Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:

Liten uppdatering om ingenting

Nu var det ett tag sen det blev en uppdatering... Man kan ju tror att jag haft jättemycket att göra och inte hunnit. Men så är det verkligen inte. Har inte orken bara. Läser alla andra bloggar iaf!

Vi har alltså bara varit hemma de sista dagarna. Städat lite, kikat på film, myst, badat och "bråkat" en del. Hon har verkligen kommit på att det går och styra lite som man vill, bara man gnäller lite. T.ex när hon ska sova på eftermiddagen, det tar en evighet. Hon är så övertrött tillslut att hon bara skriker som en stucken gris. Så det effektivaste just nu när hon blir sådär är att lägga sej med henne i soffan och slå på en film med högt ljus då hon blir distraherad. Då ligger hon och kikar, sen kommer hon till ro och somnar. Då får man traggla sig ur hennes grepp och försöka göra nått. Men då lär man ju ha stenkoll så hon inte vaknar och slår sig i golvet..

Läggningarna fungerar lika, hon är en så matglad tjej. Men nu vägrar hon vällingen på kvällen. Och det är inte att hon tycker om utan bara för att inte somna. Hon är ledsen, sprattlar, skratar och vrider och vänder sig. Så flera kvällar har hon somnat utan välling... Så får jag springa nattetid istället.

Jaja, nog med gnäll från min sida. Hoppas det är lite tillfälligt trots så våra rutiner kan blir normala igen.


Igår hade vi ett par här o kika på lägenheten. De verka gilla den så vi får se vad de bestämmer sig för!


Väntar fortfarande på den där himla boupptäckningen ska bli klar. Handpenningen är iaf inbetald och vi har hittat en ny lite bättre bank, men bättre lånelöfte. Skönt iaf att det är så pass klart att ingen annan kan buda på det längre, att det är vååårat på den fronten...


Kommentarer
Postat av: Farmor

Gårdsauktion i Bringsjöberg på lördag, visning kl 10.00 auktionen börjar 11.00. Massor med gamla möbler och grejer!

2010-08-12 @ 16:01:10
Postat av: Lina

Ååh vad härligt att det är klart! Grattis! =)

2010-08-12 @ 23:06:52
URL: http://nilssoncarolina.blogg.se/
Postat av: Martina

kul med huset! hoppas allt är bre med er. Tilja har också vart gnällig nu ett tag på nätterna kanske nå fler tänder på gång. blev så kring 6 månader också å då dök det upp två små gryn. grattis till huset!!

2010-08-12 @ 23:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
oncontextmenu="return false"