Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu:

Huset...


Här är huset vi köpt!!



Fler BÄTTRE bilder kommer självklart när vi fått huset...

Har inga bilder på inomhus, hann inte spara några innan de tog bort det på hemnet. Det är i alla fall i Saxdalen. Väldigt stort 140kvm. Enormt vardagrum, matsal, hall och kök nerpå. På övervåningen är det tre sovrum, klädkammare och rätt stor hall. En toalett på varje plan, alltså tre stycken... Källaren är inte inredd förutom badrummet som har badkar och är kaklat.

Visst finns det lite och göra men vi kan absolut flytta in och låta bli att renovera om vi vill. Men man vill ju alltid sätta sin prägel på huset ändå. Och det ska vi göra, samt göra ordning trädgården så den blir mer öppen och inte så mycket buskar. Vi är jätteglada!!

Nu gäller det bara och hitta möbler att fylla ut detta enorma hus! Har påbörjat iaf, hämtade möblerna (som jag visade igår) i Västerås idag! Helnöjd!


Men som sagt ÄN finns det en liten risk, skulle det bli nått krångel med boupptäckingen från säljarens sida så kan det ju bli problem... Men annars är huset vårat!!!!
Mäklaren sa till 99,9999% är allt klart...


Kommentarer
Postat av: Hanna o flickorna

såg mysigt ut :-) men ta de lugnt med möbler, ni kommer samla på er fortare än va ni anar. Det ekade även här när vi flyttade in i vårt hus för ett år sen, men nu undrar vi vart vi fått allt ifrån, nu måste vi rensa bort en massa istället!! på bara ett år..

2010-08-06 @ 19:38:37
URL: http://hannaagerberg.blogg.se/
Postat av: Johanna

JO ska tänka på det, men det är verkligen hur stort vardagsrum som helst, våran stora hörnsoffa kommer se ut som en piss i havet...! Och det och bord och tvbänk är det enda vi har i v-rummet nu. Det kommer inte räcka=)

2010-08-06 @ 19:44:36
URL: http://redshavemorefun.blogg.se/
Postat av: Tessa

Haha, ja till vardagsrummet behöver ni verkligen handla. Men de e typ bara de. Annars håller ja me Hanna, ta´t lugnt för man får bara kasta... :)

2010-08-06 @ 19:54:57
URL: http://tessa84.blogg.se/
Postat av: emelie

Åhh va roligt, GRATTIS ja håller med de andra, BO in er och känn hur ni vill ha med möbler och så!

De gjorde vi!!



Föresten tänkte höra med dig också om eran lägenhet?? Är de någon som redan tagit den eller är den fortfarande ledig när no flyttat???



2010-08-06 @ 22:34:42
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/
Postat av: Kristian

Stort grattis... lovar att ni inte kommer ångra er... hus är så j*vla skönt att ha =)

2010-08-07 @ 02:18:42
Postat av: Susanna

Grattis! Vad roligt! När får ni flytta in? Kramar från oss!

2010-08-09 @ 12:12:31
URL: http://tregringoz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
oncontextmenu="return false"