Sol o baaad

Jag hoppas sommaren är här för att stanna. Vi njuter i massor! På förmiddagen åkte vi ut till min morfars sommarstuga och klippte gräset där, sen var vi hos mamma o pappa (som inte va hemma) och sola.. JAG BADADE! Första gången iår helt, har varit i halvt men var för kallt då. Men nu var det helt OK !


Hon ÄLSKAR verkligen att bada, hur grinig hon än är så är det som bortblåst om hon får bada.

Beställde massa kort idag! Längtar tills dom kommer, tog några förstoringar så nu är jag nyfiken!

Ny vecka imorgon...
Sola o bada, BVC, släktingar från USA kommer på besök, ECLIPSE på bio och veckan avslutas med Ludvikafesten! Kan de bli bättre?!?!?!


Fotboll Fotboll, nej du nu går jag o lägger mej!


Midsommar!

Vår midsommar i vackra sommarbilder!

Mitt hjärta i sin krans!



Barna vid sockerdrickaträdet.....!



Har haft en underbar dag med släkt o vänner!
Vi plockade blommor, gjorde kransar, åt god mat och myste på altanen på kvällen.

(Har inga bilder på karlarna för jag vet inte var dom höll hus när vi var framme med kameran...?=)


En vända på stan'..


Idag har jag o Tessa varit o  shoppat på förmiddan. Men det var jäkligt urplockat. Men köpte denna idag! Har kikat på den såå länge åt Miranda men inte köpt den, vet inte varför, men idag tog jag den. Så mysig och skön, spec nu när de e varmt. Blev en del del till, 62 kan hon ha nått enstaka plagg, 68 är perfekt men snart är det 74 som gäller helt. Herregud man hinner ju inte använda allt!

Idag gör Johan sin sista dag på jobbet! Nästa vecka börjar han på det nya, är så glad för hans skull! Hoppas att han kommer trivas här. Synd bara att vi inte får nån semester tillsammans. HOPPAS att han kan få  vara ledig en vecka iaf. Det vore helt underbart...


Brudarna bäver

Idag har brudarna Miranda och Lovis haft en skön dag på altanen... Hundrana har busat, badat och jag och Sandra har tjålat skit en hel eftermiddag! SÅ sköna dagar nu, hoppas det håller i sig. Sommar är så ljuvligt.




Polarna

Hoppas de kommer blir lika bra vänner som vi Sandra! Tack för en riktigt najs dag!


Måste bara avsluta med en sån himla skön bild på Sandras hund Astor. Han ÄLSKAR verkligen att bada!


Underbar dag!

Idag har vi haft en underbardag i solskenet!!
Jag har visserligen målat men det blev en del del pauser, blev för varmt mot väggen.


Miranda stormstrivs i gåstolen vi lånat av Felicia... Det spelar och tutar och hon älskar det!!


Imorgon blir det en dag till ute. Sandra o Lovis kommer hit så vi ska en riktig skön utedag i solen!

Nu måste jag gå och lägga Miranda.. Hon är super trött.


Ciao!


Jag

...när jag var liten... I Mirandas ålder.






Miranda....

Nu vill jag höra. Är vi nå lika?


Bröllop och vampyrer!

Gud vad fint bröllopet igår!! Blev en och annan tår kan jag säga. Är ingen fan av kungligheter men sånt här händer inte så ofta så jag var tvungen att titta och blev ganska klistrad framför TVn igår...

Har precis varit och kikat på Roger som åkte cross... Var kul, han är så bra! =)

Nä nu ska jag bege mig, skulle bara sätta mig här för att
BOKA TWILIGHT biljetter till Eclipse..
Ville gå på premiären men Johan ville med så gå funkar det ju inte mitt i natta. Så det blev kl 18 istället.. LÄNGTAR!
Niiiice... Fanns inte så mycket kvar. Skynda skynda..


Fräknar

Jag och Miranda kollar på tv, inför bröllopet men hon är inte så värst imponerad..


Imorgon går vi upp kl 7 och tittar på bröllop eller
när det nu börjar!
(eller inte)
Jodå nog ska vi se det...!!!!


Detta tror jag aldrig jag gjort, lagt ut en bild på mig själv osminkad men nån gång lär väl va den första.. =p Börjar vänja mig vid det, blir så när man fått barn tydligen, så ni får vänja er ni med.. ;) Men tanken är bara att visa att det syns att solen varit framme för numera känner jag mig som pippi långstrump. Dessa fräknar som kommer som ett brev på posten. Älskar fräknar på andra och tycker det är såå fint.. Men när jag får det så vet jag inte? Bara o gilla läget!

Får ni fräknar av solen?


Väskbil

Miranda fick en sån underbart söt väska med hjul och snöre igår som doppresent!
De kunde inte va med på dopet för de var på BB...

TACK Sandra och Ted o lilla Lovis!
(och Astor såklart)


Dagen i bilder..

.. och lite text!
Har träffat Sandra o Lovis idag och vi var i parken tillsammans med Lina & Merima och deras barn..Var riktigt trevligt och så skönt att sitta i solen och prata och mysa med barna...! Fler sånna här dagar vill vi ha!




Lina & Mindie

Sandra



Åkte ut till Tessa, Roger och kusinerna på eftermiddagen... Johan hjälpte Roger lite med huset. Och jag o Tessa vad gjorde vi? Ja det blir inte så mycket när det är två vilddjur att ta hand om, det är ett heltidsgöra i sig! =) Bara några lugna månader kvar innan Miranda är där och kommer lära sig ALLT de gör...=p Goa ungar!♥

♥Kraaaaam pågår....♥

Nu blir det lite käk och så kolla på fotboll.. USCH O FY!


Mirandas vardag

Har som sagt som bott mamma och pappa i några dar för jag målar o målar. Snart klar med hela huset, har målat några sidor två gånger så visst tar det lite tid men tycker ändå jag kunnit mycket på bara några dagar. Bara "entredelen" kvar nu=) Men idag blir det en paus, trots det fina vädret. Ska träffa Sandra o Lovis. Det ser jag fram emot, ska bli riktigt trevligt..

Miranda är med mormor om dagarna och det går så bra. Har slutat amma dagtid för hon vill inte, bara fäktar och slåss, rivs och grinar så det känns inge roligt. Det kom väl för sakta, eller så gillar hon inte att få lov o jobba lite för maten.. Så hon får lite gröt på morgonen när hon vaknar och mat, nån slags puré, på eftermiddan. Däremellan ersättning och det funkar jättebra. Hon älskar mat, och gapar stort och säger "mmmm" efter varje sked..

Hon är glad mestadels hela tiden, blir bara ledsen när hon är riktigt trött, men då är det bara o lägga henne så blir det oftast bra. Eller riktigt hungrig men vem blir väl inte grinig då?

Läggingarna fungerar superbra dom med.. Kl 21 går vi upp och byter blöja, och sätter på pyamas. Ger henne en flaska ersättning 180ml, och hon äter 9 gånger av 10 upp hela beroende på hur hon ätit under kvällen.. Sen ger man henne nappen och lägger ner henne på sidan i sängen. Och somnar direkt. Så jag går bara ut och stänger dörren. Om hon inte somnar direkt så ligger hon och jollrar lite och drar i täcket, man får gå in ocg ge henne nappen ett par ggr bara. Sen vaknar hon en gång under natten allt från kl 2 till 5...Då ammar jag henne, men hon snuttar mest, äter väl inte så mycket utan gosar mest i ca 5 min. Sen lägger jag ner henne igen och hon somnar om. Vaknar kring 6 och då får hon komma i min säng och vi somnar om tillsammans och sover till ca 7-8. Ibland längre....

Som sagt, detta är så det oftast är, men visst är det dagar då inget är rätt, vad man än gör är fel och hon vaknar 5 gånger på natten. Så för att jag skrivit det här så får jag väl äta upp det nu. Men annars så tycker jag att jag har det rätt bra, för hon är ganska lätt att ha o göra med. Ett plus är även att sen Miranda föddes har hon inte varit sjuk en enda gång, bara lite snorig. Men aldrig haft feber eller annat dyl. Peppar peppar men det har varit skönt.

Nej nu har hon lekt klart i sitt gym och somnat i vaggan så nu ska jag ta tag i hemmet innan jag ska upp på stan och sen vidare till Sandra...!


Miranda hos mamma o pappa, mitt paradis, närmare kan man inte komma. Vart man än åker utomlands så är det absolut bästa hemma på gården med utsikt över sjön... Tröttnar aldrig.


GRATTIS MORMOR!!

Grattis Mormor på födelsedagen!!!
Och Grattis världens bästa mamma!




I feel good again!


Nya o fräscha igen!! Och betydligt kortare....så skönt!

Hade en mycket trevlig eftermiddag med Madde! Köpte en del smått o gott. Bland annat dessa underbaringar till Miranda. Kunde inte låta bli, de var så underbart söta!!


Borde plocka undan lite, men gud det är ju så tråkigt... Man plockar o plockar men ändå ser det likandant ut hela tiden. Evighetsproblem.


Utsövd

Idag blir det en tur till borlänge med Madde o Miranda. Jag ska fixa till mina naglar och sen blir det väl en vända på kupolen före..

För idag är jag pigg trots detta väder. Min dotter skämde bort mig rejält inatt. Hon hade varit lite knölig igår när hon va hon mamma hela dagen (jag var på Lisas student). Hon hade bara sovit korta stunder och varit allmänt onöjd emellanåt. Och det måste hon ha tagit igen inatt då. Hon somna 22, lite sent för vi var hoss Tessa och Roger på kvällen. Men sen sov hon till halv åtta!!! Utan att vakna, sen åt hon lite och somna om igen så vi gick upp tio över nio idag! Underbart skönt! En dag att komma ihåg!

Har målat en del den här veckan,
Ena gaveln var tvungen att målas två gånger, så det blev en vända på onsdagen och en vända till på torsdagen. Jag tycker att det är jättekul att måla men papp tror jag snart blir botad, men jag har bara två sidor kvar av huset och är då inte "botad" än..=) Då sa han att jag har nog nått genetiskt fel.. Haha
Miranda har alltså varit med mormor inne ganska mycket och jag tycker det går superbra..! Skönt att det inte bara är mamma som gäller, än..

Före:


Efter två målningar:





♥Dom bästa. Lovis o Elvira♥
Försöker få en bra bild på dom tillsammans som Pillan i Siljansnäs ska få, hon som trimmar dom...


GRATTIS!!!


Idag har min bästaste vän tagit studenten!! Så nu är hon frisör!
Glömde såklart kameran, typiskt mig, men tog ett kort med mobilen iaf på min fina student!

Grattis igen Lisa, Ta det lugnt ikväll!!!!


Haha

Hittade en gammal men så himla rolig bild på kusinerna!
 Undrar vem de är som gör nått så konstigt så de blev att se ut såhär!


Mathilda ser ut som ett frågetecken, Melvin tappar hakan
och Miranda ser mer eller mindre skräckslagen ut!
Underbara ungar!!


5 månaders BILDBOMB!

Idag blir Miranda 5 månader. Tiden bara springer iväg!



Vår matglada tjej äter i princip allt!!

Och hoppa på pappa är hur kul som helst!


Måla hela veckan..

Idag började jag dagen kl 9 med att måla en hel sida på mammas och pappas hus. Det är mitt jobb i sommar! Mamma har haft Miranda och jag har målat.... Riktigt kul! Speciellt att vara i skyliften 10 meter upp i luften=) Trodde jag var höjdrädd men de va bara kul. 

Åkte in till BVC till kl 15 och föräldragrupp. Mätte och vägde Mira och oj sån liten knubbis vi har! 7970g och 62,5cm! En kort knubbis.. (precis som mamma, haha)

Imorgon vet jag inte vad det blir. Skulle måla men väggen måste torka först för pappa har tvättat den nu i kvällningen.


Miranda sover sen kl 9, hoppas hon sover länge inatt. Jag är så trött! Ska kasta mig i säng..!

Bjuder på en bild på mig och min skatt..


Världens goaste lilla tjej som alltid är glá! (Nåja, nästan iaf)

♥Mina älsklingar ♥


Vår student!!

Bilder från din dag Madde! Hoppas den blev ett minne för livet!









Du var såå fin! Grattis igen och välkommen ut i verkligenheten..!!


Studentfredag!

Idag tar Johans syster Madde studenten!!!
Hon var hos mig kl halv 6 imorse och vi sminkade och fixade hår.. Hon är så fin idag!!
Vid tolv springer de ut så då ska vi till skolgården och kika, sen blir det mat o fika i Sunnansjö.




Åhh jag vill också, igen! Det är en sån rooolig dag! Och för mej sån otrolig lycka att få sluta den där skolan... Kommer aldrig plugga igen. Usch o fy!

Nä nu lär jag ruska igång lite...!


RSS 2.0