Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:

Olika färg på strumporna

Hade min söta kusin och guddotter här igår och hennes kusin och hämtade lite av mina kläder...:! Hade inte en tanke på dom brudarna, men de passa ju kanon eftersom de flesta av kläderna var för små. Sen får vi väl se om nått duger, det är väl ganska viktigt det där. Speciellt i den där ålderna kan jag tänka mig att man är ganska noga så de duger i skolan... Och än värre är det väl idag än när man själv var där. Hon blir snart tio år.

Fick även veta att man ska ha olika strumpor på sig nu, en av varje alltså. Typ en svart med hjärtan och en grön med stjärnor eller något i den stilen... Haha det har jag totalt missat...=P Kanske något att satsa på..! Söööttjejor=)


Har lite att uträtta nu på förmiddan, sen ska jag hämta upp köpekontraktet vid mäklaren. Sen en tur till Gränges och fixa lite... Sen packa packa packa...!


Ciao, I ÖVERMORGON får vi huset!!!


Kommentarer
Postat av: marie glasberg

Tilda tackar hon tog ett gäng tröjor å även Klara;) Synd att byxorna va för stora...tilda r ju smal som en tandtråd. Å udda strumpor e väldigt inne å ack så praktiskt ioförsig när tvättmaskinen äter ev strumpa av varje sort;)

2010-10-27 @ 11:00:24
Postat av: Jenny

Brudarna provade allt när de kom hem !! Max kunde ha de blå jeansen :) Klara har haft en av tröjorna till skolan idag. Krama sötstruten från oss !

2010-10-27 @ 14:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
oncontextmenu="return false"