Freedag=)

Ska snart gå upp på stan och handla en grej åt mamma så ska hon hämta mig. Har ingen bil idag och har tråkigt så då tänkte jag åka till gränges och ta vagnen och gå en sväng. Om det är fint väder dvs.

Har nyss gjort mig klar...


Greeeen eyes today!

Ha en trevlig sista april allihopa!!


Mattes hjälpreda!

Hector hjälper mig idag. Men måste påstå att han inte är mycket till hjälp. Men har ju inte hjärta att fösa undan han heller... Så jag får se det som om han hjälper till! =)


God Morgon Torsdag!

Idag ska jag försöka sätta in alla korten i album som jag ligger efter med. Skulle va skönt o få det gjort. Sen börjar hela helvetet med att skriva in datum och text till allt. Kommer ångra mig nå grymt i framtiden om jag inte gör det.
"När var det här? Hur gammal är Miranda här? osv." Nej lär ta tag i det!

Mamma läste lite för mig häromdan i min bok, som är från när jag var liten(eller mindre som Johan säger). Och hon sa "När du var 3½ månad sov du från 22.00 till 8.30 utan att vakna i din egen säng, och din bror gjorde det när han var 4 mån"
iSHIT POMMES ALLTSÅ!
Miranda ligger långa vägar efter, hon vaknar 03 sen 05 och oftast 07 också och jag orkar inte gå upp då så vi halvsover omvartannat till 09. Hmmm... ?

Jaja vi har det mysigt bredvid varann iaf, då kan jag ligga o snoooosa på henne hela tiden.


Inatt låg jag och tänkte på en sak så jag kunde knappt sova, är lite nervös, lite spänd, förväntasfull, orolig, men framför allt hoppfull. Jag hoppas detta går vägen! HOPPAS för vår skull! Och jag hoppas det blir så, så jag kan delge er om detta!


Kram på er!


Slödag!

Idag ska jag börja med att göra ingenting, och när jag har gjort det ska jag vila lite. Och när jag vilat ska jag sätta mig i soffan och ta igen mig lite innan jag börjar med att göra ingenting igen...

Så dan är fullspikad!
Vad ska ni göra?


Kram på er!


Längesen nu!

Var längesen jag skrev nu så här kommer en uppdatering om helgen:

I Fredags var jag och Johan till Lisa på 20 års fest..Riktigt trevligt!! Miranda var vid mormor och morfar och det hade gått så bra, hon hade varit jättesnäll och sovit bra. Skönt, då vet jag att det fungerar med barnvakt..=p Var skönt att göra något annat, var väl ett år sen ungefär. Men var hur jobbigt som helst och somna utan henne på natten sen!

Lördagen var jag och hämtade Miranda i Gränges. Kalasade lite med Sara och Markus som var där. Jag fick nytt smink från MUS, tre ögonskuggor och en eyeliner..TAACK.. .Var en väldigt luuugn och skön lördag.

Söndagen var Johan på cross hela dagen. Jag bakade bullar och längder på morgonen som Sara skulle få i födelsedagspresent... =p Sen åkte jag till gränges med dom för de var kvar där. Vi åt, fikade och sen gick vi ut och spelade årets första KUBBrunda.... Gud så kul de e!

Idag var jag o handlade på förmiddagen. Johan är hemma och är sjuk så han fick ta Miranda en snabbis. Hon är lite snorig men annars peppar peppar har hon aldrig varit sjuk sen hon föddes.

Idag fick Miranda sin första smakportion.
 "Husets egna Potatispuré med en touch av naturlig
bröstmjölk a'la Johanna"
 

Riktig gourmet-mat.
Första reaktionen....

Provar lite mer, det var ju rätt gott ändå...

IVRIG efter mer...


De var grejer de där, morsan!

Blev iaf några teskedar som hon lyckades lapa i sig...
Vi ska prova igen imorgon få se om det är lika populärt då..=)
Var roligt att se hennes rekation!


Armhävningar!




Hon gillar INTE att ligga på mage men idag låg hon flera minuter och det är rekord. Så hon fick träna armarna lite. Men hon är inte i närheten av att försöka vända sig eller nått sånt.... Här tar vi det lilla lugna...=p

Såhär ska hon helst ligga, men handen i munnen och gör ljud, för de låter ju så roligt om man har handen i munnen..=)



Mådde inga bra igår, frös, hade nog feber och riktigt ont i huvudet och kroppen. Men mår mycket bättre idag så jag ska försöka pallra mig upp på stan och handla iaf. ....

Trevlig Fredag på er!


HIPP HIPP!!


HURRA HURRA FÖR LISA IDÀ! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLFLING!



Hoppas du får en bra dag! Kram på dej snyggo!


Glädjekick!!

Blir så glad när jag ser det här. Det är så himla häftigt! Ta er tid och titta.
20.000 människor dansar och överaskar Oprah.
Och hon vet inte alls vad som väntar. COOOLT=)
Man vill ju bara va meeed!


Tisdag!

TUSEN TACK FÖR ALL UPPVAKTNING, BLOMMOR OCH PAKET!

Har haft två riktigt trevliga dagar med besök och fika! Tack alla!

Lisa och Kim var hit efter hela Johans släkt varit här, Kim gjorde ett tappert försök på att äta upp fikat som var kvar men han kom inte så långt. Så jag har en hel del kvar. O vem ska äta upp de?!!
Måste försöka hitta en present åt Lisa oxå. Hon fyller 20 på Fredag. Hade en bra idé men det sket sig. Så nu lär jag tänka om... hmmmm

Idag blir det babymassage på BVC för första gången.
Mira är lite kittlig så vi får väl se hur det går... ;-)
Ska bli spännande iaf...!

Så fin bild på Felicia och Mathilda från igår...




Mammas äääälskling!


Hurra Hurra

För mig själv idag!
23 år blir jag, börjar känna att snart kan det stanna.


Jag och min älskling

Igår hade jag kalas här för min släkt. Massa fika och tårta¨.
Var en mycket trevlig eftermiddag.
Idag blir det kalas också, Johans sida kommer. Så jag slänga ihop en tårta till,
den igår tog slut=)

Sen ska jag göra potatisgratäng och kassler till
 Johan kommer hem! Mumma!

Nej lär ruska igång nu!


En gnutta energi..


Lockig och sminkad. Kors i taket det var längesen!


Hipp Hipp..

...HURRA HURRA FÖR LEIF IDÀ!

Grattis på Födelsedagen
Pappa/Svärfar/Farfar!!!!

Hoppas du dår en bra dag i solskenet!

önskar

Johan , Johanna
 & Miranda


Ses nog i eftermiddag!


Torsdá!

Miranda ville gå upp kl 5 imorse men det ville inte jag! Så hon bökade och gnällde ett bra tag innan hon insåg att vi inte skulle gå upp. Så hon somnade om tack o lov! Sen gick vi upp vid halv nio. 

Just nu kollar jag på Malou-Efter tio och Miranda har slaggat in på en kudde bredvid mig. Ska nog plocka undan lite i köket då. Senare kommer Johans Mormor, ska hjälpa henne med utväxten. Ska springa ner  o hämta en bullpåse bara så vi kan fika när färgen verkar.

Miranda börjar bli så stor nu!
 Hon är helt stabil med huvudet när hon sitter i ens knä och i famnen.
Sen älskar att ligga i sitt babygym nu! Hon kan vara gnällig och jag tror att hon är hungrig, trött eller gossjuk men inget jag gör hjälper! Då har jag provat lägga henne där och -hon blir nöjd?! Sötfia! Hon har börjat greppa ganska mycket nu. Hon har en liten kaninskallra som hon håller i öronen och den kan hon hålla flera minuter. Hon slår med den och "gömmer sig bakom" den och har den i munnen. Och leksakerna i babygymmet får sig en riktig omgång varje gång. Hon slår o slår, och sen skrattar hon=O) Ska träna o ligga lite mer på mage bara för just nu är det inget hit, hon blir bara sur att hon inte ser som hon vill.

Igår badade vi också, jösses var blöt jag var efteråt! Hon var helt stollig!
Hon tog avstamp mot kanten längst ner i baljan, for genom vattnet upp och slog huvudet i kanten högs t upp. Och gud så roligt det var. Hon sprattla som en liten fisk, och jag skrattade hur mycket som helst för hon var så söt. Och när jag skrattade tyckte hon det var ännu roligare, så då sprattla hon ännu mer!
EN sak är så säker, jag var dyngsur, fick byta alla kläder, t.o.m trosorna! haha!


Bakning

Har bakat lite på förmiddagen... Fyller år snart så då lär det finnas lite fika hemma=) Miranda var väldigt gnällig när jag började, ingenting var bra så jag trodde jag skulle få lov o ge upp. Men tillslut somnade hon, och sov till 2! Över tre timmar, och jag väckte henne inte för jag antar att hon behövde det för nu är hon hur glad som helst!

Hursomhelst blev det kolakakor, nå slags nötchokladrutor och hallongrottor. Slut på mjöl nu så jag lär åka och handla om jag ska göra nått mer!

Ska försöka övertala Johan att gå med på en promenad senare men jag antar att jag får gå själv. Han är väl säkert för trött. Men det är ju så fint väder!


Nu ska jag leka lite med Miranda i gymmet!


3 dresses in 2 days

Har inhandlat tre klänningar nu! Så nu får det bli sooooomar o soool!




Blev en tur till Borlänge idag, hämtade bla åkpåsen till vagnen som Miranda ska ha i höst. Hade en check på 700 som gick ut nu i maj så jag passade på! Vore ju tråkigt om färgen hinner utgå oxå...

Nu håller jag på med makaroner och köttebullar. Miranda gymmar.


Desperados senare!!!!

Go kväll!


Vaccin idag!

Idag har min lilla tjej fått vaccinspruta, en i vardera lår... Och usch så ont det gjorde! Men hon var såå duktig, var ledsen i bara nån minut men sen var det bra. Just nu är hon lite gnällig men jag vet inte om det beror på det, lite tidigt än kanske. Får se om hon klarar sig från feber eller om den kommer smygande ikväll.
Hon var 59,5 cm och vägde 6520.

När vi varit på BVC gick vi hem till Sandra som bjöd på mat och cheescake. TACKAR! Sen satt vi och myste i solen i ett par timmar. Gud så varmt och skön vårsolen är! Sen blev det en runda på stan. Köpte en klänning, kanske blir en till dopet om jag inte hittar nån annan....


Nästa vecka blir det babymassage också, det ska bli mysigt tror jag. Ni som gått på de, va tyckte ni?


OM Miranda mår bra imorgon ska jag med mamma till Borlänge, men det är bara om jag inte märker nån symptom alls på Mira. Hoppas hon mår bra....!



Inspiration!

Åh vad jag blir sugen på att sminka i massor när jag läser denna blogg:

Lindas Sminkblogg
Hon är så grymt duktig!

Åh önskar mig smink i massor, glitterskuggor, eyeliners, massa olika skuggor i tusen olika färger, pennor.. åhh allt vill jag ha.

Men man ska bara orka lägga ner tid på det, och jag har oftast inte det. Max 5 minuter framför spegeln nuförtiden. För nått år sen var jag den man alltid såg med olika skuggor varje dag. Tror jag inte gick ut utan ögonskugga? Bara mascara fanns inte. Beror ju mycket på det jobb man hade också, man var tvungen att se tipp-topp ut när man ska träffa folk och stå i en spegel hela dagarna annars mådde man skit..

Jaja nog om det, Jag ska börja sminka mig mer iaf  -bara för jag älskar't!


Freeedag!

Det är Fredag och jag är så fruktansvärt godissugen! Vill att Johan ska komma hem så jag kan dra till MM och plocka mig en påse! Eller borde man låta bli? Ja det borde jag men vill inte! Vi väntar lite med den där beachträningen.. hehe

Miranda har precis somnat så jag ska upp och bädda och ta reda på lite tvätt så jag bara kan slappa resten av eftermiddan.

Imorgon ska jag ut och rida! GUD SÅ UNDERTBART! Har verkligen längtat efter det. Kändes som jag var gravid i en evighet när jag inte fick rida. Men imorgon blir det av, tror jag iaf, eller på söndag har inte pratat med Lisa än....


Nehe nu har hon vaknat, ??? vad nu då?


Chiao


Miranda 3 månader!

Idag är det tre månader sen vi fick träffa vår underbara tjej!



 Hon är jämt så go och glad nuförtiden... !

♥Älskar dig såå hjärtat!♥


Myspys dag med lite shopping igen!

Idag har vi mest tagit det lugnt. Vi har mest myst i soffan och lekt i gymmet. Fast det blev en promenad också. Var ju 12 grader ute, så man fick använda vårjackan! Gud så skönt!

 Var och handlade lite mjölk och smör och så kika jag lite på Vero Moda. Letar efter en klänning till dopet, men jag vet inte nå vad jag vill ha för färg.. Hittade en blyertsgrå men det kanske inte passar? Kanske ska vara mer sommrig när det är sista helgen i maj? Tänker iaf inte vara propert klädd bara för att det är kyrkligt. Vill ha det ledigt och glatt! =)
Köpte iaf en par jeansleggings till. Köpte ju ett par i Borlänge och de satt så pass bra så nu tog jag ett par till i en annan jeanstvätt. Den fanns i Borläge också men slut i min storlek...! Måste fylla på en hel del i min garderob, kroppen är inte som vanligt när man varit gravid och ammar. MEN jag trodde inte att det skulle vara såhär, att allt var för stort, snarare tvärtom. Miranda äter upp mig...! Fast bomben kommer väl tillbaka när jag slutar amma antar jag.. ;-)

Jeanslegging från Piecies, Vero Moda

Hann med o baka kakor nu på kvällningen också! Haha

Ne nu fick vi främmande av Svärmor o Svärfar!

Go Kväll allihopa!


Vilken ljuvlig helg!

Vilket ljuvligt väder det har varit i helgen!
En riktig superdunderpåsk!
I Lördags var vi hos mamma och pappa på påskmidag. Miranda sov i vagnen på altan i över 1½ timme! (Ovanligt länge för fröken). Igår var jag oxå dit, jag och mamma tog en promenad ut till pappa, brorsan och sara som var ute och anglade... Jösses vilka gäddor de fick! Den minsta var kring 1,5kg och 3 st kring 5kg! De e inte illa de! Och vi fick bra med motion för vi gick jättelångt, med vagn o allt=)



Idag blev det en kortvända till kupolen. Var tvungen att byta babyvakten, den har krånglat ända sen jag köpte den. Hoppas att den nya fungerar bättre. Dom e ju till för att man ska kunna slappna av, och det kan man inte när jag inte vågar lite på att den fungerar.
Hittade lite kläder oxå, men bara tre plagg..

Från Jeansleggins från Vero Moda och resten från Cubus...


Påskafton idag!

Långfredagen var vi hos Johans föräldrar i Sunnansjö och åt påskmat... Mumma! Alla hans syskon med familj var där så det var fullt hus.Tror Leif får bygga ut köket snart!


Kusinerna...
Måste ta en bild nån gång när det är allihopa!

MINA HJÄRTAN!!!

Älskar er!

Idag ska vi till min mor och far på påskmiddag. Men jag har gjort en kycklingpaj och en köttfärspaj så det inte bara blir påskmat, blir inte mycket på tallriken för dom som inte äter varken sill eller Jansson. (Jag och Johan).

Miranda sitter i sin babysitetr och pratar för fullt men börjar bli lite otålig.. Så jag lär gå.

GLAD PÅSK ALLIHOPA!!


Förlåt!

Tack alla söta för kommentarerna om nya frillan....!
MEN
Det är med lite dåligt samvete och viss skam i kroppen
som jag måste påminna er om vilken dag det var igår...
Just det...

Så April April !!!!
 Fy på mig!

Jag må vara frisör, men är det nått jag är feg med så är det mitt eget hår!
Tycker det är skitsnygg frisyr men jag skulle nog aldrig våga.
Men jag var och klippte mig igår, men bara några cm... Men jag kanske borde tänka om?

Ledsen att göra er besvikna men det är bara uppsatt bak.
MEN TACK SÅ MYCKET ÄNDå! Ni är såå söta!


Haircut!

Idag har jag äntligen blivit klippt, har inte klippt mig sen november...! Och Miranda skötte sig utmärkt=)

Nya frillan:


RSS 2.0