, och han lär väl få som han vill. Kan väl hålla med om att det kanske är väl tidigt.. ;-)

Söndag

New moon var jättebra, kan inte säga någonting annat MEN jag tycker fortfarande Twillight (ettan) är bäst... Den här hade kunnat varit längre och mer detaljerad, i alla fall med tanke på hur mycket kärlekshistoria och beskrivnigar det är i boken. Allt gick liksom för fort kändes  det som... Men mycke vill ha mer så är det väl alltid. =)
Vill ha den på DVD nu bara så man kan kolla flera gånger..!

Tredje filmen Eclipse har premiär 30 juni 2010. Och om allt går som det ska så kommer den fjärde Breaking Dawn även ha premiär i 2011. Om de kan bestämma sig för att filmatisera den..


Har nyss ätit Flygande Jacob fast med kassler och nu slappar jag lite på soffan.
Jag o Johan till Gränges lite senare, jag lär göra lite bokföring och så blir det nog nån match kort mot mamma o pappa..=)


Hej så länge.

New moon

Kan knappt bärga mig tills ikväll när jag får drömma mig bort och kolla på denna ljuvliga Edward Cullen...
Ska bli intressant och se hur filmen står sig till boken, som är helt underbar..

ååhhh sooova

KAN INTE SOVA ALLS!
Har varit så här flera nätter nu, antingen somnar jag inte på kvällen eller så vaknar jag mitt i natten och kan inte somna om. Ikväll kan jag inte somna. La mig vid 22.15 och kämpade i en timme. Sen jag gick ner, åt banan kolla på TV och satt mig här.. Och nu är klockan kvart över 12 och jag är inte trött. Men ska väl snart ge mig på ett försök till.

Natten som va vaknade jag 04.15- Klarvaken. Var bara att gå upp och gö nått sen somna jag på soffan iställe...


Kan ju bero på att man inte hittar en enda bekväm ställning att ligga på.
På rygg -då får jag inte luft
På mage -nja säger sig självt, går inte
på sidan -ont i höften
på andra sidan -"obekvämt, tänk om jag fick ligga på andra"


önskar jag hade lika lätt o somna i obekväma ställningar som denne lille misse...NEJ NOG MED KLAGANDE, FÖRLÅT MIG=) Men nu kanske jag kan sova när jag skakat av mig lite aggression... natti natt


Äntligen!

Nu har en sten släppt från mitt hjärta, en som setat där alldeles för länge. Gud så skönt. EN sak mindre att tänka på här i världen.

Nu är det bara en sak kvar som ligger över mig och det är nå försäkringspapper som jag skulle skicka in före 27 november för att få rätt penning....


Jobbade till 7 idag.. Helt sluut..=/ Nu blir de maaaaat!

Lördagen snart slut..

Nyss hemkommen från en väldigt trevligt dag...!

Började med pajmiddag hos morfar med släkten och nu har vi precis kommit hem från Rogers 30-årsfest i Gonäs Folketshus.

Tack för en trevlig dag/kväll allihopa..!


New moon

Nu har jag bokat biljettter för New Moon, "Twilight 2".. Nästa helg... Premiären är på fredagen men vi blir o gå Lördag kl 18. weeeeeeeeeeiiiiii vad jag längtar!!! Nog för jag vet hur det går men ska ändå bli intressant för de är aldrig lika i boken som på film..!


blir dubbelt med ögongodis i den här filmen... men edward är ändå no 1.

Städning

Är jättetrött men idag har jag o Johan kommit överens om att städa efter jobben.. Usch och fy men det är verkligen behövligt. Kan va skönt o slippa tänka på det i helgen.. Då har jag så mycket annat för mig. SÅ nu lär jag väl väcka honom i soffan och påminna honom om vår övernskommelse, han lär inte bli glad..=)

chiao!


Blir så frustrerad på att jag ALDRIG får det sagt, det är nått hela tiden, Nästa chans måndag.

Den växer på....

 

Bebisens hjärna fortsätter växa. Den veckar ihop sig mer och mer för att få plats. Bebisens längd är omkring 38 centimeter från huvud till häl. Vikten är omkring 1 400 gram. Din mage kan nästan bölja fram och tillbaka av bebisens rörelser. Det börjar visserligen bli trångt därinne, men det finns fortfarande utrymme nog att göra kullerbyttor.

 


FARS DAG!

De här är min pappa och han är såklart världens bästa!! Grattis på Fars dag!

Och hur gratulerar man honom på bästa sätt på Fars dag då? Jo då blir det Varma Tosca päron med vanlijsås och en Hälgetidning så är dagen fulländad...


Fredag

.. innebär ensamt och tråkigt. Johan är hos en kompis o bubblar o dricker öl... och jag kollar på idol i min ensamhet. Tänk vad synd det är om mig... Haha Nädå, jag har två katter och en livlig liten krabat i magen som gör att jag inte känner mig lika ensam, och min ostkrokspåse såklart!

Undrar vad man ska göra imorgon, har inga planer alls! Förslag? Antar att det inte blir så mycket med en bakis pojkvän..=p


75 dagar kvar

Back on track

Är så gott som helt frisk, trött men det är jag nog alltid..=p

Igår hade vi en riktigt skön dag på salongen, vi åkte till Örebro och shoppade lite och avslutade med färgkurs på kvällen! Vad kul!

Var även på koll vid MVC igår.
Hjärtljud 150 slag
SF mått 27

Hon hade lite problem med att mäta hjärtljuden för det var ett himla liv där inne, Det sparka och var full rulle så hon trodde på en framtida fotbollspelare..


Satt upp de fina väggorden jag hitta på Tradera idag!
Titanic är och kommer alltid vara världens bästa film så två vackra meningar ur My heart will go on kunde inte passa bättre i vårat sovrum...

Johan är på pingis så jag har soffan helt för mig själv.. Nä nu börjar Greys igen!

Förresten tänk att man ska bli glad för att upptäcka att det är lite vitt ute
Inte mycket men en början:

RSS 2.0